8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 8 af 8 resultater.
Jobindex A/S
Herlev

Embedded softwareudvikler

Vi søger på vegne af TechPeople A/S. Er du blandt de bedste embedded-udviklere i Danmark eller har du ambition om at blive det? Går du og drømmer om at springe ud i livet som konsulent, uden at skulle slippe det faste tilhørsforhold med gode kolleger, teambuilding, sociale arrangementer og faglig sparring?

FFW Danmark ApS
København

Drupal-udvikler

Står verdens største Drupal projekter på din bucket list? Så er du måske vores næste Drupal-udvikler? Vi vokser stærkt og søger 1-2 erfarne Senior Drupal-udviklere/-arkitekter, der ønsker at udvikle og udfordre sig selv i et internationalt miljø med store kunder og komplekse opgaver.

iHeadHunt ApS
København

Integrationsudvikler til virksomhed i vækst

iHeadHunt søger på vegne af kunde. Vil du være integrationsudvikler med fokus på middleware i virksomhed, som har et landsdækkende forhandlernet med 2000+ ansatte og er en af de mest anerkendte inden for branchen?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg

Full stack-udvikler med fokus på frontend, og som gerne vil være med til at skabe den gode brugeroplevelse

Er du klar til at tage et ansvar i udviklingen af fremtidens IT-løsninger til skattevæsnet? Som IT-udvikler i Udvikling OSM (One Stop Moms) bliver du en del af et agilt, tværfagligt team, med basis i agile arbejdsprincipper, hvor vi arbejder vi i korte sprints og med daglige stand-up møder.

BEC
Roskilde

IT-specialized attorney at law for BEC

Are you passionate about it-contracts, commercial negotiations, and legal issues related to the future use of technology? And are you talented when it comes to translating complex subjects to relevant counseling and pragmatic results? Then it might be you we are looking for.

KMD A/S
Ballerup

Dedicated Technical Product Manager

Vil du bruge din passion og dine stærke tekniske kompetencer inden for digital produktudvikling til at gøre hverdagen nemmere for dem, der hjælper de mest udsatte borgere i Danmark? Nexus er en markedsledende, digital platform i konstant vækst – og vi leder lige nu efter flere ildsjæle til at fortsætte udviklingen.

KMD A/S
Ballerup

Senior Developer who wants to make a difference

Here is your chance to join us in our mission to build the world's best platform for professionals in the welfare sector and to help us make it easier for healthcare professionals to focus on the great job that they are doing. KMD Nexus is looking for a Senior Developer who wants to make a difference.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby

Scrum Masters til Implementeringscenter for ejendomsvurderinger (ICE)

Kunne du tænke dig at være Scrum Master for et udviklingsteam og sikre faglig udvikling inden for de agile metoder?