9 job matcher din søgning 9 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 9 af 9 resultater.
Netcompany
København

Dynamics NAV-konsulenter

Har du interesse og erfaring med Microsoft Dynamics NAV/365 Business Central og ønsker du et job, hvor du kan sætte din ekspertise i spil for at hjælpe nogle af Danmarks mest spændende virksomheder med at udvikle deres forretning? Så er det måske dig, vi søger, da vi i øjeblikket leder efter erfarne ERP-konsulenter.

Netcompany
København

Dynamics AX-konsulenter

Som ERP-konsulent kommer du både til at drive egne opgaver og projekter, og til at arbejde tæt sammen med andre konsulenter om at levere forretningsrådgivning og IT-løsninger til vores kunder. Du vil blive en vigtig del af projektforløbet fra start til slut – fra den indledende idéanalyse til det efterfølgende implementeringsprojekt.

Krifa
Aarhus

IT-systemadministrator

Brænder du for Microsoft teknologier og forretningskritisk systemdrift i bl.a. Azure? Ønsker du et job med høj faglig stolthed, humørfyldte kolleger og god arbejdslyst? Så har du nu muligheden for at blive vores nye kollega i driftsteamet, hvor du vil få en central rolle i driften af et komplekst og moderne systemlandskab i fortsat udvikling.

Jobindex A/S
Ringsted

NAV-specialist til forretning i vækst

Vi søger på vegne af Sofa Company. Som NAV-specialist vil du stå for både driften og udviklingen af vores Navision-baserede system. Du vil være med til at vedligeholde og udvikle processer, interfaces og konfigurationer, mens kodningen sendes videre til vores eksterne samarbejdspartner.

DSV
Hedehusene

It-supporter til vores danske lokationer

Vil du være en del af et team af erfarne kolleger som supporterer hele den danske DSV-forretning? Så tilbyder vi dig et alsidigt job, hvor dine IT-kompetencer og gode service bidrager til, at dine kolleger altid har en arbejdsstation, der er klar, og at forretningen kører optimalt.

Domstolsstyrelsen
København

It-infrastrukturkonsulent til Danmarks Domstole

Vil du være en del af en spændende it-projekt- og driftsorganisation? Og vil du bidrage til videreudviklingen af Danmarks Domstoles store digitale forandringer? Så er du måske vores nye it-infrastrukturkonsulent.

Certa Intelligence & Security
København

Assistant IT-specialist

CERTA tilbyder en studentermedarbejderstilling, hvor du vil komme til at arbejde med opsætning, drift og support af vores interne it-systemer i samarbejde med vores hosting-udbydere og eksterne konsulenter.

Bloom
Ballerup

Passioneret Cloud-konsulent

Til vores kunde, Timengo søger Bloom en Implementeringskonsulent til at hjælpe til med deres mange kunder. Som konsulent vil du være ansvarlig for at gennemføre projekter hos deres mere end 800 kunder, typisk i form af implementeringer og migreringer fra andre teknologiplatforme.

DLA Piper
Aarhus eller København

DLA Piper søger en IT Operation Specialist til Aarhus eller København - (200000CX)

Vil du være med til at sikre altid tilgængelige og optimerede IT-systemer og IT-værktøjer samt bidrage til at udvikle fremtidssikrede IT-løsninger hos DLA Piper Denmark? Vi leder efter en ny kollega til vores IT-afdeling, hvor vi hjælper hinanden i et energisk og uformelt arbejdsmiljø og tilsammen supporterer vores to kontorer.