9 job matcher din søgning 9 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 9 af 9 resultater.
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg

Teknisk tester til testautomatisering i et agilt udviklingsmiljø

Som teknisk tester i Udvikling OSM (One Stop Moms) bliver du en del af et agilt, tværfagligt team, med basis i agile arbejdsprincipper, hvor vi arbejder i korte sprints og med daglige stand-up møder. Du vil have mulighed for at præge den agile udvikling og at være med til at teste centrale IT-løsninger til fremtidens skattevæsen.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg

Erfarne Test Managers, der brænder for kvalitetssikring og for at skabe et solidt testfundament i udviklingen af moderne it-løsninger til hele toldområdet

Har du lyst til at være en del af et af de største og mest komplekse agile it-transformationsprogrammer i staten og opleve den politiske verden på tæt hold? Vil du arbejde agilt med de nyeste teknologier, tæt på EU og de allerstørste leverandører i markedet?

Netcompany
København

Dedikeret og resultatorienteret Test Manager søges

I rollen som Test Manager bliver du ansvarlig for test på et eller flere projekter. Du vil indgå i den daglige projektledelse og vil – sammen med dine ledelseskolleger – få ansvar for at sikre kunden en IT-løsning, der virker, realiserer de forventede gevinster og ikke mindst er leveret til aftalt tid og budget.

Experis
Høje Taastrup

Cybersecurity Pen.tester - IT Consulting

Become part of the Experis Nordic Cybersecurity senior consultants’ Advisory team in Denmark (part of Nordic and European setup) as professional Cybersecurity pen. tester (ethical hacker, Redteam).

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Lyngby

Teamkoordinator med test manager-erfaring

I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen arbejder vi på højtryk på at levere en sikker IT-løsning, der kan understøtte de nye ejendomsvurderinger i Danmark. Til denne spændende opgave, har vi brug for en dygtig testmanager, der samtidig får ansvaret for den faglige ledelse af teamet.

BEC
Roskilde

Test & quality manager

Do you want to work intensively with testing and quality in an ambitious SAFe setup? Can you put agile teams on the track of best practice for quality assurance and control and thus ensure that our customers and financial institutions are equipped with high quality solutions? Then it might be you we are looking for.

Landbrugsstyrelsen
København

Alsidig IT-tester

Har du lyst til at være en del af et team, som sikrer at vores IT-systemer fungerer for både vores kollegaer og kunder? Arbejder du systematisk og metodisk? Og har du lyst til at være en del af en travl hverdag med mange forskelligartede opgaver i et team med dygtige, kompetente kollegaer, hvor deadlines og højt humør går hånd i hånd?

Unik System Design A/S
Vejle

Softwaretester/QA

Ønsker du at finde den mest optimale arbejdsgang for kunden, udfordre systemet og holde fokus på den værdi vores softwareprodukt giver slutbrugeren? Forstår du vigtigheden af test og teststrategi? Til Unik Advosys, som er en del af Unik System Design, søger vi en kvalitetsorienteret tester/QA som skal indgå i vores testteam.

Capgemini Danmark A/S
Aarhus

Senior Test Manager

By Joining us you become part of a company where we value a healthy work-life balance and where great colleagues are ready to welcome you to the team. At the same time, you step into a global network of skilled architects and developers where your work will have a real impact.