4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Exformatics A/S
København Se rejsetid

IT-projektleder med forståelse for forretningsprocesser

Som projektleder vil du være bindeleddet mellem Exformatics og vores kunder og du vil være med til at omformulere deres ønsker og behov til kvalitative løsninger. Du vil have dyb indsigt i vores løsning Exfonet og sammen med din forståelse for forretningsprocesser og arbejdsgange, vil du hjælpe vores kunder med at effektivisere deres hverdag.

TrueCommerce Denmark ApS
Birkerød Se rejsetid

Strukureret Business Development Representative (BDR) med stærkt kommercielt mindset

TrueCommerce Denmark oplever en kraftig vækst og efterspørgsel på markedet efter vores løsninger. Vores salgs- og marketingafdeling har derfor travlt, og vi søger nu en Business Development Representative (BDR) til at sikre, at de processer, der ligger bag vores markedsføring og salg, kører effektivt og understøtter vores vækst.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Sekretær til IT-direktøren

. Du får mulighed for at understøtte og påvirke den øverste ledelse i Energinet IT, som er en væsentlig spiller i Energinets virke. Vi understøtter stort set alt hvad der rør sig i virksomheden og vi mander lige nu op på flere fagområder i IT.

TietoEvry
Holte Se rejsetid

Erfaren forretningskonsulent

Som forretningskonsulent i TietoEvry skal du kunne bistå vores kunder med design og implementering, så vores løsning understøtter kundens processer og skaber værdi i deres forretning. Du tilbydes en rolle i et stærkt team, hvor samarbejde, engagement og viljen til at lykkes præger hverdagen.