4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 4 af 4 resultater.
Netcompany
København

Dynamics NAV-konsulenter

Har du interesse og erfaring med Microsoft Dynamics NAV/365 Business Central og ønsker du et job, hvor du kan sætte din ekspertise i spil for at hjælpe nogle af Danmarks mest spændende virksomheder med at udvikle deres forretning? Så er det måske dig, vi søger, da vi i øjeblikket leder efter erfarne ERP-konsulenter.

Netcompany
København

Dynamics AX-konsulenter

Som ERP-konsulent kommer du både til at drive egne opgaver og projekter, og til at arbejde tæt sammen med andre konsulenter om at levere forretningsrådgivning og IT-løsninger til vores kunder. Du vil blive en vigtig del af projektforløbet fra start til slut – fra den indledende idéanalyse til det efterfølgende implementeringsprojekt.

Jobindex A/S
Ringsted

NAV-specialist til forretning i vækst

Vi søger på vegne af Sofa Company. Som NAV-specialist vil du stå for både driften og udviklingen af vores Navision-baserede system. Du vil være med til at vedligeholde og udvikle processer, interfaces og konfigurationer, mens kodningen sendes videre til vores eksterne samarbejdspartner.

Frank Recruitment Group

Senior Dynamics NAV&BC Sales Manager/Commercial Leader – South Jutland

We are recruiting on behalf of client. My client, an award-winning MS Gold Partner in Denmark are looking to add a senior Sales Manager to their leadership team in their flagship office in South Jutland.