6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bloom søger for Karnov Group
København Se rejsetid

Experienced IT Business Partner

Ensuring a technology experienced control of vendor services, thus supporting business processes cost efficiently. Ensuring high standards on security and data quality. You will drive and provide input into overall IT budgets and projects within area of responsibilities.

Bloom søger for dba consult
København Se rejsetid

Resource Manager

Du vil få et selvstændigt og ansvarsfuldt job med at screene freelancekonsulenter inden for softwareudvikling, IT-arkitektur, -infrastruktur, -projektledelse, test og testledelse, Business Intelligence, Cloud og DevOps med meget mere i et presset marked. Derfor er det vigtigt, at du har erfaring som Resource Manager.

Bloom
Ballerup Se rejsetid

IT Recruitment Consultant

Bloom er en rekrutterings- og headhuntervirksomhed i hastig vækst. Vi beskæftiger os primært med IT-rekruttering, da størstedelen af vores kunder beskæftiger sig med IT og teknologi. Derfor søger vi en IT Recruitment Consultant, der kan hjælpe med at finde og tiltrække de i tiden eftertragtede IT-specialister, -ledere og -salgsfolk.

Human Point Recruitment
Ballerup

Rekrutteringsspecialist søges til Human Point ApS

Er du en dygtig IT-rekrutteringsspecialist? Er du god til kundekontakt? Og kan du lide at arbejde selvstændigt, og have et stort ansvar? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig! Det går rigtig godt hos Human Point og derfor skal vi finde en dygtig kollega mere.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Student Assistant til HR-teamet

Brænder du for HR og ”kundeservice”? Vil du være med i dagligdagen, hvor vi kontinuerligt arbejder med at ansætte de bedste kandidater samt være med til at administrere HR tiltag og processer og få vores hverdag i HR-teamet til at hænge sammen? Vi søger en ny administrativ og koordinerende Student Assistant,

Lolland Kommune
Maribo Se rejsetid

IT-Specialist til HR, IT og Digitalisering

Jobbet er det rette for dig, hvis du har en interesse i komplekse IT-miljøer og kan bevæge dig ubesværet igennem dem som en fisk i vandet. Du skal kunne lide at skabe forandringer gennem digitale løsninger og du vil komme til at trives, hvis du er ihærdig, arbejdsvillig, beslutsom og villig til at hjælpe dine kollegaer.