32 job matcher din søgning 32 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering
København Se rejsetid

AC-medarbejder til udvikling og drift af Ledningsejer-registeret

Du skal bidrage til at løfte SDFE’s myndighedsopgave og forretningsejerskab for LER. Du skal både bidrage til den daglig drift, fejlhåndtering, brugerhenvendelser og systemdrift, men også til udvikling af systemet og til analyser af kommende initiativer og udviklingsopgaver.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

It-sikkerhedsarkitekt til Danmarks bedste it-sikkerhedsafdeling

Brænder du for at gøre en forskel for cyber- og informationssikkerheden i Danmarks mest kritiske infrastruktur – og vil du gøre karriere i en koncern, hvor det er et strategisk fokusområde? Så søg jobbet som it-sikkerhedsarkitekt i Energinet.

Kriminalforsorgen
København Se rejsetid

Enhedsleder med ansvar for videreudvikling af en del af it-systemporteføljen i Center for IT og Digitalisering

Som enhedsleder i Udvikling og Forvaltning får du sammen med fagchefen ansvaret for den gruppe af medarbejdere, der arbejder med application management (systemforvaltning), videreudvikling og fagsupport vedrørende to fagdomæner, derudover vil du få ansvaret for projekt- og testledere. Du skal være visionær og ikke være bange for at tage fat.

Recruit IT ApS søger for Velliv
Ballerup Se rejsetid

Seniorudvikler til integrationsløsninger til Velliv

Kunne du tænke dig at udvikle servicebaserede integrationsløsninger i et moderne cloudmiljø? Så står vores kunde klar til at byde dig velkommen. Du kommer med på en spændende rejse, hvor vi de i færd med at samle deres løsninger og udvikle deres forretning.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

It-sikkerhedsanalytiker til Danmarks bedste it-sikkerhedsafdeling

Brænder du for at gøre en forskel for cyber- og informationssikkerheden i Danmarks mest kritiske infrastruktur – og vil du gøre karriere i en koncern, hvor det er et strategisk fokusområde? Så søg jobbet som it-sikkerhedsanalytiker i Energinet.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Internal Controls Specialist - eventuelt nyuddannet

Vi søger dig, som er klar på at indgå i et fokuseret læringsforløb, hvor du sideløbende også tager ansvar for egne og nye opgaver. Du er klar til at bruge din opdaterede viden fra studiet til at hjælpe os med at udvikle vores arbejde med risikostyring på IT-sikkerhedsområdet, IT-revision og kontrolmiljøer.

T. Hansen Gruppen A/S
Middelfart Se rejsetid

IT Driftschef med teknisk flair

Til vores IT-afdeling i Middelfart, søger vi en erfaren og engageret IT Driftschef med teknisk flair. Du vil få en væsentlig rolle i at bidrage til styrkelse af den fortsatte udvikling af den samlede IT-installation – herunder arbejde med yderligere brug af Cloud-tjenester og automatisering.

BEC
Roskilde Se rejsetid

Cyber security consultant

Ready to be professionally ambitious together with others? We are proud of what we do, and we share the ambition to create tech solutions that are vital for Denmark’s financial infrastructure. At BEC you will be part of a transformation of our organization and tech solutions.

Skandinavisk Computer Rekruttering A/S søger for Holmris B8
Løsning

Head of IT & Business Im­prove­ment, HOLMRIS B8

Søger du indflydelse og brænder efter at gøre en forskel? Vil du med på en rejse omkring både konsolidering og fortsat vækst? Ønsker du at arbejde i en rolle med spændende forretningsprocesser i et dynamisk miljø med kort vej fra beslutning til handling? Så har vi en unik jobmulighed i en forandringsparat og dynamisk virksomhed.

International Media Support
Copenhagen Se rejsetid

Head of IT at IMS

Would you like to be part of setting the future direction for IT infrastructure and information security management at IMS? International Media Support (IMS) is looking for a Head of IT with experience from operations, development, overall management and system optimisation within IT, including information security.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

IT-sikkerhedskonsulent søges til Koncern IT, Region Sjælland

Har du lyst til at gøre en forskel på it-sundhedsområdet, og vil du være med til at sikre, at regionens medarbejdere kan give patienterne den bedst mulige hjælp og samtidig passe godt på deres data? Så er du måske vores nye kollega.

Recruit IT ApS
Copenhagen

IT Security Architect for anonymous client

For our client we are looking for an IT Security Architect. Do you have passion within IT security architecture, and would you like to be part of a global company in growth? Then continue reading.

Region Hovedstaden - Center for It, Medico og Telefoni
København Se rejsetid

Stærk leder til agil it-organisation

Har du ambitioner, visioner og erfaring med it-udvikling og forvaltning af store it-systemer? Brænder du for at gøre en forskel for hospitaler, patienter og borgere i Østdanmark? Så har vi en ledig stilling til dig i Center for It, Medico og Telefoni (CIMT).

Rigspolitiet
Hvidovre Se rejsetid

It-sikkerhedsspecialister med interesse for netværk (genopslag)

Vi søger dig, som er teknologisk velfunderet i sikkerhed og brænder for at sikre stabil drift af politiets netværk og sikkerhedsløsninger, og som ønsker opgaver, der spænder bredt fra forebyggende drift til projektopgaver med design og implementering.

TV2
Odense Se rejsetid

Områdechef til Platform Services hos TV 2

Vi søger en områdechef, der kan lede to teams med fokus på udvikling, drift, stabilitet og vedligehold af platforme og netværk. Stillingen indebærer ledelsesopgaver på strategisk og taktisk niveau samt organisatoriske udviklingsopgaver, hvor du skal være initiativtager og stå i spidsen for udviklingsaktiviteter.

Plesner A/S
København Se rejsetid

Erfaren MS365 og Azure IT Operations Specialist med kompetencer inden for it-sikkerhed

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du er en erfaren teknisk person med faglige kompetencer inden for Microsoft Cloud-teknologier og it-sikkerhed, og som ser dig selv spille en vigtig rolle i vores it-team's ambitiøse arbejde med forretningsudvikling og digitalisering.

Lægemiddelindustriforeningen
København Se rejsetid

IT Operations med fokus på netværk

Har du interesse for og erfaring med IT-drift, netværk, sikkerhed, support og optimering af IT-systemer? Du har en relevant IT-uddannelse, kombineret med flere års erfaring med drift af IT, og du holder dig løbende orienteret om og har en dyb forståelse for de informations- og sikkerhedsteknologier der bruges i IT-branchen.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Business Analyst for Securities Trading & Data Management

Do you want to participate in the continued development of a new and growing business area at SDC? Do you want to take part in on-boarding new clients on our Securities Trading platform? Would you like to join a strong team and help us complete the implementation of the platform?

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Udviklingsorienteret chef til Koncern IT

Vi søger en udviklingsorienteret chef til en spændende og udfordrende stilling for Applikationsafdelingen i Koncern IT – Region Sjællands fælles it-organisation. Som chef for Applikationsafdelingen skal du sammen med afdelingens godt 70 medarbejdere og seks teamledere sikre, at alle regionens applikationer fungerer optimalt.

Lægemiddelstyrelsen
København Se rejsetid

Informationssikkerhedskonsulent til Lægemiddelstyrelsen

Vi søger en dygtig Informationssikkerhedskonsulent med stor kompetence i cybersikkerhed, stærke koordinatoregenskaber og IT-teknisk flair til at styrke sikkerheden i Lægemiddelstyrelsen. Vores hverdag er præget af tæt samarbejde, mange bolde i luften, gode kollegaer og masser af humor.

Sundhedsdatastyrelsen
København Se rejsetid

Cyber Risk Manager i afdelingen for Cyber- og Informationssikkerhed

Interesserer du dig for beredskabscyberrobusthed i samfundets kritiske sektorer og det internationale og nationale samarbejde omkring trusler, sårbarheder og risici? Så er en af Danmarks mest fagligt udfordrende og spændende stillinger blevet ledig!

BEC
Roskilde Se rejsetid

Cyber security manager

We are looking for a cyber security manager to share and grow! You are offered an attractive job in a dynamic organization. The tone is informal, and you will work among professionals and quality-conscious colleagues in a team that needs your specific professional skills.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

It-arkitekt med interesse for sikkerhed og digital udvikling til Center for Telemedicin

Er du drevet af digital udvikling af sundhedsvæsenet? Har du interesse for og erfaring med it-sikkerhed? Og trives du i et komplekst organisatorisk landskab? Så kom med i vores team, hvor vi forvalter og videreudvikler en fælles national it-infrastruktur og telemedicinske løsninger til medarbejdere og borgere i hele landet.

Styrelsen For It og Læring
København Se rejsetid

Vil du være med til at passe på børn og unges data?

Vi kan derfor tilbyde dig en unik mulighed for at arbejde med informationssikkerhed og it-sikkerhed i krydsfeltet mellem it-drift, udvikling af nye it-systemer, GDPR og rådgivning af undervisningssektoren – alt sammen med det formål at styrke sikkerheden omkring børn, unge og voksnes data.

Improsec A/S
København Se rejsetid

Er du vores nye (defensive) sikkerhedsrådgiver?

Er du god til at lokalisere og afhjælpe almindelige sårbarheder og miskonfigurationer i Active Directory miljøer og/eller Azure Public Cloud inkl. Microsoft Office 365? Vi leder efter både erfarne og nyuddannede kandidater. Hos Improsec arbejder vi hver dag for at forbedre vores kunders sikkerhed - vil du være med?