62 job matcher din søgning 62 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 62 resultater.
Bloom søger for Danelec Marine
Birkerød

Dygtig C# / .Net softwareudvikler

Dine opgaver vil være at udvikle nye features og services til disse DanelecConnect Cloud-baserede (Azure) løsninger sammen med et mindre team på kontoret i Birkerød samt i Rumænien. Nyudvikling sker i .Net Core. Hos Danelec Marine arbejder de agilt i deres R&D afdeling, hvad enten det drejer sig om Kanban eller tilpasset Scrum.

Feriepartner Danmark A/S
Frederiksberg

QA Software Tester

Vil du være Feriepartners nye QA Software Tester og være med til at gøre os endnu bedre? Du har en teknisk baggrund som datamatiker, har en IT-professionsbachelor eller er en IT-udvikler med passion for test.

Recruit IT ApS søger for Mover
København

Senior backend-udvikler til Mover

For vores kunde Mover søger vi en Senior backend-udvikler. Denne stilling kan være interessant for dig, hvis du trives med at have indflydelse og arbejde sammen med et stærkt team af inspirerende og dygtige kollegaer. Du vil arbejde med de nyeste teknologier og få ansvar for at levere centrale produktfunktioner, der er afgørende for deres succes.

Blue Power Partners A/S
Aalborg

Software Development Lead

Blue Power Partners is a global consultancy and project development company with a dedicated focus on developing renewable energy. We are expanding our activities and currently looking for a talented Software Development Lead to become part of our journey!

Bloom søger for ForeFlight
Odense

Dygtig C# softwareudvikler

ForeFlight er kendte for deres exceptionelle UX, og deres prisvindende software er højt respekteret indenfor hele luftfartsindustrien. Vi søger en skarp C# softwareudvikler til deres teams indenfor brændstofs beregning/ruteoptimering og takeoff/landing analyse. Har du kendskab til C++ er det en fordel, men ikke et krav.

JS World Media A/S

.NET Core / Angular 2+-udvikler søges til spændende international virksomhed i hjertet af Aarhus

Vil du med på vores .NET Core/Angular2+-rejse? Vi er et lille team af unge, dygtige .NET-udviklere, som søger en ny kollega. Som intern udviklingsafdeling er vi ansvarlige for både design, udvikling og drift af de systemer, som virksomhedens medarbejdere bruger hver dag.

Twins Consulting ApS søger for kunde
København

Senior .NET / C# eller JAVA-udvikler som brænder efter nye udfordringer og mere ansvar

Har du et konsulent-gen, og brænder du for at få IT og forretning til at gå op i en højere enhed? Du kan se frem til et job, hvor dine opgaver vil spænde over en bred vifte af udviklingsopgaver og teknologier, og hvor hovedfokus ligger på at optimere kundernes forretning ved hjælp af teknologi.

BA Technologies ApS
Odense

Senior Softwareudvikler til energivirksomhed i vækst

Har du evner og lyst til at arbejde med vores unikke softwareplatform, fra A til Z, og kan du bidrage med idéer og initiativer til den videre udvikling på softwareområdet, så er der basis for et godt match.

Recruit IT ApS søger for Agency360
København

Lead Software Developer med CTO-potentiale til Agency360

Har du lyst til at blive en del af et særligt kompetent team hos en af vores meget ambitiøse kunder? Brænder du for at udvikle software af høj kvalitet, og arbejde med en spændende og opdateret teknologi-stack? Så er jobbet som Lead Software Developer hos Agency360 måske det helt rigtige for dig.

iHeadHunt ApS are recruiting on behalf of Adnami
Copenhagen

Backend Developer at Adnami

Are you a backend developer, that wants to be part of creating the future of advertising? Do you want a large influence in a small development team, currently consisting of 9-10 professionals, but expecting to be doubled in the next 12 months?

Patent- og Varemærkestyrelsen
Taastrup eller Ikast

Udvikler til Patent- og Varemærkestyrelsen

Brænder du for at gøre en forskel, og vil du gerne bidrage til Patent- og Varemærkestyrelsens digitale transformation, så har du mulighed for at blive vores nye udvikler. Du bliver en del af vores digitaliseringsafdeling på 25 medarbejdere fordelt på en udviklings- og arkitektursektion og en driftssektion.

Jobindex A/S is recruiting on behalf of Saxo Bank
Hellerup

C# Developer – Do you want a career within fintech?

Join us building and extending Saxo Bank’s core trading functionality. As our new C# developer, you will become part of the entire development process: from initial analysis and design of new functionality through implementation and automatic test coverage to roll-out and monitoring the impact.

Infomedia A/S
Copenhagen

C# Backend Developer

As a backend developer in Infomedia you will take on an active role in driving the development of our 200+ microservices and webapps, all of which comprise our application landscape aiming at changing the way professionals in the Nordics work with media and technology.

Statens Serum Institut
Copenhagen

IT / data solutions developer to the Danish National Biobank at Statens Serum Institut

We are looking for a new colleague to join our System development and Data Integration (DNB-SDI) IT team at the Danish National Biobank to support diverse, research-related, IT development projects.

SkabelonDesign A/S

C# Developer wanted at innovative software company in Copenhagen

You will help us develop new features and adapt existing ones in our very large portfolio of products and features. We move around in the Azure space and do web development, frontend as well as backend. We develop plugins for Office and at times full blown desktop applications.

Vertica A/S
København

Erfaren .NET-udvikler

Vi søger dig, der ligesom os har en passion for webudvikling og sætter pris på en sund virksomhedskultur med gode kollegaer, sociale arrangementer og familievenlige rammer. Du får en varieret hverdag på vores kontor i København, ansvar på eget initiativ og en god fast løn efter kvalifikationer.

Commentor A/S
Glostrup

Software Developer - Glostrup

Vil du udfordres på teknologi i Danmarks dygtigste IT-virksomhed? Du har nu muligheden for at være med til at gøre en forskel på de mange spændende it-projekter, vi arbejder med. Ud fra devisen om mere kode – mindre bureaukrati søger vi ambitiøse og dygtige udviklere med forskellige profiler.

Recruit IT ApS søger for FTFa
København

.NET-udvikler til FTFa

Motiveres du af at drive udviklingen af nye IT-løsninger? Vil du være med til at sætte dit fodaftryk, hvor de nyeste teknologier bliver udviklet i en a-kasse, der er langt fremme med nye og brugervenlige IT-løsninger for at sikre den bedste service for vores medlemmer? Så er du måske den nye .NET-udvikler i Danmarks bedste a-kasse, FTFa.

TrackMan A/S
Vedbæk

QA Engineer for Team Sports Products

Are you a talented QA engineer with a will to ensure quality of our Team Sports Products? Then this opportunity could be perfect for you! TrackMan is experiencing enormous growth, and we are therefore looking for two more talented QA engineers to help make Team Sports Products (Baseball, Soccer and Football) even better.

Visma Enterprise A/S
Ballerup

API-udvikler

Er du den der får enderne til at mødes? Motiveres du af at finde den optimale løsning på et teknisk problem? Er performance og arkitektur noget du brænder for? Så læs videre, det kan være dig vi søger. Vi har travlt med at udvikle nye løsninger til vores kunder, og vi søger derfor endnu en dedikeret udvikler til vores team.

Djøf
København

Data Scientist eller System- / BI-udvikler til Djøf

Vi søger en System/BI-udvikler eller Data Scientist, der har lyst til at være med til at videreudvikle forretningskritiske BI-løsninger, der understøtter den fortsatte datadrevne udvikling i Djøf. Vi tilbyder et spændende, afvekslende og udfordrende job med gode faglige udviklingsmuligheder og mulighed for at præge stillingen.

BHJ A/S
Gråsten

Kompetent og engageret Data Integration Consultant til IT-afdelingen

Har du erfaring med Data Integration og Business Intelligence-løsninger? Ønsker du et job, hvor du kan sætte din viden i spil? Trives du med variation i opgaverne - herunder data integrationsarkitektur, data- og forretningsanalyser, opsætning og konfiguration af løsninger i tæt dialog med forretningen inkl. implementering og support?

Marine Travel
Ikast

C# / .Net-udvikler til interne systemer

Kunne du være interesseret i en stilling som .Net- eller Angular-udvikler? Du vil indgå i et team bestående af 3 programmører og 1 projektansvarlig. Udviklingsprojektet består af redesign og udvidelse af flere interne sites og applikationer.

PersonaleBørsen søger for r2pTracking
Viborg

Software architect / engineer

Med reference til Director of Development & Operations vil du blive en del af udviklingsafdelingen med ca. 20 ansatte. Dine opgaver bliver at deltage i et nyt vundet projekt, og være med til at designe, udvikle og understøtte det fremtidige system.

MatchMaker is recruiting on behalf of Softpay
Copenhagen

Senior Software Developer (server side)

You will become part of a dedicated and experienced team, expected to work most on our back-end, where you develop new or extend existing features and integrate with partners with the rest of the Engineering team. We can offer you an opportunity to become part of leading edge development, with a chance to learn and grow with the product.