7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 7 af 7 resultater.
Chr. Hansen A/S
Avedøre

Automation Specialist - Wonderware System Platform

Can you handle process automation technology and IT in a global setup? Then, we have just the perfect job waiting for you, if your experience and professional interest comprise automation and IT. You will join a super team of two IT & Automation Architects Specialists.

ATP
Allerød

Udvikler med Papyrus-erfaring til dokumenthåndtering

Er du typen, der drømmer om dokumenter? I Data, Login & Documents er vi på udkig efter en udvikler, der har lyst til at indgå i et agilt team i en afdeling, hvor vi arbejder i rammeværket SAFe. Du får en udfordrende hverdag, hvor du skal samarbejde med andre specialister, brugere fra forretningen og eksterne samarbejdspartnere.

Unik System Design A/S
Vejle

Infrastrukturkonsulent

Til Unik Teknik søger vi en erfaren og ambitiøs infrastrukturkonsulent med viden om løsninger i Microsoft Azure og Microsoft 365. Du skal være en drivende kraft i udvikling af vores Azureplatform og -produkter. Et arbejde der vil foregå i tæt samarbejde med vores infrastrukturarkitekt.

Ordbogen.com
Odense

Specialist i IT-infrastruktur til drift af datacenter, Private Cloud og netværk

Vi ønsker os derfor en ny kollega, der aktivt præger udviklingen af disse teknologier og de værktøjer, virksomhedens medarbejdere og kunder har brug for i fremtiden. Det er vigtigt, at du er selvstændig og kan udtænke, fremvise, udvikle og derefter gennemføre projekter på egen hånd med støtte fra og vidensudveksling med den nuværende DevOps-gruppe.

Region Hovedstaden - Center for It, Medico og Telefoni
København Ø

Professionel og innovativ backupspecialist til en af Danmarks største it-installationer

Vi søger nu en it-professionel backupspecialist, der har lyst til at være en del af vores rejse, og til at indgå i det team, der varetager regionens backup-infrastruktur.

Centrica Energy Trading A/S
Aalborg

DevOps Engineer

Centrica Energy Trading A/S is looking for a talented DevOps engineer that can innovate with a variety of tools across cloud and datacenter (hybrid) environments. The ideal candidate is self-sufficient and able to solve problems diligently and thoroughly, and who prioritizes team success over individual contribution.

Royal Arctic Line A/S
Nuuk

Systemadministrator søges til Royal Arctic Lines IT 2nd level-team

Motiveres du af at arbejde med specialistopgaver inden for et bredt IT-felt? Er du problemknuser med stort P? Så læs videre her. Vi søger en dygtig IT-specialist, som kan være med til at vedligeholde og optimere infrastrukturen. Samtidig vil du også være medansvarlig i at sikre en løbende udvikling og tilpasning af vores øvrige it-systemer.