15 job matcher din søgning 15 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Recruit IT ApS recruiting on behalf of Digizuite
Odense Se rejsetid

Lead Cloud Operations Engineer for Digizuite

Digizuite are moving their IT operations into containers at Azure, hence they are looking for an experienced cloud operations engineer that can help them in the journey – but also help them define the route they are taking. Are you an ambitious and curious team player, maybe even with team lead aspirations, then do read on.

Bloom søger for RUC
Roskilde Se rejsetid

Microsoft Systemadministrator med speciale i Exchange

Vil du være med til at sikre drift og udvikling af RUC’s Exchange-miljø og bidrage til driften og udviklingen af deres Windows miljø, både on prem og i Cloud? De primære opgave er på kort sigt at sikre driften af Exchange 2016 on-prem, som efterfølgende skal migreres til Exchange Online (O365).

Digitaliseringsstyrelsen
København Se rejsetid

Medarbejder med interesse for it-drift og -udvikling til NemLog-in

Vil du arbejde med en central del af den offentlige digitale infrastruktur? Har du teknisk forståelse og interesse for feltet mellem drift og udvikling? Så skal du søge stillingen hos os i Center for Digitale Identiteter, hvor vi netop nu søger en kollega til forvaltning af NemLog-in.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Koordinator med markante it-storage-kompetencer til stor it-afdeling

Vil du være med til at rådgive om, opbygge og implementere sikker og stabil drift på vores storageplatform i Region Midtjylland? Har du overblik og analytiske evner? Og er du dygtig til at koordinere og vild med at holde dig ajour med de nyeste teknologier inden for storageområdet? Så send os din ansøgning.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Backup medarbejder til team Backup, Print og Storage

Du vil blive en del af et Team, der har blandede opgaver såsom Backup og restore, opsætning af print og administration af storage. Du vil udelukkende skulle udføre opgaver for backup-gruppen. Du indgår i en lille tæt gruppe af medarbejdere, hvor vi sikrer fundamentet for udførelse af backup og restore af data som Statens It tilbyder sine kunder.

Land­brugs­sty­rel­sen
København Se rejsetid

Bliv it-partner og hjælp Landbrugsstyrelsen med at forstå sine it-enheder lidt bedre

Har du lyst til at være med til at understøtte samarbejdet mellem fagenheder og it? Så kan du blive vores første it-partner, som skal sikre, at vi bliver endnu bedre til at understøtte fagenhederne, når de har behov for hjælp til at komme igennem processerne i it.

Rigspolitiet (PET)
Søborg Se rejsetid

Firewallspecialister

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver med ansvar for design og vedligehold af sikkerhedsløsninger for hele stakken fra L2-L7, men særligt indenfor L2-L4 og identitetsstyring. Vi tilbyder dig en række spændende opgaver, hvor du er med til at sætte retningen for udvikling og drift af vores sikkerhedsplatforme.

Rigspolitiet (PET)
Søborg Se rejsetid

Netværksspecialister

Vi tilbyder en central rolle i vores netværksgruppe, med ansvar for implementering, videreudvikling og drift af vores netværksløsninger. Du bliver en del af et team af dygtige og professionelle kollegaer med et højt fagligt niveau, som brænder for deres arbejde.

Rigspolitiet (PET)
Søborg Se rejsetid

Overvågningsspecialister

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver med ansvar for at sætte retningen for vores systemovervågning. Med ansvaret drift kommer både spændende udfordringer og mulighed for at sætte egne erfaringer og kompetencer i spil. Du har fokus på stabil drift, høj ydeevne, dokumentation og sikkerhed i alle dine løsninger.

Rigspolitiet (PET)
Søborg Se rejsetid

Deploymentspecialister

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver med ansvar for at sætte retningen for vores deployment og Desktop management. Med ansvar for design, implementering og drift kommer både spændende udfordringer og mulighed for at sætte egne erfaringer og kompetencer i spil.

Twins Consulting ApS søger for GF For­sik­ring
Odense Se rejsetid

IT-driftsspecialist til IT-drift i GF Forsikring

Vil du gerne være med til at videreudvikle GF Forsikrings IT-landskab, og har du flere års erfaring med større IT-installationer? Så er det måske dig, vi leder efter. Du vil opleve en meget flad organisatorisk struktur og en uformel tone, og du vil have mulighed for at arbejde med en stor grad af frihed og selvstændighed.

nemlig.com
Brøndby Se rejsetid

IT Application Manager til nemlig.com

Hos nemlig.com er høj oppetid og stabilt kørende forretningsapplikationer en afgørende forudsætning for at realisere vores ambitiøse vækststrategi. Derfor er din vigtigste opgave at hjælpe og rådgive forretningen og ikke mindst sikre, at vi har en stabil drift.

GlobalConnect A/S
Skanderborg Se rejsetid

Backup Specialist

Er du klar og har lyst til at indgå i et fagligt stærkt team af passionerede kollegaer, som håndterer GlobalConnect Outsourcing Services (GCOS) backup platforme med det formål at give vore kunder den bedst mulige oplevelse samt skabe markedets bedste backup services? Vi søger en nysgerrig Backup Specialist.

Statens It
Ballerup Se rejsetid

Statens It søger servicemindede og løsningsorienterede it-supportere til Onsite team

Du skal have lyst og evner til at være med til at gøre en forskel for vores ca. 35.000 brugere ved at levere en professionel, kompetent og serviceminded it-support. Du skal kunne varetage mange forskellige typer opgaver samtidig med, at du bevarer overblikket.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Netværkstekniker søges til Koncern IT

Brænder du for firewalls, core netværk og datacenter og er samtidig selvkørende og drevet af at bringe netværket sikkert til næste niveau, så er du måske den kollega, vi leder efter til Region Sjællands Netværksteam.