16 job matcher din søgning 16 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 16 af 16 resultater.
Recruit IT ApS
Allerød

BI- & Data Warehouse-Arkitekt og -Udvikler

For Matas A/S i Allerød søger Recruit IT en erfaren BI- & Data Warehouse-Arkitekt og -Udvikler. Kan du kommunikere effektivt både med interne og eksterne stakeholders? Og er du skarp på BI-arkitektur og vil du være en del af en virksomhed, som helt i front på digitalisering af forretningen?

BEC
Roskilde

Business analyst Capital Markets area

Do you want to be a key person for providing a premium IT capital markets solution for larger and highly ambitious banks in Denmark?

Banedanmark
København

Data Scientist

Vil du arbejde med Machine Learning i Banedanmarks Trafikdivision og samtidig være en del af et specialiseret team? Du skal, som Data Scientist, samarbejde med dine kolleger i et specialiseret team, hvor I skal videreudvikle og gentræne vores eksisterende Machine Learning-model til prognosticering af punktlighed på Fjern- og Regionalbanen.

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Holbæk

Datamedarbejder - erfaren BI-konsulent til Sparekassen Sjælland-Fyn

Vil du være en del af en sparekasse i udvikling, der gennem de sidste 10 år har forvandlet sig til et moderne, regionalt pengeinstitut med økonomien i orden? Lige nu søger vi en datamedarbejder til vores IT-afdeling i sparekassens hovedsæde i Holbæk.

Lessor A/S
Allerød

Java-udviklere, API-udvikler, teknisk tester eller migreringsekspert?

Vi har en venlig, uformel og ambitiøs virksomhedskultur, hvor vi arbejder aktivt med vores værdier i hverdagen. Vi værdsætter faglig sparring og frirum til at udfolde nye idéer og projekter – og en kultur, hvor du er og kan andet og mere end din oprindelige jobbeskrivelse.

SOS Børnebyerne
København

CRM Manager med fokus på data og processer

Til en organisation, som arbejder for, at alle børn skal have mulighed for at vokse op i en familie, som giver dem kærlighed og tryghed - hvad enten det er i barnets biologiske familie eller i en ny SOS-familie - søger vi en CRM Manager til Digital Forretningsudvikling som kan starte hurtigst muligt.

Jobindex A/S
Birkerød

Business Intelligence-konsulent til specialiseret pricing-team

Jobindex søger på vegne af EET Group. Som BI-konsulent bliver du en del af vores højt specialiserede Pricing-team sammen med 3 andre kolleger.

PANDORA A/S
Copenhagen

Data Engineer, Advanced Analytics

For our growing Data Platform team within Consumer Technology, we are looking for a new Data Engineer within Advanced Analytics. You will assist in expanding and optimising our data and data pipeline architecture, as well as optimising data flow and collection for cross-functional teams.

FOSS
Hillerød

Financial Specialist with strong IT skills

We are looking for a talented Financial Specialist with strong IT skills to join our Finance team; Group Reporting & Controlling - if that sounds like something you would like to be a part of, then read on. We offer a challenging job in an international, innovative and highly successful company.

Jyske Bank
Silkeborg

Informationsarkitekt med fokus på data governance

Brænder du for dataarkitektur, datakvalitet, metadata og data governance? Vil du være med på bankens vigtigste koncernindsats? Kan du drive opgaver i samarbejde med dine teamkollegaer? Så er et job som informationsarkitekt i Jyske Bank i Silkeborg noget for dig.

Jyske Bank
Lyngby

Senior forretningsudvikler til Datamanagement i Lyngby

Er du en ambitiøs forretningsudvikler, der er god til at forstå forretningens behov og bidrage med viden til at finde de bedste løsninger? Vi søger en dygtig forretningsudvikler med analytiker kompetencer, der har interesse for forretningsområdet Realkredit til afdelingen Datamanagement og Applikationer i Lyngby.

Centrum Personale A/S
Hellerup

Junior Controller med it-interesse til nyoprettet stilling

Vi søger på vegne af kunde. Har du en håndfuld års erfaring inden for økonomi eller controlling? Kan du lide at arbejde i dybden med flere forskellige it-systemer? Og jonglere med BI-værktøjer? Er du god til at formidle din viden om tal til kolleger og samarbejdspartnere? Og har du lyst til at håndtere en række meget forskellige controllingopgaver?

BEC
Roskilde

Business intelligence consultants for BEC's Talent Program

Are you passionate about analytics, data modelling, and technology? Do you see yourself creating value within a well-established fintech company? Then a graduate position as business intelligence (BI) consultant in BEC might be a perfect match for you.

Fødevarestyrelsen
Glostrup

Database- og SSIS specialist der brænder for at arbejde for en datadreven Fødevarestyrelsen, Glostrup

Har du lyst til at arbejde med IT i en styrelse, der arbejder med hele fødevarekæden fra jord til bord under stor politisk og mediemæssig bevågenhed? Er du målrettet, og har du en struktureret tilgang til opgaveløsning? Så er du måske vores nye medarbejder i IT i Fødevarestyrelsen.

Billund Vand & Energi A/S
Grindsted

Datamester med ansvar for dataanalyser

Som administrator for BVE’s databrønd (datawarehouse) og dataportal, skal du sikre intelligent anvendelse af data i tæt samspil med system- og dataejere.

PA Consulting Group
København

Data management-konsulenter til vores public services team

Som succesfuld konsulent inden for data management har du erfaring med ét eller flere aspekter inden for data management i den offentlige sektor. Du er parat til at indgå i en tværfaglig gruppe som rådgiver inden for dat management blandt rådgivende eksperter inden for forskellige områder inden for den offentlige sektor.