7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Energinet
Fredericia Se rejsetid

It-sikkerhedsanalytiker til Danmarks bedste it-sikkerhedsafdeling

Brænder du for at gøre en forskel for cyber- og informationssikkerheden i Danmarks mest kritiske infrastruktur – og vil du gøre karriere i en koncern, hvor det er et strategisk fokusområde? Så søg jobbet som it-sikkerhedsanalytiker i Energinet.

Exformatics A/S
København Se rejsetid

IT-projektleder med forståelse for forretningsprocesser

Som projektleder vil du være bindeleddet mellem Exformatics og vores kunder og du vil være med til at omformulere deres ønsker og behov til kvalitative løsninger. Du vil have dyb indsigt i vores løsning Exfonet og sammen med din forståelse for forretningsprocesser og arbejdsgange, vil du hjælpe vores kunder med at effektivisere deres hverdag.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Sekretær til IT-direktøren

. Du får mulighed for at understøtte og påvirke den øverste ledelse i Energinet IT, som er en væsentlig spiller i Energinets virke. Vi understøtter stort set alt hvad der rør sig i virksomheden og vi mander lige nu op på flere fagområder i IT.

Styrelsen For It og Læring
København Se rejsetid

Vil du være med til at passe på børn og unges data?

Vi kan derfor tilbyde dig en unik mulighed for at arbejde med informationssikkerhed og it-sikkerhed i krydsfeltet mellem it-drift, udvikling af nye it-systemer, GDPR og rådgivning af undervisningssektoren – alt sammen med det formål at styrke sikkerheden omkring børn, unge og voksnes data.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Enterprise Informationsarkitekt til datadrevet transformation

Ønsker du at skabe værdi med data? Vi søger en Enterprise Informationsarkitekt til vores Enterprise Information Management-center (EIM-center). Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge dit arbejde.

KRAMP Danmark
Skjern Se rejsetid

IT Con­sul­tant – Internal Nordic in­te­gra­tions and systems

Vi søger dig, der har erfaring med selvstændigt at specificere, teste og supportere ændringer og opdateringer til en lang række af systemer og applikationer – og som trives i tæt samarbejde med både lokale forretningsenheder og et større international bagland.

TietoEvry
Holte Se rejsetid

Erfaren forretningskonsulent

Som forretningskonsulent i TietoEvry skal du kunne bistå vores kunder med design og implementering, så vores løsning understøtter kundens processer og skaber værdi i deres forretning. Du tilbydes en rolle i et stærkt team, hvor samarbejde, engagement og viljen til at lykkes præger hverdagen.