16 job matcher din søgning 16 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BEC
Roskilde Se rejsetid

Quick and fast running service delivery manager who can act like a Sweitzer knife

Are you eager to be a part of something bigger? Ready to be professionally ambitious together with others? Then we might have the right opportunity for you. We are looking for a SDM/release manager ready to share and grow

Jobindex A/S søger for Naviair
Kastrup Se rejsetid

IT-infrastrukturspecialist til Naviairs IT-afdeling

Kan du gribe den teknologiske styrepind og indtage en nøglerolle, hvor du bl.a. er med til at sætte retningen for og definere vores arkitektur og fremtidige løsninger? Så tag plads i cockpittet hos Naviair. Her får du en høj grad af frihed i hverdagen, mens vi bygger videre på dit tekniske fundament.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Release Koordinator til Sundhedsplatformen, Koncern IT, Region Sjælland

Til Kliniske Applikationer søger vi en Release Koordinator, der brænder for optimal koordinering af releases i Sundhedsplatformen. Du vil have en aktiv koordinerende rolle, hvor du smidigt bevæger dig imellem interne stakeholders, herunder direktionen, kolleger i Infrastruktur, uddannelse m.m., og eksterne samarbejdspartnere.

Danske Spil A/S
Brøndby Se rejsetid

IT-studentermedhjælper med stærke kommunikationsevner

Er du studerende og på udkig efter et studiejob, hvor du er garanteret både ansvar og fede opgaver? Tripper du efter at få afprøvet teori i praksis, og er du en holdspiller, der kan spille andre gode? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Incident Management.

timengo
Ballerup Se rejsetid

Cloud DevOps Engineer

timengo har succes og er en hurtigt voksende Microsoft-partner med fokus på Cloud Management. Som Cloud DevOps Engineer hos os, bliver du en del af et af Danmarks førende konsulenthuse inden for optimal udnyttelse af Microsoft Cloud.

Formpipe Software A/S
Ballerup Se rejsetid

It-systemkonsulent til produktteam

Som systemkonsulent i Adoxa-teamet står du i front og har det tekniske ansvar for løsningen hos vore kunder. Du er den der får tingene til at fungere hos kunden - fra den første installation til når løsningen skal udvides. Dit vigtigste resultat er glade kunder.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
København Se rejsetid

IT-konsulenter til konfiguration af IT-løsninger

Vil du være med til at sikre, at vores IT-systemer fungerer både i sagsbehandlingen og for vores kunder? Er du nyuddannet eller har du nogle års erfaring med IT-udvikling? Og kan du med din IT-tekniske viden se dig selv i rollen som vores IT-konsulent? Så er du måske vores nye kollega.

Lægemiddelstyrelsen
København Se rejsetid

Informationssikkerhedskonsulent til Lægemiddelstyrelsen

Vi søger en dygtig Informationssikkerhedskonsulent med stor kompetence i cybersikkerhed, stærke koordinatoregenskaber og IT-teknisk flair til at styrke sikkerheden i Lægemiddelstyrelsen. Vores hverdag er præget af tæt samarbejde, mange bolde i luften, gode kollegaer og masser af humor.

Sundhedsdatastyrelsen
København Se rejsetid

Cyber Risk Manager i afdelingen for Cyber- og Informationssikkerhed

Interesserer du dig for beredskabscyberrobusthed i samfundets kritiske sektorer og det internationale og nationale samarbejde omkring trusler, sårbarheder og risici? Så er en af Danmarks mest fagligt udfordrende og spændende stillinger blevet ledig!

ed A/S
Skødstrup Se rejsetid

Microsoft device & Applikationsspecialist med flair for løsningssalg og rådgivning

Du vil til daglig blive en del af et skarpt specialistteam, bestående af dygtige kollegaer på flere områder indenfor IT-infrastruktur, hvor du i høj grad vil være med til at præge din egen hverdag. Det er derfor vigtigt, at du er i stand til både at arbejde selvstændigt, og som en del af et team.

BEC
Herning Se rejsetid

Development Manager for Credit Risk Reporting

We are looking for a development manager ready to share and grow The manager will be working out of the BEC Financial Technologies office in Herning in the credit risk domain and be reporting to the development director.

Tech Data Denmark ApS
Birkerød, Stockholm, Oslo or Espoo Se rejsetid

Nordic Platform Manager – Cloud & Software Solutions

We now have an exciting and unique job opportunity at Tech Data as Nordic Platform Manager since our Nordic Platform Manager will be taking on a new exciting global role. In this role, you will be a trusted advisor for our partners and internal stakeholders to advice and consult on latest updates of our Cloud Platform.

Alm. Brand
København Se rejsetid

IT governance konsulent

Kan du formulere og forvalte forretningsgange, der gør livet nemt for brugerne i forretningen? Har du nogle års erfaring med IT governance i cloud-miljøer, og leder du efter et sted, hvor du kan få både stor frihed og masser af opbakning til at folde dine evner maksimalt ud, så er dette job svaret.

Banedanmark
København Se rejsetid

Risk Manager

Har du solid erfaring med risk management og compliance, og brænder du for at levere kvalitetsydelser og service i topklasse, så er det dig vi søger som risiko manager til Cyber- og informationssikkerhedssektionen.

Supporters A/S
Roskilde Se rejsetid

It-konsulent med begejstring

Som vores nye konsulent får du det daglige ansvar for at sikre en høj driftsikkerhed og yde service i kontakten med dine udvalgte kunder. Overordnet bliver din opgave at yde support og sikre en stabil, effektiv og veldokumenteret drift af systemerne.

Bloom søger for Timengo
Ballerup Se rejsetid

Cloud DevOps Engineer til Timengo

Du vil blive en del af et team af erfarne kollegaer. Her arbejder de med kundernes cloudløsninger og har fokus på at levere en høj kvalitet af services gennem automatisering og dyb forståelse af, hvad der er kundernes behov.