8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Backend-udvikler til innovativt DevOps-team i stor it-afdeling

Vil du være med til at levere fremtidens løsninger til sundhedsvæsenet? Og har du et startup-mindset samt lyst til at være en del af en agil organisering, der har til opgave at have en central og aktiv del i den digitale transformation af sundhedsvæsenet? Så er det dig, vi leder efter.

Bloom søger for Trusted
Silkeborg Se rejsetid

Erfaren full-stack app-udvikler

I tæt samarbejde med kollegerne i udviklingsteamet, vil du stå i spidsen for virksomhedens app-udvikling. Med ansvaret fra A-Z vil du være den, der har mest viden og erfaring på området, og med dygtige kolleger omkring dig vil der være rig mulighed for sparring i de tværfaglige projekter.

Danmarks Miljøportal
København Se rejsetid

Nyuddannet Junior Azure Cloud Solution Architect

Er du på udkig efter en stilling, hvor du kan blive oplært i det nyeste indenfor Azure? Tror du på effektivisering via udvikling og anvendelsen af moderne cloud-teknologier? Er du i stand til at afkode et forretningskrav, så det kan omsættes til en effektiv løsning baseret på kendte cloud-teknologier?

Twins Consulting ApS søger for Mindworking A/S
Aarhus Se rejsetid

Senior Backend Application Developer til udviklingsafdelingen i Mindworking

Vil du være med til at løfte spændende produkter til nye højder? Brænder du for at omforme forretningens ønsker til teknologi? Trives du med at arbejde agilt og værdsætter du at være en del af et yderst ambitiøst team med høj faglighed? Så er du måske Mindworkings nye Backend Application Developer.

Deloitte
Copenhagen Se rejsetid

Software Engineers striving for making an impact

We, in the Systems Engineering department of Deloitte Consulting Denmark, are on the lookout for additional team-players to help us cope with rising client demand for our services. The department consists of 60+ consultants (some of which works as developers) of varying experience levels.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Senior App Developer

Har du nogle års erfaring med app-udvikling og lyst til at sætte dit fingeraftryk på fremtidens løsninger og samtidig gøre en forskel? Så er du måske vores nye kollega til rollen som Senior App Developer i Netcompany – en unik og spændende mulighed for dig, der har en solid teknisk faglighed inden for app-udvikling.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

MS365 Power Platform Developer

Energinet has kicked off the use of Power Apps and Power Automate – and as we are expanding within this area, we are looking for a new team member who can contribute to qualify and develop existing and new apps and flows. Your workplace will be at our head office in Fredericia.

SCR Freelance ApS søger for kunde

Senior developer Middleware services til stor virksomhed i Storkøbenhavn

Til vores kunde, et større datacenter i Storkøbenhavn, søger vi en seniorudvikler, eller kompetent udvikler med potentiale til at deltage i udvikling af applikationer til Middleware Services. Du har lyst til at tage ansvar for udvikling og vedligehold af systemerne, release- og deploy-processer samt arkitektur og drift.