9 job matcher din søgning 9 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 9 af 9 resultater.
Interdan Bil A/S
Glostrup

Interdan Bil A/S søger Product Owner til MS Dynamics 365 Business Central

Virksomheden forbereder sig p.t. på at implementere MS Dynamics 365 Business Central på økonomiområdet. I den forbindelse søger vi en teknisk stærk Product Owner, som har indgående kendskab til Business Central (eller tidligere versioner af Navision) samt solid erfaring med implementering af ERP-systemer.

BEC
Herning

Epic owner for IT Finance

Are you a strong communicator with a dedicated heart for continuously improving the finance and accounting functions in Danish banks? Do you thrive in a team of committed and inspiring business consultants and architects? Can you handle many different stakeholders externally and internally and are you able to negotiate when needed?

NaviPartner
København

Dygtig Microsoft Dynamics 365 BC-konsulent til levering af brancheførende IT-løsning

Har du solid erfaring som ERP- eller forretningskonsulent med speciale i Business Central? Ønsker du at arbejde i en virksomhed, der vækster og hvor der er højt til loftet? Kan du lide en varieret hverdag, hvor du har ansvar for egne opgaver og samtidig indgår i store og små projekter for nationale og internationale?

Lomax A/S
Frederikssund

Erfaren, tilpasningsdygtig og vedholdende NAV-udvikler

Vil du være med til at optimere og udvikle vores Microsoft Dynamics NAV samt være en del af vores ERP-team? Sammen med ERP-teamet vil du medvirke til udvikling og implementering af standard- og specialudviklede moduler til Microsoft Dynamics NAV 2015.

CGI Danmark A/S
Aarhus, Ballerup, Aalborg, Kolding

Microsoft Dynamics365 / AX-konsulent inden for produktkonfiguration og produktion

Har du erfaring som it-konsulent inden for produktion og i særdeleshed inden for produktkonfiguration? Vi tilbyder et spændende job med mange muligheder, både personlig og fagligt. Der er mulighed for at arbejde ud fra alle vores CGI - lokationer.

PANDORA A/S
Copenhagen

Functional Consultant

Are you looking to make a career move into a position where your skills and potential will have positive business impact? And do you want to be surrounded by great colleagues while supporting the journey towards rolling out and supporting a Global ERP solution, working with the Core IT team, at the world’s largest jewellery brand?

Concept Data A/S
Herning

Erfaren ERP-konsulent til nyoprettet stilling – Uniconta

Vi ved ikke præcis, hvem du er, eller hvor du er i livet, men vi ved, at du har erfaring som ERP-konsulent og lyst til at blive ekspert på Uniconta. Som konsulent får du ansvar for at implementere Uniconta-løsninger hos vores små og mellemstore kunder, så de får en komplet regnskabsløsning.

Logos Consult A/S
Allerød eller Vejle

Konsulent til populær ERP-løsning

Vi søger en profil med ERP-erfaring til vores Dynamics NAV/365 Business Central konsulent-team. Vi forventer, at du har et indgående kendskab til Microsoft Dynamics NAV eller andet ERP-software og solid praktisk erfaring med programmets funktionalitet til at understøtte økonomi og handel.

Columbus A/S
Aarhus eller Ballerup

Dynamics BC-Konsulent med udpræget kundepleje-gen

Brænder du for langvarige kunderelationer, hvor du kan anvende dine konsulentfærdigheder og erfaring indenfor NAV/BC? Og vil du være på en arbejdsplads, hvor der også er plads til det hele menneske? Så er du vores nye kollega i Customer Operations, Dynamics Business Central!