53 job matcher din søgning 53 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 53 resultater.
PANDORA A/S
Copenhagen

Digital Operations Manager, Digital Operations

Do you want to be a part of the world's leading jewellery company and the creation of our world-class diverse digital team of thinkers, makers and doers? Do you have experience working in Digital or IT Operations? And are you passionately customer-focused, ready to fight their corner and drive other teams to do better by them?

PANDORA A/S
Copenhagen

ServiceNow Architect, IT Operations

Would you like to have overall responsibility for the architecture, design, implementation and integrity of the ServiceNow application within the enterprise? If so, then keep reading!

Sikkerhedsstyrelsen
Esbjerg

Ambitiøs IT-konsulent

Kan du sætte digital retning? Og kan du både bidrage til data- og løsningsarkitekturleverancer og agere god sparringspartner? Så har vi lige nu en spændende stilling som IT-konsulent med fokus på systemdrift og løsningsarkitektur.

Loomis Danmark
Taastrup

IT-projektkonsulent til Loomis Danmark A/S i Taastrup

Loomis Danmark søger en IT-projektkonsulent til vores IT Development team i Taastrup. Sammen med vores testkonsulent og to IT-projektledere (hvoraf den ene er din daglige leder), udgør du vores IT Development team. Du får til opgave at støtte IT-projektlederne med at få IT- og forretningsprojekter godt fra start og sikkert i mål.

Jobindex A/S
Taastrup

Analyse- og IT-konsulent

Jobindex søger på vegne af plusKort. Vil du sætte et stort aftryk på Danmarks største fordels- og rabatkoncept for fagforeningsmedlemmer? Vi er 8 kolleger i alt, og vi står og mangler en IT-kollega, som har lyst til at spille en meget bred rolle inden for data, analyse og IT, der understøtter vores datadrevne markedsføring.

SCR Freelance ApS
Midtjylland

Freelance IT-analytiker med arkitekterfaring til Midtjylland

Vi søger for kunde. Til ledende energiselskab søges en IT-analytiker med arkitekterfaring til igangværende større projekt, der omfatter udskiftning af kernesystemer til fiber og COAX.

Banedanmark
København

IT Contract Manager

I Banedanmark vil vi gerne have fuld værdi af vores kontrakter, hvorfor vi søger én IT Contract Manager til vores IT-afdeling. Vi har fokus på løbende at forbedre vores kontraktstyring, og der er derfor igangsat en række projekter og tiltag, som du har rig mulighed for at bidrage og deltage i.

J. H. Schultz Information A/S
Valby

Lead udvikler til content management

Er du en erfaren, ansvarsbevidst, teknisk kompetent og bredt funderet softwareudvikler? Kan du coache og støtte mindre erfarne udviklere og udvise fagligt lederskab? Kan du se helheden og sætte retningen, og vil du være med til at sikre grundlaget for, at vores digitale redaktioner kan levere værdi til kunderne? Så er du måske vores nye kollega.

SEAS-NVE
Svinninge

Systemspecialist til økonomi – vil du bidrage til den grønne omstilling?

Er du en nørd til systembehandling, og vil du bruge dine analytiske talenter til at skabe et systemmæssigt grundlag for udviklingen af vores økonomistyring? Ved at optimere vores økonomisystemer er du med til at sikre, at vi ikke bruger vores tid på overflødige processer, men i stedet kan fokusere på at udvikle den grønne omstilling.

Systematic A/S
København

Business consultant til kundevendt IT-rolle i Systematic Consulting

Kunne du tænke dig at gøre en forskel som betroet samarbejdspartner for vores kunder? Bliv en del af et uformelt konsulentmiljø, hvor faglighed og professionalisme er i højsædet. Og få mulighed for at påvirke vores konsulentforretning, mens du udvikler din viden ude hos vores kunder og i vores knowledge network.

Novo Nordisk A/S
Hillerød

IT System Supporter in Device Research and Development

Are you looking for a career opportunity where you can use your solid knowledge of IT to support the various IT needs of a diverse and everchanging organisation? Then you could be our new colleague in Device Research and Development in Hillerød, Denmark.

Bloom
Ballerup

Passioneret Cloud-konsulent

Til vores kunde, Timengo søger Bloom en Implementeringskonsulent til at hjælpe til med deres mange kunder. Som konsulent vil du være ansvarlig for at gennemføre projekter hos deres mere end 800 kunder, typisk i form af implementeringer og migreringer fra andre teknologiplatforme.

Domstolsstyrelsen
København

It-konsulent til client management ved Danmarks Domstole

Vil du være med til videreudvikle client management i en spændende it-driftsorganisation, der har fokus på brugeroplevelsen og stabil drift? Vi søger nu en ny kollega til vores client management funktion, der vil være med til at udvikle og vedligeholde image og softwarepakker til vores Windows 10 platform.

BEC
Herning

Business consultant for Credit Risk

Are you motivated by working goal oriented with BEC's solutions for improvement of the financial institutions' ability to reach their goals and comply with regulatory requirements? Then it might be you we are looking for.

EG A/S
Ballerup

Integration Manager M&A

Are you ambitious and passionate about software, digital disruption, post merger integration and leading integrations of acquired companies into EG A/S? Are you trilled about business analysis and how to best solve a problem? Then this may be the right job for you.

Lægemiddelstyrelsen
København S

IT-Service Manager til Lægemiddelstyrelsen

Vil du med på vores rejse mod europæisk topklasse? Brænder du for at implementere nye teknologier, der skaber værdi for organisationens udvikling og mål? Er strategisk servicemanagement planlægning og performance en del af din dna? Og er du drevet af at levere resultater og sikre et engageret samarbejde med vores strategiske leverandører?

BEC
Roskilde

IT-specialized attorney at law for BEC

Are you passionate about it-contracts, commercial negotiations, and legal issues related to the future use of technology? And are you talented when it comes to translating complex subjects to relevant counseling and pragmatic results? Then it might be you we are looking for.

Energinet Forretningsservice A/S
Fredericia

Struktureret Software License Manager

Kan du bevare overblikket og har du erfaring med kontrol og styring af softwarekontrakter og -licenser, er du måske den rette kandidat til rollen som License Manager. Du bliver en del af et team, som består af License Management, Vendor Management og Service Delivery Management og som i tæt samarbejde udgør den centrale enhed for drift og service.

ATP
Allerød

IT Application Manager til Service Integration

Kan du forene forretningsbehov, udvikling og stabil drift? Service Integration er et team bestående af 12 dygtige kolleger i ATP’s IT-organisation. Lige nu er vi på udkig efter en Application Manager til vores sektion, der varetager SIAM-rollen i vores multisourcing-miljø.

ATP
Allerød

Domain Lead til ATP Livslang Pension

Du får en spændende og udfordrende hverdag, hvor du i samarbejde med teamet indgår i udvikling, vedligeholdelse og support af den samlede IT-løsning på pensionsområdet. Det kommer til at foregå i et tæt samspil med brugerne, aktuarerne og vores IT-leverandør.

Novo Nordisk A/S
Bagsværd

Project Manager in DFP IT & Digital Transformation

Do you want to be a part of an energetic, diverse and international unit that drives change? Would you like to have an impact on driving strategic IT projects and initiatives for our manufacturing units? Are you the one with simple & creative mind-set who can set direction on ‘right level of compliance’ for our manufacturing units?

ATP
Hillerød

Agil Coach til ATP

Er du typen, der fører an? Har du erfaring inden for SAFe? Og vil du være med til at udvikle den agile tilgang i ATP? Så er du måske den agile coach, vi søger til ATP’s Project & Agile Center of Excellence.

Københavns Kommune
København

SAP PM/PPM/PS-specialist til SAP Kompetencecenter

Vil du arbejde med SAP HANA på Danmarks største arbejdsplads? Her spiller du en nøglerolle i at sikre optimal drift og videreudvikling af SAP i en af landets allerstørste offentlige virksomheder. Vi søger en SAP-løsningsspecialist med solid end-to-end procesforståelse og dyb indsigt i økonomi- og forretningsprocesser.

Vejdirektoratet
Fløng

Løsningsorienteret it- og systemadministrator til Vejdirektoratet

Ønsker du at arbejde med hands-on it, leverandørstyring og systemadministration? Har du et øje for at kombinere processer og procedurer med den daglige drift? Så er stillingen som it-administrator måske noget for dig.

KMD A/S
Ballerup

Cloud Specialist/Architect

Brænder dit hjerte for IT og særligt for Cloud-strategi- og teknologi? Så er du måske den nye medarbejder i KMD Technology and Security Services. Du vil indgå i et arkitekturteam på omkring 45 personer med forskellige arkitektur-profiler.