81 job matcher din søgning 81 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Recruit IT ApS søger for OK a.m.b.a.
Viby J Se rejsetid

Senior .NET-udvikler

OK a.m.b.a. er på en særdeles interessant og fagligt udfordrende digital udviklingsrejse. Til et af deres softwareudviklingsteams søger vi en senior .Net-udvikler med erfaring og gode kompetencer fra udvikling af løsninger med anvendelse af MS-platformen som tool-set.

Perfion ApS
Aalborg Se rejsetid

Fullstack-udvikler med en arkitekt i maven

Drømmer du om en hverdag med varierende udfordringer, indflydelse på processer og løsningens udformning samt dygtige kollegaer at dele succeshistorierne med? Så læs videre! For at understøtte Perfions fortsatte vækst leder vi efter en dygtig kollega til vores produktudviklingsteam i Aalborg.

Gogift.com A/S
Valby Se rejsetid

Front-end Developer .NET / React for gifting provider in growth

We are growing! To support this growth, we are looking for a Front-end developer to maintain and further develop our e-commerce sites, which is one of the biggest gift portals in the Nordic countries and serves customers all over the world.

BEC
Roskilde Se rejsetid

Quick and fast running service delivery manager who can act like a Sweitzer knife

Are you eager to be a part of something bigger? Ready to be professionally ambitious together with others? Then we might have the right opportunity for you. We are looking for a SDM/release manager ready to share and grow

Conference Manager
Virum Se rejsetid

Full-stack udvikler

Conference Manager er en innovativ virksomhed i vækst, som tilbyder dig et spændende job som full-stack udvikler. Vi arbejder i et inspirerende og uformelt miljø med en flad organisationsstruktur. Du vil få ansvar og medbestemmelse, og du vil arbejde sammen med 22 kompetente kollegaer, som sætter pris på at have det sjovt imens.

Centrica Energy Trading A/S
Aalborg Se rejsetid

Software Developer

We are recruiting for skilled Software Developers for our IT department. If you enjoy a varied work day where the fruits of your labor are used immediately, and if you want influence within a leading energy trading company and a position you can sculpt to your liking – then maybe this role could be well suited to you!

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Softwareudvikler til Advosys

Hos Unik søger vi en erfaren og ambitiøs udvikler, der vægter sund arkitektur og kvalitet højt. Vi lægger stor vægt på, at du som udvikler er stolt over det resultat, du leverer og at du ikke går på kompromis med kvalitet og sund arkitektur. Du ser muligheder frem for begrænsninger og du kan hurtigt og nemt omsætte behov til software.

OK a.m.b.a.
Viby J Se rejsetid

Studenterprogrammør

Brænder du for at udvikle løsninger der gør en forskel for brugerne, og har du lyst til at blive en del af en virksomhed i vækst med sunde værdier? - så er du måske vores nye studenterprogrammør.

Twins Consulting ApS recruiting on behalf of DTU
Lyngby Se rejsetid

Software developers with interest in life science data

We are looking for one or more skilled software developers with experience from the life sciences, especially within the EHR domain. Your main task will be to build interfaces and APIs to extract information from existing data sources, design and build new state-of-the-art scientific workflows and data visualisation tools.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Lead backend-udvikler til intuitive og værdiskabende app-løsninger

Brænder du for at levere værdiskabende løsninger med kort time-to-market? Vi leder efter en Lead backend-udvikler, der vil være med til at løse vigtige samfundsmæssige opgaver gennem intuitive og værdiskabende app-løsninger for både interne og eksterne målgrupper i Skatteforvaltningen.

Viamap ApS
København Se rejsetid

OpenSource softwareudvikler

I Viamap bygger vi fremtidens landkortløsninger til websites, og vi har brug for endnu en stærk softwareudvikler til vores team. Du kommer til at arbejde sammen med vores andre stærke udviklere om at udvikle, bygge og designe digitale kort. Du vil deltage i hele udviklingsforløbet, og der bliver brug for dine evner, erfaring og gode idéer.

Twins Consulting ApS is recruiting on behalf of Spillehallen.dk
Aarhus

Senior Software game developer for Spillehallen.dk

Spillehallen.dk is in search of a Senior Software developer to aid in building and developing our game backend team. Are you an aspiring architect, tech lead, or generally just an expert in the technologies below, you should consider yourself a candidate for this amazing chance.

iHeadHunt ApS søger for Geomatic
København Se rejsetid

Data Engineer eller datatung udvikler

Brænder du for at håndtere store datamængder? Vil du være med til at skabe forretningsmæssig forståelse ud fra komplekse og spændende data? Vil du hjælpe vores kunder med at få det optimale ud af deres data og vores løsninger? Vi søger en kandidat til vores team af dedikerede og dygtige data scientists og softwareudviklere.

Region Syddanmark
Kolding

Fullstack udvikler søges til Regional IT

Har du rygsækken fuld af viden og erfaring om Java-udvikling? Har du lyst til at være med til at give læger og sygeplejersker brugbare værktøjer i deres livsvigtige arbejde på hospitalerne i Region Syddanmark? Som Java-udvikler hos Regional IT får du bl.a. lov til at omsætte administrative opgaver til praktiske løsninger.

SubReader ApS
Copenhagen Se rejsetid

Senior Full-Stack Developer

Are you eager to develop solutions that will have a lasting and big impact on people? Then the job as a Full-Stack Developer at SubReader lets you put your fingerprint on our software stack, helping tens of thousands of dyslexics and visually impaired people to get subtitles read aloud.

Recruit IT ApS is recruiting on behalf of Polytech A/S
Bramming Se rejsetid

It developer - D365 – Polytech A/S

As IT Developer you will take the lead in building internal competences in developing changes and modification to Polytech’s D365 environment, which is currently under implementation and assisting with other relevant developments.

EPICO NextGen
Danmark

NextGen søger IT-talenter & softwareudviklere der er klar til next level

Hos EPICO NextGen søger vi næste generations IT-talenter med 0-5 års erfaring, der brænder for tekniske udfordringer og ansvar fra dag 1. Du vil komme til at arbejde som IT-professionel med nye og tidssvarende værktøjer, og have mulighed for at arbejde på projekter der byder op til karriereudvikling og ansvar.

IT Minds ApS
Aarhus Se rejsetid

Studiejob: Software Developer

Som deltids Software Developer hos IT Minds kommer du ikke til at sidde i et hjørne og lave bugfixing eller drift af legacy-systemer! Tværtimod, så har vi stor tiltro til dine evner, og vi arbejder ud fra principperne om tillid og fleksibilitet.

Jobindex A/S søger for UVDATA A/S
Aalborg Se rejsetid

Senior .NET-udvikler

Er du en erfaren .NET-udvikler? Og er du klar til en seniorrolle, hvor du går forrest og sætter den faglige retning? Bliv en del af UVdata og vær med til at udvikle en populær administrativ løsning til hundredvis af privatskoler landet over.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Release Koordinator til Sundhedsplatformen, Koncern IT, Region Sjælland

Til Kliniske Applikationer søger vi en Release Koordinator, der brænder for optimal koordinering af releases i Sundhedsplatformen. Du vil have en aktiv koordinerende rolle, hvor du smidigt bevæger dig imellem interne stakeholders, herunder direktionen, kolleger i Infrastruktur, uddannelse m.m., og eksterne samarbejdspartnere.

Danske Spil A/S
Brøndby Se rejsetid

IT-studentermedhjælper med stærke kommunikationsevner

Er du studerende og på udkig efter et studiejob, hvor du er garanteret både ansvar og fede opgaver? Tripper du efter at få afprøvet teori i praksis, og er du en holdspiller, der kan spille andre gode? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Incident Management.

Recruit IT ApS søger for Agency360
København Se rejsetid

Lead Software Developer med potentiale til CTO og medejerskab

Har du lyst til at blive en del af et særligt kompetent team hos en af vores meget ambitiøse kunder? Brænder du for at udvikle software af høj kvalitet, og arbejde med en spændende og opdateret teknologi-stack? Så er jobbet som Lead Software Developer/CTO hos Agency360 måske det helt rigtige for dig.

timengo
Ballerup Se rejsetid

Cloud DevOps Engineer

timengo har succes og er en hurtigt voksende Microsoft-partner med fokus på Cloud Management. Som Cloud DevOps Engineer hos os, bliver du en del af et af Danmarks førende konsulenthuse inden for optimal udnyttelse af Microsoft Cloud.

Recruit IT ApS is recruiting on behalf of Danske Commodities
Aarhus Se rejsetid

Senior Backend Developer for Danske Commodities

On behalf of our customer, Danske Commodities in Aarhus we are looking for an experienced backend .NET developer who can lead the way in the pursuit of building the best solutions in the market. You will become an integral part of Danske Commodities development team and contribute directly to the success of their business.

Smartpage A/S
Valby Se rejsetid

Webudvikler

Med et stigende antal af spændende kunder og projekter, søger vi en skarp udvikler, der har mod på at arbejde med forretningskritiske løsninger. Du kommer til at arbejde på en lang række af vores spændende projekter, som leveres i tæt dialog med vores kunder og samarbejdspartnere.