27 job matcher din søgning 27 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 27 resultater.
Sentia Denmark A/S
Herlev, Odense eller Aarhus

Cloud Engineer

Er du vores nye Cloud Engineer med erfaring inden for AWS eller Azure? Har du interesse for fremtidens Cloud teknologier og erfaring med AWS eller Azure Cloud Services, så er du måske vores nye Cloud Engineer. Vi har travlt og søger lige nu efter nye kolleger til vores Cloud Team.

Timemsystem ApS
Glostrup

Applikationssupporter

TIMEmSYSTEM søger en ny kollega som brænder for at gøre hverdagen lettere for vores kunder. Vores ny kollega skal have en solid erfaring med at levere support til kunder, der er på forskelligt niveau, når det kommer til IT, og det er centralt, at du forstår at kommunikere efter deres behov.

KMD A/S
Ballerup

Cloud DevOps Engineer

Tænder du på at være en del af et af Danmarks mest ambitiøse Cloud-initiativer? Så er du måske den Cloud DevOps Engineer / Linux Administrator , KMD kigger efter netop nu.

Novo Nordisk A/S
Måløv

Advanced IT Infrastructure Cloud Engineer within Scientific Computing

Would you like to continue your successful career as an IT Infrastructure Cloud Engineer within the field of Scientific Computing in Pharma? If you are highly skilled, a quick learner and would like to continue your career working with the newest cloud technologies and scientific services within pharma then look no further – this is a job for you!

FOSS
Hillerød

User-friendly Front-End Developer for FOSS Digital Business

As our new front-end developer, you get to work with technologies such as Angular, JavaScript and Azure to develop new user-friendly cloud-based and data-driven web solutions, as well as to improve our existing portfolio of online solutions.

execute.dk
Farum

Application Architect & Lead Developer

Vi søger på vegne af QualiWare. Med denne stilling ønsker vi at styrke vores udviklingsteam endnu mere og du kommer til at få en meget betydende rolle. Du bliver en del af vores kompetente udviklingsteam, der løbende leverer både nyudvikling, drift, og vedligehold på de mange systemer fra QualiWare.

Statens IT
Ballerup

Fire it-supportelever til Statens It

Vil du være elev på en dynamisk arbejdsplads, hvor du kan afprøve din it-viden i praksis og lære mere? Så er en stilling som it-support elev i Statens It måske noget for dig. Du skal have lyst og evner til at være med til at gøre en forskel for ca. 28.000 ansatte i staten ved at levere en professionel, kompetent og serviceminded it-support.

DSV
Hedehusene

It-supporter til vores danske lokationer

Vil du være en del af et team af erfarne kolleger som supporterer hele den danske DSV-forretning? Så tilbyder vi dig et alsidigt job, hvor dine IT-kompetencer og gode service bidrager til, at dine kolleger altid har en arbejdsstation, der er klar, og at forretningen kører optimalt.

VIGA Recruitment
København

DPA-System søger en IT- og systemadministrator

VIGA Recruitment søger for vores kunde DPA-System en IT- og systemadministrator. Du vil både skulle hjælpe kollegerne med problemer i O365, og trække data ud af systemerne på foranledning af eksterne parter eller dine kolleger.

Conscia A/S
Aarhus og Brøndby

Er du vores nye AWS Solutions Architect?

Vi har travlt og er på udkig efter dig, der allerede er blandt branchens dygtigste AWS DevOps Solutions Architects, eller har talent og ambition om at blive det. Vi søger nye kollegaer i både Aarhus og Brøndby.

ONLINECITY.IO
København, Odense eller Aalborg

DevOps Engineer søges til fremadstormende it-virksomhed

Til et af vores kontorer søger vi snarest muligt en dygtig, omstillingsparat samt teamorienteret DevOps Engineer, der motiveres af at spille en central driftsrolle i en dynamisk it-virksomhed, hvor der er højt til loftet, hvor man brænder for de tekniske løsninger, løfter i flok, og hvor væksten er eksplosiv med flere Gazellepriser - senest i 2019.

Bloom
Aarhus

DevOps Engineer

We are looking for a DevOps Engineer for our client Concordium. You will be part of and working directly with their software development team. Your main responsibilities will be around DevOps tasks. Their software is developed in Haskell and Rust

IT Forum Gruppen
Århus eller Odense

It-supporter til Århus eller Odense

Du skal være en fast del af vores Helpdesk-team, der dynamisk er bemandet med 5-8 erfarne systemkonsulenter, der alle yder 1st, 2nd og 3rd level support til vores ca. 700 kunder. Vi fungerer som SPOC for en del af disse, og med reference til vores CTO, Kenneth Hansen, vil du deltage i løsning af forskellige opgaver.

IT & Co ApS
Rødekro

Ambitiøs IT-tekniker

Brænder du for IT-Sikkerhed, IT-infrastruktur og Cloud-løsninger og sætter du en ære i at udføre uovertruffen service, så har vi jobbet til dig.

Energinet Forretningsservice A/S
Ballerup

Innovativ softwareudvikler til it-leverancer for den grønne omstilling af gassystemet

Som vores nye softwareudvikler arbejder du særligt med udvikling, programmering og drift af kernesystemet for gasmarkedet og gasafregningsområdet, men der vil også være andre områder på tværs af gasforretningen, hvor digitaliseringsagendaen giver behov for at udvikle nye løsninger.

Certa Intelligence & Security
København

Assistant IT-specialist

CERTA tilbyder en studentermedarbejderstilling, hvor du vil komme til at arbejde med opsætning, drift og support af vores interne it-systemer i samarbejde med vores hosting-udbydere og eksterne konsulenter.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg

Systemadministrator til support og administration

Som administrator får du ansvaret for to systemområder, som understøtter den måde at arbejde på. Det første systemområde dækker Jira, VersionOne og Confluence, som sikrer de bedste rammer for udvikling af nye ejendomsvurderingsløsninger. Det andet er UFST’s nye Udviklingsmodel, som vi er i gang med at etablere for hele styrelse.

Kyocera Unimerco Tooling A/S
Sunds

.Net-udvikler af digitale løsninger

Vil du udfordres af de nyeste teknologier på markedet og omsætte dem til brugbare løsninger i en global produktionsvirksomhed, der er i gang med en spændende digital transformation? Vil du arbejde tæt sammen med forretningen og få glæde af dine gode udrullede løsninger?

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg

Ambitiøs Network Engineer til Netcompany Operations

Vil du arbejde med komplekse og spændende opgaver inden for routing, switching, WLC, netværkssikkerhed og LAN? Har du grundlæggende viden om netværksteknologier, og er din viden på CCNA eller CCNP niveau? Så er du den helt rigtige Network Engineer til vores infrastrukturteam i Netcompany Operations.

Vectrus Services A/S
Thule, Grønland

IT Specialist, Thule Air Base

Vectrus Services A/S yder service, drift og vedligehold af Thule Air Base, Grønland, og søger en en IT-specialist til fastansættelse på basen. Du skal agere som lokal projektleder på mindre IT-projekter, identificere mulige forbedringer, indsamle data, udarbejde drift rapporter, udføre hardware-vedligeholdelse.

BAADER Logistix A/S
Risskov

Erfaren softwareudvikler

Er du klar til at tage et ansvar i udviklingen af fremtidens produkt med dataopsamling, monitorering, analyse og produktionsstyring med udgangspunkt i Industri 4.0? Deltag også under designfasen og vær med til at sikre den optimale implementering, hvor de funktionelle krav omsættes til ”rigtige” udviklingsopgaver med tilhørende test.

Novo Nordisk A/S
Bagsværd

Project Manager in DFP IT & Digital Transformation

Do you want to be a part of an energetic, diverse and international unit that drives change? Would you like to have an impact on driving strategic IT projects and initiatives for our manufacturing units? Are you the one with simple & creative mind-set who can set direction on ‘right level of compliance’ for our manufacturing units?

Travel Pool Europe F.M.B.A
København

Information Consultant – Kommunikative opgaver og support – Studentermedhjælper

Vi søger en engageret studentermedhjælper, der har lyst til at arbejde med varierende kommunikative opgaver – særligt online kommunikation med fokus på virksomhedens forskellige interessenter.

cBrain A/S
København Ø

Full-stack .NET-udviklere til webbaseret produktudvikling

Vi søger full-stack-udviklere til vores markedsledende M4-produkt til store medlemsorganisationer. Du vil typisk være med i hele forløbet fra de første designs til implementering og idriftsættelse, og du vil kunne se dine fingeraftryk i det færdige produkt.

Human Power
Storkøbenhavn

Selv­kø­ren­de IT-Drift Manager

Vi søger på vegne af vores klient, en IT-drift Manager i Storkøbenhavn. Sætter du en ære i at holde en IT-platform i luften, og er du drevet af god drift? Med reference til Ledelsen tilbydes du en spændende stilling, der indeholder masser af faglige udfordringer i en vækstvirksomhed.