12 job matcher din søgning 12 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lomax A/S
Frederikssund Se rejsetid

C# junior udvikler

Vil du udvikle dine kompetencer som C# junior udvikler, og vil du være med til at videreudvikle en af Danmarks største webshops - lomax.dk? Så er her en unik mulighed. Lomax er i stor vækst, og over 90 % af vores omsætning kommer fra vores webshop. Derfor søger vi nu en skarp og nysgerrig junior udvikler til vores interne udviklingsteam.

Umbraco A/S
Odense or Copenhagen

Senior Umbraco Developer

Are you a C# developer with experience in Umbraco? Have you worked with Umbraco CMS before and would love to enhance the experience for users on Umbraco Cloud? Do you believe that going to work every day should be fun? We are currently searching for a skilled and dedicated Senior Cloud Developer to join our D-Team at Umbraco.

MapsPeople A/S
Aalborg Se rejsetid

Backend Developer

Do you want to leave your mark on the global technology map and be an integral part of millions of end-users everyday life? Then here’s your chance! Join MapsPeople - an ambitious company - in the beginning of a growth journey!

Plus Global ApS
Aalborg Se rejsetid

Udvikler søges til spændende fuldtidsstilling i Aalborg

Er du klar til at være en del af et dedikeret, dynamisk og kreativt team, der knokler for at tilbyde den bedste shopping-oplevelse? Har du store ambitioner, er du kvalitetsbevidst og detaljeorienteret - og tager du ejerskab for dine opgaver? Så er det måske dig vi søger!

Bloom søger for Story House
København Se rejsetid

Nytænkende Backend .net-udvikler

Hos Story House Egmont arbejder de hele tiden på at finde nye måder at levere digitale produkter og tjenester på. De har interne kompetencer til både at udvikle, designe og teste nye koncepter med stor agilitet. De har travlt og søger derfor endnu en passioneret kollega til deres spændende digitale transformation.

Twins Consulting ApS søger for Aller Media
København Se rejsetid

Senior backend-udvikler til Aller Media i København

Vil du være med til at flytte et af Danmarks største medie webmiljøer ind i fremtiden? Har du solid erfaring med backend-udvikling og måske endda også snuset til frontend? Kan du se dig selv i et kompetent team i et moderne og innovativt mediehus i skønne og inspirerende omgivelser?

Bytelab A/S
Aarhus Se rejsetid

Systemudvikler til spændende kundeprojekter i bilbranchen

Kunne du tænke dig at udvikle softwareløsninger til store, internationale kunder - baseret på de nyeste teknologier? Er du klar til at tage ansvar og indgå som en vigtig brik i et af vores kundeteams? Og har du erfaring med udvikling af webinterfaces, integrationer og applikationer – så er du den kandidat, vi søger.

Netcompany
København eller Aarhus Se rejsetid

Developers med erfaring

Vi søger dygtige udviklere med erfaring til vores Application Services, der fra dag ét kan være med til at sikre, at vores IT-løsninger bliver ved med at klare den opgave, de er sat i verden for at løse. Har du lyst til at udvikle dine evner i vores Application Services og Danmarks dygtigste softwaremiljø?

Twins Consulting ApS is recruiting on behalf of Falck
Copenhagen Se rejsetid

Senior EpiServer Developer

Do you want to be a part of Falck – the largest operator in Denmark that strives to make a positive difference in people’s lives and for society? On behalf of Falck Twins Recruitment is looking for a Senior EpiServer Developer to help with value creation out of Falck’s newly formed DevSecOps delivery team.

Smartpage A/S
Valby Se rejsetid

Frontend-udvikler

Dit arbejde kommer primært til at omhandle udvikling af nye og eksisterende løsninger til understøttelse af kundernes forretning, implementering af design og UX, samt udvikling af både små og store features. Du vil bl.a. komme til at arbejde med med Razor, CSS frameworks og JavaScript frameworks (gerne React).

Smartpage A/S
Valby Se rejsetid

Webudvikler

Med et stigende antal af spændende kunder og projekter, søger vi en skarp udvikler, der har mod på at arbejde med forretningskritiske løsninger. Du kommer til at arbejde på en lang række af vores spændende projekter, som leveres i tæt dialog med vores kunder og samarbejdspartnere.

Traffic Lab ApS
Copenhagen Se rejsetid

Frontend Developer with WordPress experience

Traffic Lab is looking for a developer with an eye for building new functionalities and plugins with great user experience for our growing suite of WordPress sites. Our SEO sites need to be lightning fast, so expect to also spend time on optimizing your code for speed.