7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 7 af 7 resultater.
ORTEC Nordic A/S
Glostrup

Energisk og erfaren software sales manager

ORTEC Nordic søger en energisk og erfaren software sales manager til vores løsninger indenfor mandskabs- og vagtplanlægning. Vi giver dig stor frihed under ansvar, men forventer samtidig at du har en høj selvdisciplin, er topmotiveret til at lære nyt stof, og kan holde dig selv i gang.

SDC A/S
Ballerup

Student Assistant til systemrevisionen

Vil du hjælpe os med opdatering af vores site med information til vores kunder? Har du mod på at deltage i vores revisioner af de forskellige banksystemer, SDC tilbyder sine kunder? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

ipvision A/S
Aarhus

Key Account Manager til salg af kommunikationsløsninger – Jylland

ipvision a/s har vækstet voldsomt de sidste år og har derfor brug for en dygtig Key Account Manager med kontor i Århus, til salgsorganisationen. Er du ambitiøs, engageret og klar til at videreføre succes’en sammen med ipvision, så er du måske den nye Key Account Manager i Jylland med ansvar for salg af telefoniløsninger til danske virksomheder.

Unik System Design A/S
Vejle

Key Account Manager

Til Unik Advosys, som er en del af Unik System Design, søger vi en ambitiøs forretningsorienteret Key Account Manager med base på vores hovedkontor i Vejle.

Tech Data Denmark ApS
Birkerød

Business Development Manager, Computing Components

Du vil som Business Development Manager i vores komponent-forretning have delvis ansvar for at drive og udvikle denne forretning i tæt samarbejde vores nordiske lead på dette område. Du vil stå for at udvikle den eksisterende forretning med eksisterende kunder og dels skulle drive øget vækst inden for specifikke kundesegmenter.

Tech Data Denmark ApS
Birkerød

Business Development Manager, Apple

Motiveres du af at være en del af et dygtigt team, arbejde med fantastiske produkter og kunder i Danmark, og hvor du selv kan præge din hverdag? Så har vi det rette job til dig! Specielt hvis du også er glad, energisk, knaldhamrende dygtig og helt igennem bare en positiv kollega.

2B Networks ApS
København

Sælger til mindre softwarefirma, København, fastansættelse

Til mindre softwarefirma, der udvikler mindre add-on-systemer og moduler til finans/økonomisystemer, søger vi udadvendt og service orienteret sælger til fastansættelse.