10 job matcher din søgning 10 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Porteføljemanager til Koncern IT

Kan du have mange bolde i luften og har du solid erfaring med porteføljestyring eller projektledelse? Har du samtidig gennemslagskraft og er god til at fremlægge? Så er du måske vores nye kollega. Vi mangler en portefølje manager.

Heimstaden Danmark A/S
København & Odense Se rejsetid

IT-supporter eller -administrator

Vi vækster og udvider derfor vores IT-drift og IT-support med nye kollegaer i både København og i Odense. Har du værktøjskassen i orden, og arbejder du serviceminded, vedholdende og struktureret? Så er du måske vores kommende kollega i Heimstaden Danmarks IT & Digital-team.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Change Manager

As our new change manager, you will work with all tiers in DSV, ranging from support teams to management. You will be responsible for validating change tickets for our processes and governance, maintaining and updating changes policies, procedures, metrics and processes that can help improve the change processes in DSV.

Sentia Denmark A/S
Herlev, Aarhus eller Odense Se rejsetid

Support & Operation Engineer

Som Support & Operation Engineer kan du se frem til en hverdag i en succesfuld international virksomhed, hvor vi tror på empowerment og frihed under ansvar. I Sentia arbejder vi tæt sammen og tror på, at vi lykkes bedst sammen som et team. Vi har et stort fokus på medarbejdertrivsel og på, at du som person udvikler dig løbende.

Regionernes Kliniske Kvalitetsudviklingsprogram (RKKP)
Odense Se rejsetid

Systemforvalter til RKKP's Videncenter (Frederiksberg, Aarhus eller Odense)

Vi søger en systemforvalter til afdelingen Digitalisering og Informatik med tiltrædelse 1. september 2021 eller snarest muligt. Som systemforvalter er hovedopgaven at fungere som ansvarlig kontaktperson for en række IT-systemer, der anvendes i udviklingen af de kliniske kvalitetsdatabaser.

Regionernes Kliniske Kvalitetsudviklingsprogram (RKKP)
Frederiksberg Se rejsetid

Systemforvalter til RKKP's Videncenter (Frederiksberg, Aarhus eller Odense)

Vi søger en systemforvalter til afdelingen Digitalisering og Informatik med tiltrædelse 1. september 2021 eller snarest muligt. Du vil indgå i teams med afdelingens 12 medarbejdere samt arbejde på tværs af RKKP’s godt 100 medarbejdere. Der vil også være samarbejde med systemleverandører og IT-drift afdelinger i Region Midt og Region Hovedstaden.

Regionernes Kliniske Kvalitetsudviklingsprogram (RKKP)
Aarhus Se rejsetid

Systemforvalter til RKKP's Videncenter (Frederiksberg, Aarhus eller Odense)

Vil du være med til at skabe et fundament for databaseret kvalitetsudvikling i sundhedsvæsenet? Vil du være bindeleddet mellem den sundhedsfaglige forretning, IT-udvikling og IT-drift for de systemer, som RKKP benytter i arbejdet med de nationale kliniske kvalitetsdatabaser? Så er du måske vores nye kollega.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Netværkstekniker søges til Koncern IT

Vi har brug for en dygtig netværkstekniker med gå-på mod og kompetencer inden for drift og udvikling af enterprisenetværk. Er ord som Wireless, surveys, samarbejde, ITIL, dokumentation, ansvarlighed og kommunikation, ikke fremmede for dig – så har vi stillingen til dig!

Sentia Denmark A/S
Herlev Se rejsetid

Internal IT Engineer

Er du klar til at gå en superspændende fremtid i møde i en succesfuld virksomhed inden for innovative teknologiske løsninger? Leverer du ”best in class” IT-support til dine kollegaer? Og sætter du en ære i at yde professionel service i en organisation, hvor vi tænker og arbejder med og for kunderne?

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

System Owner Workplace Services

As the System owner of our workplace service you will have an ongoing follow up and reporting on our internal and externa deliveries. You will be responsible for maintaining strong customer, and supplier relationships. Together with the team you will work on improving our services, documentation and make sure we deliver on time and scope.