5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 5 af 5 resultater.
FOSS
Hillerød

Financial Specialist with strong IT skills

You will be the link between IT in our Service Centre in Warsaw and our Finance functions in our subsidiaries and Group Finance in Denmark. As Financial Specialist you will be responsible for identifying best practice, ensuring compliance, and coordinating financial changes to our SAP solution.

Energinet
Stenlille

Administrativ koordinator med overblik og gode samarbejdsevner

Trives du med et afvekslende job, hvor du får en bred kontaktflade? Og kan du samtidig bidrage med godt humør i en travl hverdag? Som koordinator hos Stenlille Gaslager kan du se frem til et selvstændigt job med mange forskelligartede opgaver. Din nye arbejdsplads bliver på vores lokation i Stenlille.

Energinet Forretningsservice A/S
Fredericia

Forretningsorienteret finansiel business-partner for stor forretningsenhed

Vil du have et udadvendt job med selvstændige økonomi- og optimeringsopgaver og et væsentligt ansvar i forhold til økonomistyringen i Energinets IT-forretningsenhed? Som finansiel business-partner bliver du den bærende kraft i at etablere forretningsorienterede og værdiskabende økonomiløsninger sammen med enhedens øverste ledelse.

Twins Consulting ApS
Odense

Twins Recruitment søger en erfaren SAP domæne-specialist

Twins Recruitment søger for Orifarm i Odense en SAP domæne-specialist med indgående kendskab til hele SAP-platformen. Du skal medvirke til at udbrede kendskabet til SAP i hele Orifarms koncern. Har du en ægte PASSION for SAP-platformen og gerne dybdegående kendskab til medicinalbranchen? Så er dette måske jobbet for dig.

Twins Consulting ApS
Herning

Erfaren SAP SD Consultant

Twins søger på vegne af DOVISTA. Brænder du for at videreudvikle, optimere samt vedligeholde salgs- og serviceprocesser i SAP? Så kan det være dig, der skal være DOVISTAs næste kollega. Vi søger en erfaren Systems Consultant indenfor SAP SD, CRM(4C4) og CS til Dovistas IT-afdeling i Herning.