7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hverdag.dk
Brøndby Se rejsetid

Junior udvikler søges til vækstvirksomhed

Netop nu har du muligheden for at ta' et kvantespring i din karriere som udvikler. Hverdag.dk søger dig som er nysgerrig, arbejdsom og ønsker at være en del af en iværksættervirksomhed med vokseværk - hvor kun dine ambitioner sætter grænser.

Samsøe Samsøe
Copenhagen Se rejsetid

Salesforce Developer

Samsøe Samsøe is currently looking for a Salesforce Developer who can drive the implementation and architecture of the Salesforce Services used. We currently have multiple Salesforce products ranging from Commerce, Service and Marketing Cloud and we are in a journey to enhance our use of the different platforms, are you up for the challenge?

Banking Circle
Copenhagen Se rejsetid

Microsoft D365 CE / CRM Senior Development Engineer

Want to use your talent where it matters and be part of the team responsible for our Microsoft D365 CRM platform? If so, we offer you the chance to be a part of a truly international and vibrant company with more than 300 skilled and dedicated employees worldwide.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Netcompany søger nyuddannede Software Developers

I Netcompany søger vi en dygtig Bachelor eller Diplomingeniør, der målrettet brænder for en udfordrende, social og udviklingsrig start på karrieren som Software Developer. Du vil være med til at udvikle nogle af branchens mest komplekse IT-løsninger, hvor kombinationen af programmering og kundekontakt vil præge din hverdag.

Netcompany
København eller Aarhus Se rejsetid

Erfaren Salesforce Developer

I Netcompany Application Services er vores Salesforce aktiviteter i rivende udvikling vi søger derfor flere folk med kendskab til Salesforce, der kan hjælpe til med at berige og løfte Salesforce løsninger hos vores kunder. Så har du erfaring som udvikler, administrator, arkitekt el.lign. i kontekst af Salesforce?

Netcompany
København eller Aarhus Se rejsetid

Developers med erfaring

Vi søger dygtige udviklere med erfaring til vores Application Services, der fra dag ét kan være med til at sikre, at vores IT-løsninger bliver ved med at klare den opgave, de er sat i verden for at løse. Har du lyst til at udvikle dine evner i vores Application Services og Danmarks dygtigste softwaremiljø?

Arbejdernes Landsbank
Glostrup Se rejsetid

Salesforce-udvikler

Vil du sætte dit præg på værdiskabende løsninger i Salesforce til danskernes foretrukne pengeinstitut? Og ser du det som en spændende udfordring, at udvikle på mere end 5 Salesforce moduler i et komplekst IT-landskab? Så er du måske vores nye kollega i Arbejdernes Landsbank.