14 job matcher din søgning 14 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering
København Se rejsetid

Chef til agil udvikling i ”STAR City” - Genopslag

Har du ledelseserfaring og har du ambitioner om at være frontløber i den offentlige digitalisering? Evner du at bygge bro mellem politik, faglighed og leverandørstyring? Og brænder du for at skabe synlige resultater? Så er du måske vores nye teamchef i Digitalisering og Support.

Udlændinge- og Integrationsministeriet
København Se rejsetid

Enhedschefer til systemforvaltningen i Udlændinge- og Integrationsministeriets Koncern It

Vil du stå i spidsen for sikker og effektiv systemforvaltning af en række vigtige offentlige it-løsninger på udlændingeområdet? Vi søger to systemforvaltningschefer til Koncern It, der kan lede det fortsatte arbejde med at professionalisere ministeriets systemforvaltning.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Sektionschef til IT Consultants & Frontend Services

I ATP’s IT-organisation er vi på udkig efter en sektionschef i afdelingen IT Consultants & Frontend Services. Dig, der vil varetage en særlig rolle, hvor du ift. udvalgte forretningsområder agerer IT’s ansigt udadtil.

Bloom is recruiting on behalf of CareCom
Hellerup

CTO to Danish healthcare data company

Are you an inspiring leader as well as a brilliant programmer and architect? Are you highly motivated by engaging and setting directions for a team of software developers? Then here is your chance to make a real difference in a challenging position as CTO for our client CareCom in rapid growth.

Søfartsstyrelsen
Valby

Kontorchef til Søfartsstyrelsens afdeling for IT-drift og udvikling

Søfartsstyrelsen har været inde i en rivende udvikling i en årrække, og vi står i dag som en stærk maritim administration, der kan matche et søfartserhverv i international topklasse. Med det udgangspunkt har vi brug for en kontorchef, der kan varetage styringen med vores forretningssystemer.

Skandinavisk Computer Rekruttering A/S søger for SG Produktion A/S
Odense Se rejsetid

IT-chef

Søger du indflydelse, tager ansvar og brænder efter at gøre en forskel? Vil du med på en rejse omkring implementering af nyt ERP? Ønsker du at arbejde i en virksomhed med kort vej fra beslutning til handling? Så har vi en spændende jobmulighed i en solid produktionsvirksomhed.

Rigspolitiet (PET)
Søborg Se rejsetid

Sektionsleder til Brugersupport i PET

Din vigtigste opgave er den daglige ledelse og udvikling af sektionens medarbejdere og opgaveløsning. Her trækker du på dine erfaringer med ledelse af ITIL-processer og serviceopgaver, hvor den samlede brugeroplevelse er i centrum. Du er dygtig til at optimere opgaveløsningen, så vi bruger vores kræfter hvor der er størst behov.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Manager for Data Integration Services, ITOS, EURC

Come and join us as an Experienced Manager for our Data integration Services (DIS) in the EURC Region. The team is located across multiple countries so you as a Manager are able to handle different cultures and approaches to problem solving.

Uddannelses- og Forskningsministeriet
København Se rejsetid

Områdeleder til stort it-projekt i Uddannelses og Forskningsstyrelsen (Genopslag)

Har du lyst til at videreudvikle et konstruktivt og resultatorienteret samarbejde med vores mere end 20 brugerorganisationer og med leverandøren? Kan du skabe en god arbejdsplads med tydelig retning for vores dygtige specialister? Så er du måske vores nye områdeleder for esas-teamet.

Sam Executive Search søger for Koncenton
Aarhus Se rejsetid

IT Business Partner

Du vil blive en del af en virksomhed i kraftig vækst og med fart over feltet, der befinder sig midt i en spændende transformationsfase på den digitale front. Stillingen er nyoprettet, så du vil i høj grad komme til at sætte kursen for fremtidens IT-afdeling hos Koncenton.

Banedanmark
Ringsted Se rejsetid

Teamleder med stærk data-forståelse og skarp analytisk sans søges til engageret teamledelse med blik for kulturforandringer

Brænder du for progressiv ledelse, hvor der arbejdes med kulturen, og motiveres du af emner som SAP S/4 HANA re- implementering, analyser, governance, forandringsledelse og system procesoptimering? Så har vi en spændende stilling som teamleder i Banedanmark.

Banedanmark
København Se rejsetid

Leder til Signalprogrammets testcenter – Joint Test Lab

Har du lyst til at stå i spidsen for et stort testcenter med et hold af dygtige specialister, der driver Signalprogrammets Joint Test Lab og spiller en central rolle i digitaliseringen af jernbanen? Du bliver leder for 15 medarbejdere.

BEC
Herning Se rejsetid

Development manager for Credit Risk Reporting

We are looking for a development manager ready to share and grow. In the position as development manager, you will work closely with the management team within your domain, product owners, architects, team members and other development managers in BEC to ensure cross-company collaboration.

Banedanmark
København Se rejsetid

Sektionschef til Banedanmarks SAP-support og vedligehold

Har du erfaring med at varetage ansvaret for applikationsforvaltning i organisationer med brede ERP-løsninger og vil du være med på Banedanmarks implementering af SAP S/4HANA? Og brænder du for at lede fagligt dygtigt it-medarbejdere og skabe løbende forbedringer?