4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Forretningsudviklere til AML/KYC-udvikling

Vi søger 2 dygtige kollegaer med datadrevet og analytisk tilgang, der kan gøre en forskel og forfølge muligheder i digitalisering og forenkling i et kompliceret, spændende og lovgivningsmæssigt tungt udviklingsområde i Jyske Bank.

Bunker Holding A/S
Aarhus Se rejsetid

Digital Business Analyst for Customer Facing Innovation

Bunker Holding is seeking a talented IT Business Analyst working with business and customers on qualifying ideas to new digital value add. You will be joining a newly created area committed to work with business and customers qualifying new ideas for digital services that bring value to customers.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Senior Business Architect

Vil du være en del af Danmarks største IT-udviklingshus? Vil du være en del af en virksomhed, hvor der er højt til loftet, og hvor du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt? Vil du arbejde agilt og være med til at sætte nye standarder for fremtidens IT-løsninger? Så er du måske vores nye kollega!

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering
København Se rejsetid

To forretnings- og applikationsarkitekter til nytænkende it-udviklingsmiljø i den offentlige sektor

Kunne du tænke dig at være frontrunner i den offentlige digitalisering og være med til at forme fremtidens digitale Danmark på beskæftigelsesområdet? Du bliver en del af et erfarent hold af it-arkitekter, it-specialister, product owners og projektledere, med ansvar for digitaliseringen af beskæftigelsesområdet.