12 job matcher din søgning 12 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 12 af 12 resultater.
Unik System Design A/S
Vejle

Softwaretester/QA

Ønsker du at finde den mest optimale arbejdsgang for kunden, udfordre systemet og holde fokus på den værdi vores softwareprodukt giver slutbrugeren? Forstår du vigtigheden af test og teststrategi? Til Unik Advosys, som er en del af Unik System Design, søger vi en kvalitetsorienteret tester/QA som skal indgå i vores testteam.

BEC
Roskilde

IT-specialized attorney at law for BEC

Are you passionate about it-contracts, commercial negotiations, and legal issues related to the future use of technology? And are you talented when it comes to translating complex subjects to relevant counseling and pragmatic results? Then it might be you we are looking for.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg

Hands-on-kvalitetssikring og test af native mobilapps

Vil du gøre en forskel og brænder du for Built-in Quality, hvor test foregår i tæt tværfagligt samarbejde med udviklere, designere og forretningsejere? Har du erfaring med test af native apps på iOS og Android platformen og en solid teknisk indsigt?

PensionDanmark
København

Test Manager til PensionDanmark

Er du en dygtig test manager med ben i næsen og god til at bevare overblikket? Har du solid erfaring med pensionsprodukter? Har du stærke kommunikationsevner og trives med at være bindeledet mellem testteamet og de øvrige projektdeltagere? Så er du måske PensionDanmarks nye Test Manager.

PensionDanmark
København

Forretningstester til PensionDanmark

Er du en dygtig tester der har viden om pensionsprodukter og er interesseret i at lære at teste pensionssystemer blandt andet? Har du erfaring med at opbygge forretningstest samt teknisk forståelse for beskrivelse af testen med henblik på automatisering? Så er du måske PensionDanmarks nye Forretningstester.

PensionDanmark
København

Teknisk tester til PensionDanmark

Er du en dygtig teknisk tester med forretningsforståelse, og erfaring fra den finansielle branche? Har du erfaring med at opbygge både udviklernær og forretningsautomatisering og gerne i et Azure setup? Har du kendskab til tidlig test i agile udviklingsprojekter? Så er du måske PensionDanmarks nye tekniske tester.

LB Forsikring
København

Teknisk tester med fokus på integrationer og automatisering

Som teknisk tester hos LB Forsikring bliver du del af en virksomhed, som har et stærkt værdisæt, der bygger på fællesskab og åbenhed. Du bliver ansvarlig for at planlægge, designe, implementere, eksekvere og vedligeholde de automatiserede test, der løbende udvikles i samarbejde med resten af teamet.

KMD A/S
Ballerup

Test Consultant with financial knowledge

Are you passionate about finance industry and would like to deliver high quality software in a business critical system in the financial sector? Can you ensure a high level of security? Then you might be our new tester doing automated testing in Calypso Automated Test Tool.

Forsvaret
Ballerup

Test Automation Engineer

Har du erfaring med test og procesautomatisering eller har du lyst til at lære det? Og har du kompetencer inden for et eller flere programmeringssprog? Som Test Automation Engineer i Forsvaret kommer du til at arbejde med teknologi i en organisation med en kompleksitet, du ikke finder andre steder.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg

Teknisk tester til testautomatisering i et agilt udviklingsmiljø

Som teknisk tester i Udvikling OSM (One Stop Moms) bliver du en del af et agilt, tværfagligt team, med basis i agile arbejdsprincipper, hvor vi arbejder i korte sprints og med daglige stand-up møder. Du vil have mulighed for at præge den agile udvikling og at være med til at teste centrale IT-løsninger til fremtidens skattevæsen.

Netcompany
København

Dedikeret og resultatorienteret Test Manager søges

I rollen som Test Manager bliver du ansvarlig for test på et eller flere projekter. Du vil indgå i den daglige projektledelse og vil – sammen med dine ledelseskolleger – få ansvar for at sikre kunden en IT-løsning, der virker, realiserer de forventede gevinster og ikke mindst er leveret til aftalt tid og budget.

Experis
Høje Taastrup

Cybersecurity Pen.tester - IT Consulting

Become part of the Experis Nordic Cybersecurity senior consultants’ Advisory team in Denmark (part of Nordic and European setup) as professional Cybersecurity pen. tester (ethical hacker, Redteam).