13 job matcher din søgning 13 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 13 af 13 resultater.
Twins Consulting ApS
Allerød

Dynamics 365-udvikler søges til stort Finance and Operations projekt hos Datacon

Vi søger på vegne af Datacon. Brænder du for at arbejde med den nyeste teknologi inden for Microsoft Dynamics 365 og vil du, sammen med et team af dedikerede kollegaer, udvikle den mest optimale og fremtidssikrede løsning til Datacons kunde? Så er du kommet til det helt rette sted.

Timemsystem ApS
Glostrup

Applikationssupporter

TIMEmSYSTEM søger en ny kollega som brænder for at gøre hverdagen lettere for vores kunder. Vores ny kollega skal have en solid erfaring med at levere support til kunder, der er på forskelligt niveau, når det kommer til IT, og det er centralt, at du forstår at kommunikere efter deres behov.

Cybercom A/S
København

AWS Architect til en af Nordens ledende AWS-partnere

Kunne du tænke dig at blive en del af et AWS-team på over 100 højt certificerede kolleger, og kunne du tænke dig at være med til at sikre den fortsatte udvikling i vores AWS-forretning i Danmark? Har du erfaring med at designe samt implementere applikationer og løsninger på AWS-platformen? Hvis ja, så har vi en spændende udfordring til dig!

Simteq A/S
Karup

To a confident senior Microsoft Dynamics 365 Business Central / Dynamics NAV developer

For our Dynamics NAV/BC office in Karup J., Denmark, we are searching for an employee prepared to help us change the Dynamics NAV/BC world as we know it. Old assumptions regarding manual process are up for automation, and we need you to help us re-think processes and workflows in the ERP world.

Jobindex A/S
Ringsted

NAV-specialist til forretning i vækst

Vi søger på vegne af Sofa Company. Som NAV-specialist vil du stå for både driften og udviklingen af vores Navision-baserede system. Du vil være med til at vedligeholde og udvikle processer, interfaces og konfigurationer, mens kodningen sendes videre til vores eksterne samarbejdspartner.

Matas A/S
Allerød

App Manager til Matas eCommerce

Du bliver ansat i eCommerce teamet og får ansvaret for at udvikle og projektlede app udviklingen sammen med interessenter i huset og eksterne leverandører. Du vil være samlingspunkt for nye app udviklingsinitiativer og forbedringer, og sikre disse kan fungere mest hensigtsmæssigt i app og på web.

Vejdirektoratet
Hedehusene

Application Manager til Vejdirektoratets Digitalisering og IT

Vil du gerne arbejde med applikationer? Har du konstant øje for potentielle forbedringer? Ønsker du at bidrage til digitaliseringen af vores organisation, som skaber værdi for vores kolleger og samfund? Så er stillingen måske noget for dig.

Netcompany
Aalborg eller København

Netcompany Operations søger Linux-talent

I Netcompany er din udvikling en prioritet, og vi sørger for en hverdag, hvor du hele tiden udvikler dig. Du er selv med til at bestemme, hvor dit potentiale bringer dig hen. Vi tilbyder dig et udfordrende job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling i Danmarks mest succesfulde IT-konsulenthus.

DSV
Horsens

Applikationsarkitekt - implementering af ny control tower platform

Hos Key Account i DSV Road A/S serviceres mange af de største danske og globale brands/virksomheder med kundespecifikke vejtransport- og logistikløsninger. IT er kernen som muliggør vore mange kunders komplekse supply chains, og vi står overfor implementering af ny control tower platform (TMS+).

Lægemiddelstyrelsen
København S

Nyoprettet stilling som Application Manager i Lægemiddelstyrelsen

Vi søger en dygtig Application Manager med stærke koordinatoregenskaber og teknisk indsigt til Lægemiddelstyrelsens portefølje af forretningsapplikationer.

Kriminalforsorgen
København K

It-konsulent inden for drift af applikationer og databaser til Center for IT og Digitalisering

Vil du være med til at opretholde sikker og stabil drift til over 4.000 brugere i Kriminalforsorgen? Kan du bidrage til, at vi udvikler os som it-organisation og får skabt de bedste rammer for vores kerneforretning?

PANDORA A/S
Copenhagen

Application Manager (maternity cover)

Is your ambition to achieve higher standards for IT support and create visible results? Are you enthusiastic about understanding the business and bringing attention to key business challenges? Does your motivation come from building and managing the 'business-as-usual' processes in the dynamic IT Operation setting?

Continia Software A/S
Nørresundby

System Engineer - Infrastructure

Continia is looking for a versatile and ambiutious System Engineer who will be a key part of running and supporting our internal IT infrastructure based on Microsoft. You will be working in an agile environment where we value clean, robust solutions and architecture that supports our growth for the future.