11 job matcher din søgning 11 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 11 af 11 resultater.
Sundhedsdatastyrelsen
København S

Sundhedsdatastyrelsen søger en testmanager til data warehouse - genopslag

Kan du bidrage til udarbejdelse af stabile og grundige testprocesser i et voksende data warehouse og drive udviklingen frem mod et professionelt testmiljø i vores styrelse? Har du blik for, hvordan vi proaktivt får lavet testprocesser, der binder udviklingen af vores løsninger sammen med de høje krav fra forretningen til et grundigt testarbejde?

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering
København NV

Tekniker til Danmarks Højdemodel

Kan du lide at arbejde med kvalitetssikring, og kan du håndtere store datamængder? Formår du at optimere arbejdsgange og –rutiner, og har du lyst til at arbejde med geografiske data?

Novo Nordisk A/S
Bagsværd

Experienced Validation responsible in R&D IT - Safety & Regulatory Solutions

At Novo Nordisk, we have a passion for improving patients’ lives all over the world. Will you help us bringing that passion to life? Would you like to further develop your expertise within validation, QC and test automation?

iHeadHunt ApS
København

Funktionel/manualtestere

iHeadHunt ApS søger på vegne af kunde. Vil du arbejde med funktionel test i virksomhed, som har et landsdækkende forhandlernet med 2000+ ansatte og er en af de mest anerkendte inden for branchen?

Unik System Design A/S
Vejle

Softwaretester/QA

Ønsker du at finde den mest optimale arbejdsgang for kunden, udfordre systemet og holde fokus på den værdi vores softwareprodukt giver slutbrugeren? Forstår du vigtigheden af test og teststrategi? Til Unik Advosys, som er en del af Unik System Design, søger vi en kvalitetsorienteret tester/QA som skal indgå i vores testteam.

PANDORA A/S
Copenhagen

Application Manager (maternity cover)

Is your ambition to achieve higher standards for IT support and create visible results? Are you enthusiastic about understanding the business and bringing attention to key business challenges? Does your motivation come from building and managing the 'business-as-usual' processes in the dynamic IT Operation setting?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg

DevOps-udvikler til ambitiøst app-kontor

Har du lyst til at løfte hele kontorets arbejde gennem CI-/CD-principper og et stærkt DevOps-mindset? Vi leder efter en DevOps-udvikler, der i tæt samarbejde med vores to tværfaglige scrum teams og gode kollegaer fra DevOps-kontoret formår at sætte fart på vores rejse mod continuous delivery.

PensionDanmark
København

Test Manager til PensionDanmark

Er du en dygtig test manager med ben i næsen og god til at bevare overblikket? Har du solid erfaring med pensionsprodukter? Har du stærke kommunikationsevner og trives med at være bindeledet mellem testteamet og de øvrige projektdeltagere? Så er du måske PensionDanmarks nye Test Manager.

PensionDanmark
København

Forretningstester til PensionDanmark

Er du en dygtig tester der har viden om pensionsprodukter og er interesseret i at lære at teste pensionssystemer blandt andet? Har du erfaring med at opbygge forretningstest samt teknisk forståelse for beskrivelse af testen med henblik på automatisering? Så er du måske PensionDanmarks nye Forretningstester.

PensionDanmark
København

Teknisk tester til PensionDanmark

Er du en dygtig teknisk tester med forretningsforståelse, og erfaring fra den finansielle branche? Har du erfaring med at opbygge både udviklernær og forretningsautomatisering og gerne i et Azure setup? Har du kendskab til tidlig test i agile udviklingsprojekter? Så er du måske PensionDanmarks nye tekniske tester.

LB Forsikring
København

Teknisk tester med fokus på integrationer og automatisering

Som teknisk tester hos LB Forsikring bliver du del af en virksomhed, som har et stærkt værdisæt, der bygger på fællesskab og åbenhed. Du bliver ansvarlig for at planlægge, designe, implementere, eksekvere og vedligeholde de automatiserede test, der løbende udvikles i samarbejde med resten af teamet.