11 job matcher din søgning 11 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 11 af 11 resultater.
Bloom
Aarhus

Erfaren softwareudvikler

For Cryptomathic, som udvikler sikkerhedsløsninger til banker og finansielle virksomheder over hele verden søger vi en erfaren udvikler til teamet, der udvikler Cryptomathic Signer.

Hansen Technologies Denmark A/S
Sønderborg

Senior Software Developer

Are you ready to join Hansen’s dynamic delivery team and take the lead on a wide range of exciting development projects? Then please read on! We are seeking an all-star, multi-lingual Senior Software Developer with strong consulting skills, who is very client-focused and within a commutable distance to our Sønderborg office (Denmark).

Vertica A/S
København

Lead developer

Har du lyst til at arbejde i spændingsfeltet mellem tech, kode, forretning og mennesker? Vil du være med til at skabe innovative e-handelsløsninger sammen med nogle af landets teknisk dygtigste kolleger? Og kunne du tænke dig at være med til at opbygge et stærkt e-handelsteam i København? Så er du måske Verticas nye lead developer.

FlexDanmark
Aalborg

Erfaren softwareudvikler til udvikling af flextrafikken

Vil du være med til at skrive en succeshistorie om kollektiv trafik, der har vakt international opmærksomhed? Brænder du for at udvikle IT-løsninger, der understøtter brugernes behov? Så er du måske vores nye kollega. Du bliver en del af et team på 5 engagerede softwareudviklere.

FFW Danmark ApS
København

Drupal-udvikler

Står verdens største Drupal projekter på din bucket list? Så er du måske vores næste Drupal-udvikler? Vi vokser stærkt og søger 1-2 erfarne Senior Drupal-udviklere/-arkitekter, der ønsker at udvikle og udfordre sig selv i et internationalt miljø med store kunder og komplekse opgaver.

Energinet
Fredericia

Softwareudvikler til Kubernetes og Azure

Vil du være en central spiller i en stor it-organisation. Og kan du bringe ideer og lækker kode i spil ved hackathons, sprints og workshops? Så bliv en del af en agil DevOps-organisation, hvor opgaverne har betydning for både samfund og grøn omstilling!

FlexDanmark
Aalborg

Lead softwa­re­ud­vik­ler til Fle­xDan­mark

Er du en erfaren, ansvarsbevidst, teknisk kompetent og bredt funderet softwareudvikler? Kan du coache og støtte mindre erfarne udviklere og udvise fagligt lederskab? Kan du se helheden og sætte retningen, og vil du være med til at sikre grundlaget for, at vores digitale løsninger kan levere værdi til kunderne? Så er du måske vores nye kollega.

Centrica Energy Trading A/S
Aalborg

IT Development Team Lead

At Centrica Energy Trading we are moving forward at a high pace, always seeking new opportunities and markets. Due to our success we are looking for a new proactive and people-oriented Team Lead to join our IT Development department.

Human Point Recruitment
Hellerup

Team lead/Java Developer

We are recruiting on behalf of CareCom A/S. Are you a passionate Team leader and a great java developer with 5 or more years of experience? Are you a leader who takes responsibility? If so, join our company in growth and help us deliver the best web solutions to our customers.

Dralle A/S
Hørsholm

Softwareudvikler med flair for programmering og computer vision

Vil du udvikle en portal, der kan opmåle 450 lastbiler i døgnet? Er du dygtig til C++ og har du forstand på computer vision, så er her en mulighed for, at være med i et nyt udviklingsprojekt. Vi skal udvikle et unikt produkt til en af verdens største papirmasse producenter.

CGI Danmark A/S
Aarhus eller Ballerup

Teknisk spydspids til it-projekter hos CGI’s store offentlige kunder

Kan du li’ at kode dig frem til den perfekte løsning, for herefter at dele din viden med et større team af udviklere? Vi søger en ambitiøs, teknisk stærk udviklerprofil, der motiveres af at være med til at kickstarte projekter. Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i et internationalt miljø.