4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering
København Se rejsetid

Chef til agil udvikling i ”STAR City” - Genopslag

Har du ledelseserfaring og har du ambitioner om at være frontløber i den offentlige digitalisering? Evner du at bygge bro mellem politik, faglighed og leverandørstyring? Og brænder du for at skabe synlige resultater? Så er du måske vores nye teamchef i Digitalisering og Support.

Lomax A/S
Frederikssund Se rejsetid

Online Development Team Lead

Drømmer du om at stå i spidsen for et kompetent udviklingsteam, og være med til at drive den tekniske videreudvikling af en af Danmarks største webshops? Med reference til vores Head of IT Development søger vi en teknisk og ledelsesmæssigt stærk Online Development Team Lead til at stå i spidsen for vores interne online-udviklingsteam.

BEC
Herning Se rejsetid

Development manager for Credit Risk Reporting

We are looking for a development manager ready to share and grow. In the position as development manager, you will work closely with the management team within your domain, product owners, architects, team members and other development managers in BEC to ensure cross-company collaboration.

nemlig.com
Brøndby Se rejsetid

Nærværende leder til agilt udviklingsteam

Elsker du tekniske udfordringer og brænder du for at vise vejen frem via synlig ledelse, engagement og faglig dygtighed? Så kan du nu sætte dig i spidsen for udviklingsteamet på Danmarks største e-handelsplatform!