10 job matcher din søgning 10 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

T. Hansen Gruppen A/S
Middelfart Se rejsetid

IT Driftschef med teknisk flair

Til vores IT-afdeling i Middelfart, søger vi en erfaren og engageret IT Driftschef med teknisk flair. Du vil få en væsentlig rolle i at bidrage til styrkelse af den fortsatte udvikling af den samlede IT-installation – herunder arbejde med yderligere brug af Cloud-tjenester og automatisering.

International Media Support
Copenhagen Se rejsetid

Head of IT at IMS

Would you like to be part of setting the future direction for IT infrastructure and information security management at IMS? International Media Support (IMS) is looking for a Head of IT with experience from operations, development, overall management and system optimisation within IT, including information security.

Region Hovedstaden - Center for It, Medico og Telefoni
København Se rejsetid

Stærk leder til agil it-organisation

Har du ambitioner, visioner og erfaring med it-udvikling og forvaltning af store it-systemer? Brænder du for at gøre en forskel for hospitaler, patienter og borgere i Østdanmark? Så har vi en ledig stilling til dig i Center for It, Medico og Telefoni (CIMT).

TV2
Odense Se rejsetid

Områdechef til Platform Services hos TV 2

Vi søger en områdechef, der kan lede to teams med fokus på udvikling, drift, stabilitet og vedligehold af platforme og netværk. Stillingen indebærer ledelsesopgaver på strategisk og taktisk niveau samt organisatoriske udviklingsopgaver, hvor du skal være initiativtager og stå i spidsen for udviklingsaktiviteter.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Udviklingsorienteret chef til Koncern IT

Vi søger en udviklingsorienteret chef til en spændende og udfordrende stilling for Applikationsafdelingen i Koncern IT – Region Sjællands fælles it-organisation. Som chef for Applikationsafdelingen skal du sammen med afdelingens godt 70 medarbejdere og seks teamledere sikre, at alle regionens applikationer fungerer optimalt.

Rigspolitiet (PET)
Søborg Se rejsetid

Sektionsleder til Indhentningsafdelingen i PET

Trives du i et arbejdsmiljø, hvor tempoet er højt og fleksibilitet og omstillingsparathed er positive nøgleord, og hvor den operative opgave kræver, at du og dine folk leverer på rette tid og sted, også når det kan virke umuligt, og det hele afhænger af jer?

Region Hovedstaden - Center for It, Medico og Telefoni
København Se rejsetid

Chef for IT Test og Kvalitet i Region Hovedstaden

Er du skarp, engageret, og brænder du for at levere komplekse sundheds-it-systemer til hospitaler, så er du måske vores nye sektionschef i Udviklingsenheden. Du bliver en del af ledergruppen for Udviklings-enheden der består af fire sektioner, og du skal lede og videreudvikle Test & Kvalitetssektionens dygtige og engagerede medarbejdere.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Manager, Integration technology and architecture

Are you ready to lead a team of highly skilled technicians and architects, overseeing DSV’s BizTalk Enterprise Service Bus platform? You will become part of the ESB management team, working with peers from Integration Development and Integration Operations.

SEGES
Aarhus Se rejsetid

Leder til at udvikle medarbejdere og styrke it-udvikling

Vi søger i SEGES Digital en erfaren personaleleder med lyst og evne til at bidrage til udvikling af værdiskabende digitale løsninger til kunder i ind- og udland. Vi har stort fokus på klima, bæredygtighed og ressourceudnyttelse.

Regionernes Kliniske Kvalitetsudviklingsprogram (RKKP)
Aarhus, Odense eller København Se rejsetid

Erfaren og strategisk chef til digitalisering i RKKP

Du skal stå i spidsen for en vigtig, landsdækkende opgave med stort perspektiv, hvor du skaber sammenhæng mellem data, brugernes informations- og vidensbehov samt de tekniske løsninger i Regionernes Kliniske Kvalitetsudviklingsprogram (RKKP).