20 job matcher din søgning 20 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Manager for IT Building & Device Management

In this role, you will take on a proactive approach as you will make sure to include key stakeholders in all relevant aspects of the different building projects and provide co-ownership. And you define the middle ground, ensuring that the way we build applies to the end-user products and the needs of the users.

DSV
Horsens Se rejsetid

Teamleder til global support af Transport Management System (TMS)

Kan du lede og fordele fra distancen, og samtidig få noget fra hånden? Så er dig vi søger som Teamleder til en rigtig spændende, udfordrende og alsidig stilling. Som Teamleder for vores globale supportafdeling får du ansvaret for vores 2. linje support af vores primære Transport Management System, CargoWise One.

Region Hovedstaden - Center for It, Medico og Telefoni
København Se rejsetid

Stærk leder til agil it-organisation

Har du ambitioner, visioner og erfaring med it-udvikling og forvaltning af store it-systemer? Brænder du for at gøre en forskel for hospitaler, patienter og borgere i Østdanmark? Så har vi en ledig stilling til dig i Center for It, Medico og Telefoni (CIMT).

TV2
Odense Se rejsetid

Områdechef til Platform Services hos TV 2

Vi søger en områdechef, der kan lede to teams med fokus på udvikling, drift, stabilitet og vedligehold af platforme og netværk. Stillingen indebærer ledelsesopgaver på strategisk og taktisk niveau samt organisatoriske udviklingsopgaver, hvor du skal være initiativtager og stå i spidsen for udviklingsaktiviteter.

People Company søger for Geoinfo A/S
Glostrup Se rejsetid

Tech Team Lead – GIS og Location Intelligence-løsninger

People Company søger for Geoinfo A/S en teknisk stærk Tech Team Lead til landets førende software-distributør og konsulentvirksomhed indenfor geografiske informationssystemer (GIS). Det handler om system- og løsningsarkitektur, systemintegration, analyse, bearbejdning og fremstilling af offentlige data.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Director, Global IT Governance

Would you like to take the lead ensuring hight quality processes and platforms ensuring always updated technical documentation in a large-scale global IT organisation? And do you at the same time want to take responsibly for driving a range of strategical governance initiatives?

Jobindex A/S søger for Computerworld
Herlev Se rejsetid

Digital Event Manager

Som Digital Event Manager får du mulighed for at sætte et solidt aftryk på et nyt, og centralt område for Computerworld. Vi har store ambitioner, arbejder hurtigt og elsker når folk får ideer og tager ansvar for dem.

Visma Enterprise A/S
København Se rejsetid

Team Manager med IT-faglig indsigt i SaaS løsninger

Vi søger en Team Manager, der brænder for at være med til at skabe de rigtige IT-løsninger til glæde for vores mange kunder, og som kan stå i spidsen for et engageret team, hvis ansvar er at udvikle et af de førende lønsystemer i Danmark. Er det dig? Så læs videre.

Region Syddanmark
Vejle Se rejsetid

Chefkonsulent søges til Regional IT, Region Syddanmark

Som chefkonsulent hos os får du stor indflydelse på understøttelsen af vores kolleger med de digitale værktøjer og systemer samtidig med, at du kan sætte dit præg på ledelsen af forvaltningsområdet. Du vil indgå i et lederteam sammen med funktionschefen og en yderligere chefkonsulent.

Handelsbanken
København Se rejsetid

Teamleder til IT- og informationssikkerhed samt GDPR i Handelsbanken Danmark

Digitaliseringen stiller øgede krav til IT- og informationssikkerhed. Lokalt i Handelsbanken Danmark ser vi behov for at styrke dette område, og vi søger derfor en erfaren leder, der har flair for digitalisering, IT- og informationssikkerhed samt GDPR og kan hjælpe med struktur og øget dokumentation på området.

Twins Consulting ApS søger for Re­so­lu­tion
København Se rejsetid

Twins Recruitment søger for Resolution en fagligt kompetent og passioneret Search Director

Brænder du for at arbejde med avanceret søgeordsannoncering, og ønsker du at bruge din viden til at rådgive teamet og nogle af Danmarks og verdens største og mest udfordrende Search annoncører? Og har du erfaring fra lignende stilling med personaleansvar? Så er du måske Resolutions nye Search Director.

Peak Rekruttering søger for JN Data A/S
Roskilde eller Silkeborg Se rejsetid

Af­de­lings­le­der til Cyber Defence Center (CDC)

Til certificeret sikkerhedsafdeling i den finansielle sektor søges en erfaren og udviklingsorienteret leder med IT-sikkerhedserfaring, der kan drive og udvikle et af Danmarks bedste Cyber Defence Centre. Du har solid ledererfaring og minimum 5 års erfaring med operationel sikkerhed-/infrastrukturledelse.

HOFOR
København Se rejsetid

Sektionsleder til IT Udvikling

Kan du lede et team på 12 dygtige medarbejdere og bidrage til at udvikle og vedligeholde vores applikationsportefølje? Som sektionsleder får du ansvaret for at sikre, at dit team har de rette kompetencer gennem såvel kompetenceudvikling som rekruttering.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Manager, Integration technology and architecture

Are you ready to lead a team of highly skilled technicians and architects, overseeing DSV’s BizTalk Enterprise Service Bus platform? You will become part of the ESB management team, working with peers from Integration Development and Integration Operations.

SEGES
Aarhus Se rejsetid

Leder til at udvikle medarbejdere og styrke it-udvikling

Vi søger i SEGES Digital en erfaren personaleleder med lyst og evne til at bidrage til udvikling af værdiskabende digitale løsninger til kunder i ind- og udland. Vi har stort fokus på klima, bæredygtighed og ressourceudnyttelse.

SEGES
Aarhus Se rejsetid

Leder til at udvikle medarbejdere og styrke kundefokus

Brænder du for at udvikle dine medarbejderes kompetencer, sikre at de rette færdigheder kommer i spil - og vil du bidrage til at sætte og udvikle de bedste hold, og til at servicere kunderne bedst muligt? Vi søger i SEGES Digital en erfaren personaleleder.

SEGES
Aarhus Se rejsetid

Leder til Sales & Support på digitale løsninger

SEGES Digital søger en leder, som brænder for excellent kundeservice. Du bliver personaleleder for en gruppe medarbejdere, der har stor domæneviden på vores digitale løsninger på det landbrugsfaglige område. Som leder skal du bl.a. være med til at sikre at Kundecenter leverer en ensartet og genkendelig service, der sikrer stor kundetilfredshed.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Erfaren og handlekraftig programleder til Koncern IT

Drives du af at gøre en forskel, er du handlekraftig og samtidig en erfaren programleder? Så har du her muligheden for en attraktiv stilling, hvor du vil få en væsentlig og central rolle i at udvikle de bedste systemer til fremtidens sundhedsvæsen.

Netcompany
København Se rejsetid

Teknisk Team Lead til IT Core Infrastruktur i Netcompany

Har du et par års erfaring med drift af IT-infrastruktur og lyst til at udfordre dig selv inden for ledelse samtidig med, at du stadig er tæt på teknikken? Og vil du gerne arbejde med forretningskritisk IT-drift og core infrastruktur? Så er du måske den nye kollega, vi søger som teknisk Team Lead til vores driftsorganisation, Netcompany Operations.

Miinto A/S
Copenhagen Se rejsetid

Tech Manager

A Tech Manager can mean a lot of different things within different companies, in Miinto it’s all about being a skilled developer and a people manager with a huge interest in building a fantastic team and inspire them to do wonders within our platform.