8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Recruit IT ApS søger for OK a.m.b.a.
Viby J. Se rejsetid

IT-systemkonsulent databaser

Er du en erfaren og kompetent IT-systemkonsulent, med særlig viden og indsigt i databaser? Kan du se dig selv være med til at gøre en forskel ved at levere top-professionel, kompetent og serviceminded udviklings- og driftssupport for mere end 70 it-kollegaer?

ALK
Hørsholm Se rejsetid

System Specialist (Commercial Operations) – Business Application Services

Do you enjoy working in the intersection between systems, processes and business? Do you have a solid technical background combined with project management and qualification skills, and an ability to translate that into stable and functional solutions for end users?

Det Nordjyske Mediehus A/S
Aalborg Se rejsetid

IT-drifts- og automatiseringskonsulent

Som IT-drift- og automatiseringskonsulent bliver din fornemste opgave, sammen med dine kolleger, at fungere som bindeled mellem partnere, forretning og vores øvrige IT-afdelinger, da den klassiske infrastruktur er outsourcet. Du skal være med til at sikre høj kvalitet og fremdrift samt skabe gode samarbejdsrelationer til forretningen.

Twins Consulting ApS søger for GF For­sik­ring
Odense Se rejsetid

IT-driftsspecialist til IT-drift i GF Forsikring

Vil du gerne være med til at videreudvikle GF Forsikrings IT-landskab, og har du flere års erfaring med større IT-installationer? Så er det måske dig, vi leder efter. Du vil opleve en meget flad organisatorisk struktur og en uformel tone, og du vil have mulighed for at arbejde med en stor grad af frihed og selvstændighed.

European Energy A/S
Søborg Se rejsetid

Cloud Engineer

Are you looking for a job, where you have the chance to use both your professional and human competencies? Are you systematical and have a great technical knowledge – especially within Microsoft Azure? Do you aspire to be part of a green transition in an international growing company with countless development opportunities?

nemlig.com
Brøndby Se rejsetid

IT Application Manager til nemlig.com

Hos nemlig.com er høj oppetid og stabilt kørende forretningsapplikationer en afgørende forudsætning for at realisere vores ambitiøse vækststrategi. Derfor er din vigtigste opgave at hjælpe og rådgive forretningen og ikke mindst sikre, at vi har en stabil drift.

MERKUR ANDELSKASSE
Aarhus Se rejsetid

IT-konsulent til Merkur Vest, Aarhus

Har du lyst til at bidrage til, at Danmarks mest ambitiøse bæredygtige pengeinstitut bliver endnu bedre? Og brænder du ligesom os for bæredygtig udvikling og for social ansvarlighed? Så har du nu mulighed for et job hos Danmarks største værdibaserede pengeinstitut, hvor bæredygtighed og ansvarlighed er bærende elementer i alt, hvad vi gør.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering
København Se rejsetid

Kundetester med smag for second level-support, udvikling og projektledelse

Har du lyst til at være med til at forme fremtidens digitale Danmark på beskæftigelsesområdet? Brænder du for support og udvikling af it med mange brugere i samspil med en forretning i konstant udvikling? Så har vi en spændende stilling til dig i vores Digalisering og Support.