20 job matcher din søgning 20 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 20 resultater.
Region Hovedstaden - Center for It, Medico og Telefoni
København Ø

Verdensklasses programchef som kan bære den største etablering indenfor avanceret billeddiagnostik hele vejen igennem

Vil du stå i spidsen for en projektportefølje til et pænt 3-cifret millionbeløb, som skal etablere et nyt systemkompleks til billeddiagnostikken i Region Hovedstaden, og som kan understøtte visionen om at Region Hovedstaden skal være ledende indenfor behandling, forskning og innovation?

Region Midtjylland
Aarhus

Har du det der skal til for at lede netværksområdet, og vil du være med til at udvikle it-infrastrukturen i en af Danmarks største it-afdelinger?

Har du det, der skal til for at motivere og lede medarbejderne i vores netværksområde? Er du den personaleleder, der har evnerne til stå bag medarbejdere, som leverer sikker og stabil drift til nogle af Danmarks bedste hospitaler til gavn for patienterne? Så er du den leder, vi søger.

Rigspolitiet
Hvidovre

Passioneret personaleleder med lyst til at drive politiets it-sourcing

Er du en passioneret og inkluderende leder, der kan udvikle og sætte retning for en gruppe kompetente og engagerede medarbejdere? Vil du arbejde i spændingsfeltet mellem ledelse, sourcing og it, og sammen med dine dygtige medarbejdere være med til at fremtidssikre udbuds- og contract managementfunktionen i Rigspolitiets Koncern IT?

Energinet Forretningsservice A/S
Fredericia

Team lead til client management-team

Kunne du tænke dig at være med til at implementere, hvordan Energinet fremover skal arbejde med client management og være en del af et stærkt client management- team, der har fokus på den gode brugeroplevelse? Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia med mulighed for hjemmearbejde.

Tech Data Denmark ApS
Birkerød

Business Unit Manager, Cisco - Ledelse & forretningsudvikling

Motiveres du af ledelsesopgaven? Har du passion for at arbejde med en af IT-markedets mest spændende producenter og ledende teknologier? Har du ambition om at skabe de bedste resultater og værdi for dine partnere? Så har vi jobbet til dig. Du vil få ansvaret for og blive del af et stærkt team.

PlanBørnefonden
København

Ambitiøs CRM Manager til PlanBørnefonden

Bliv del af en global organisation, der kæmper for børns rettigheder og ligestilling for piger. Du vil indgå i et nyoprettet team, der skal være med til at udvikle og drive den digitale forretningsudvikling gennem digitalisering, automatisering og optimal udnyttelse af data.

Life-Partners A/S
Rødekro

Spillende Softwarechef til Life-Partners A/S

Vi søger en softwarearkitekt eller erfaren softwareudvikler, der nu gerne både vil lede og udvikle sit eget softwareteam og samtidigt bidrage i en CTO-rolle, hvor du repræsenterer produktet og platformen i et strategisk trekløver med virksomhedens CEO og implementeringschef.

Gorrissen Federspiel
København

Digitaliseringsansvarlig

Har du lyst til en central rolle i den videre digitalisering af Gorrissen Federspiel? Kan du drive og koordinere IT-projekter? Vil du udvikle din faglighed i et dynamisk og inspirerende miljø? Lige nu søger vi til en nyoprettet stilling en erfaren og velfunderet digitaliseringsansvarlig til vores kontor i Axel Towers, København.

iHeadHunt ApS
Odense

Team lead for the development department at Cybot

Cybot is looking for a Team Lead for our Odense office, who will be responsible for three of our development teams which account for half of our developers. You will be part of professionalizing and strengthening our teams to improve our cloud-based solutions.

RISMA Systems A/S
Herlev

Machine Learning specialist - RISMA Systems A/S

RISMA leder efter en skarp profil med en IT-uddannelse eller IT-relevant baggrund til at udvide vores GRC-løsning. Din primære opgave vil være at designe, implementere og vedligeholde ML-modeller og visualiseringer for at hjælpe vores kunder med at forstå den store mængde data, som RISMAs GRC-løsning indeholder.

Systematic A/S
Aarhus

Business Intelligence Arkitekt

Har du styr på Microsoft BI-stack, og vil du være med til at præge og udvikle en voksende afdeling i Systematic? Er du samtidig klar til at tage ansvar for den samlede BI leverance? Så er du vores nye Business Intelligence arkitekt.

Gorrissen Federspiel
København

Teamleder til IT-support

Er du god til IT-support, har du et veludviklet servicegen, og er du en god tekniker? Vil du udvikle din faglighed i et dynamisk og inspirerende miljø? Så finder du ganske enkelt ikke et bedre sted at gøre det end hos Gorrissen Federspiel, og lige nu søger vi en erfaren og dygtig Teamleder til IT-support med base på vores kontor i København.

Socialstyrelsen
Odense

Socialstyrelsen søger leder til IT-afdelingens Team Projekt og styring

Er du en dygtig og ambitiøs personaleleder? Har du succes med at få it-projekter i mål til tiden, samtidig med, at kvaliteten er i orden? Brænder du for at skabe overblik, udvikle og optimere forretningsprocesser, og kan du it-programlede i tæt samspil med medarbejdere og ledere?

Fiskeristyrelsen
København V

Teamleder til Team Data & Analyse i Fiskeristyrelsen

Leder du efter en stilling, hvor du kan kombinere data og ledelse? Har du en baggrund, der gør dig i stand til at sikre sikker stabil drift samtidigt med strategisk udvikling? Nu har du muligheden for at stå i spidsen for anvendelsen af data på fiskeriområdet til at sikre transparens, databaseret udvikling og korrekt regelefterlevelse af fiskeriet.

Netcompany
København

Managing Architect til spændende Data Management-projekter

I Netcompany søger vi lige nu teknisk stærke Data Management profiler, der ønsker at udfordre sig selv i en rolle, som kræver høj teknisk faglighed og solid forretningsforståelse. Stillingen er en spændende mulighed for dig, der gerne vil sidde i en teknisk tung rolle med ansvar for, at vores dataløsninger understøtter vores kunders krav og behov.

DSV
Hedehusene

Manager, Data Centres and Computing Services

Would you like to impact the IT-infrastructure in a large global organisation? And are you ready to make your data centre experience count in a fast-paced environment where you get to work with top-of-the-line technologies?

DK Company A/S
Ikast

Business Intelligence Manager søges til DK Company

Vil du implementere fremtidens BI-landskab i en af Danmarks førende tekstilvirksomheder? Forstår du forretningens krav og kan omsætte det til løsninger? Kan du veksle mellem at arbejde med teknikken og forretningen? Så er det dig, vi mangler!

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg

Ambitiøse og erfarne Scrum Masters til nogle af de største IT-programmer i Danmark

Motiveres du af at gøre en forskel? Vil du være en del af at udvikle en fremtidsparat og sikker digital forvaltning? Er du vant til en stejl læringskurve? Og er du erfaren Scrum Master med benene solidt plantet i SAFe rammeværket? Så er det måske dig, Udviklings- og Forenklingsstyrelsen leder efter!

PanzerGlass
Aarhus / Hinnerup

Setting the standard for our IT operations and development globally as Head of IT

Do you have a well equipped IT toolbox combined with outstanding business acumen? If yes, then here is an opportunity you do not want to miss. We are looking to hire a Head of IT to maintain and develop the daily IT Operations in our global organisation.

Abacus Medicine A/S
Copenhagen

Data Engineer for Business Intelligence

Would you like to play a major formative role in the phase-in of a new cloud data platform? Then here is an opportunity to join and further develop yourself in a professional, friendly and inclusive team of data and software specialists.