7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 7 af 7 resultater.
Recruit IT ApS
Klampenborg

IT-konsulent til Itavis

Brænder du for IT-Infrastruktur, hosting og cloudløsninger? Så er det måske dig vi leder efter. På vegne af Itavis søger vi en erfaren IT-konsulent, der forstår at kommunikere sikkerhed som en attraktiv vare for forretningen.

IT Forum Gruppen
Århus eller Odense

It-supporter til Århus eller Odense

Du skal være en fast del af vores Helpdesk-team, der dynamisk er bemandet med 5-8 erfarne systemkonsulenter, der alle yder 1st, 2nd og 3rd level support til vores ca. 700 kunder. Vi fungerer som SPOC for en del af disse, og med reference til vores CTO, Kenneth Hansen, vil du deltage i løsning af forskellige opgaver.

Økonomistyrelsen
Ballerup

Systemkonsulent til drift af tidsregistrerings- og bookingsystemer

Vi søger en systemkonsulent til at varetage den daglige administration af vores fælles tidsregistreringssystem samt diverse bookingsystemer. Du vil indgå i projektarbejde, den daglige tekniske drift og løbende udvikling af vores services og driftsmiljø, som anvendes af vores kunder i Statens It.

Novo Nordisk A/S
Hillerød

IT System Supporter in Device Research and Development

Are you looking for a career opportunity where you can use your solid knowledge of IT to support the various IT needs of a diverse and everchanging organisation? Then you could be our new colleague in Device Research and Development in Hillerød, Denmark.

Økonomistyrelsen
Ballerup

Systemkonsulent til drift af ESDH-systemer

Vi søger en systemkonsulent til at indgå i vores ESDH-gruppe, som administrator af vores fælles ESDH-systemer F2 og WorkZone. Du vil indgå i projektarbejde, den daglige tekniske drift og løbende udvikling af vores ESDH-systemer, som avendes af vores kunder i Statens It.

NaviPartner
København

Teknisk seniorkonsulent med bred kontaktflade internt og eksternt

Har du flair for IT, kan holde mange bolde i luften og lysten til at lære nyt? Så har vi jobbet til dig. Du bliver en del af vores teknik- og supportteam, som både betjener vores danske og udenlandske kunder. Dit arbejde vil bestå i at løse tekniske problemer for vores kunder.

Københavns Professionshøjskole
København

Erfaren og udviklingsorienteret systemadministrator til IT-Infrastruktur

Vil du være med til at udvikle den digitale infrastruktur hos Københavns Professionshøjskole? Vil du gerne arbejde med vores virtualiseringsplatform, overvågning af infrastruktur, backup og øvrigt setup af infrastruktur? Så er du måske vores nye systemadministrator.