15 job matcher din søgning 15 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 15 af 15 resultater.
Jobindex A/S
Taastrup

Analyse- og IT-konsulent

Jobindex søger på vegne af plusKort. Vil du sætte et stort aftryk på Danmarks største fordels- og rabatkoncept for fagforeningsmedlemmer? Vi er 8 kolleger i alt, og vi står og mangler en IT-kollega, som har lyst til at spille en meget bred rolle inden for data, analyse og IT, der understøtter vores datadrevne markedsføring.

Sundhedsdatastyrelsen
København S

Sundhedsdatastyrelsen søger en testmanager til data warehouse - genopslag

Kan du bidrage til udarbejdelse af stabile og grundige testprocesser i et voksende data warehouse og drive udviklingen frem mod et professionelt testmiljø i vores styrelse? Har du blik for, hvordan vi proaktivt får lavet testprocesser, der binder udviklingen af vores løsninger sammen med de høje krav fra forretningen til et grundigt testarbejde?

Dansk Magisterforening
Frederiksberg

Systemudvikler til DM

Har du den tekniske flair og viden til at konfigurere i Microsoft 365-løsninger og understøtte udviklingen af ny funktionalitet og produkter, der gør, at Dansk Magisterforening kan optimere sin forretning både internt og rettet mod vores medlemmer? Så er dette job måske noget for dig.

Novo Nordisk A/S
Bagsværd

Experienced Validation responsible in R&D IT - Safety & Regulatory Solutions

At Novo Nordisk, we have a passion for improving patients’ lives all over the world. Will you help us bringing that passion to life? Would you like to further develop your expertise within validation, QC and test automation?

iHeadHunt ApS
København

Funktionel/manualtestere

iHeadHunt ApS søger på vegne af kunde. Vil du arbejde med funktionel test i virksomhed, som har et landsdækkende forhandlernet med 2000+ ansatte og er en af de mest anerkendte inden for branchen?

Unik System Design A/S
Vejle

Softwaretester/QA

Ønsker du at finde den mest optimale arbejdsgang for kunden, udfordre systemet og holde fokus på den værdi vores softwareprodukt giver slutbrugeren? Forstår du vigtigheden af test og teststrategi? Til Unik Advosys, som er en del af Unik System Design, søger vi en kvalitetsorienteret tester/QA som skal indgå i vores testteam.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg

DevOps-udvikler til ambitiøst app-kontor

Har du lyst til at løfte hele kontorets arbejde gennem CI-/CD-principper og et stærkt DevOps-mindset? Vi leder efter en DevOps-udvikler, der i tæt samarbejde med vores to tværfaglige scrum teams og gode kollegaer fra DevOps-kontoret formår at sætte fart på vores rejse mod continuous delivery.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg

Hands-on-kvalitetssikring og test af native mobilapps

Vil du gøre en forskel og brænder du for Built-in Quality, hvor test foregår i tæt tværfagligt samarbejde med udviklere, designere og forretningsejere? Har du erfaring med test af native apps på iOS og Android platformen og en solid teknisk indsigt?

PensionDanmark
København

Test Manager til PensionDanmark

Er du en dygtig test manager med ben i næsen og god til at bevare overblikket? Har du solid erfaring med pensionsprodukter? Har du stærke kommunikationsevner og trives med at være bindeledet mellem testteamet og de øvrige projektdeltagere? Så er du måske PensionDanmarks nye Test Manager.

PensionDanmark
København

Forretningstester til PensionDanmark

Er du en dygtig tester der har viden om pensionsprodukter og er interesseret i at lære at teste pensionssystemer blandt andet? Har du erfaring med at opbygge forretningstest samt teknisk forståelse for beskrivelse af testen med henblik på automatisering? Så er du måske PensionDanmarks nye Forretningstester.

PensionDanmark
København

Teknisk tester til PensionDanmark

Er du en dygtig teknisk tester med forretningsforståelse, og erfaring fra den finansielle branche? Har du erfaring med at opbygge både udviklernær og forretningsautomatisering og gerne i et Azure setup? Har du kendskab til tidlig test i agile udviklingsprojekter? Så er du måske PensionDanmarks nye tekniske tester.

LB Forsikring
København

Teknisk tester med fokus på integrationer og automatisering

Som teknisk tester hos LB Forsikring bliver du del af en virksomhed, som har et stærkt værdisæt, der bygger på fællesskab og åbenhed. Du bliver ansvarlig for at planlægge, designe, implementere, eksekvere og vedligeholde de automatiserede test, der løbende udvikles i samarbejde med resten af teamet.

KMD A/S
Ballerup

Test Consultant with financial knowledge

Are you passionate about finance industry and would like to deliver high quality software in a business critical system in the financial sector? Can you ensure a high level of security? Then you might be our new tester doing automated testing in Calypso Automated Test Tool.

Forsvaret
Ballerup

Test Automation Engineer

Har du erfaring med test og procesautomatisering eller har du lyst til at lære det? Og har du kompetencer inden for et eller flere programmeringssprog? Som Test Automation Engineer i Forsvaret kommer du til at arbejde med teknologi i en organisation med en kompleksitet, du ikke finder andre steder.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg

Teknisk tester til testautomatisering i et agilt udviklingsmiljø

Som teknisk tester i Udvikling OSM (One Stop Moms) bliver du en del af et agilt, tværfagligt team, med basis i agile arbejdsprincipper, hvor vi arbejder i korte sprints og med daglige stand-up møder. Du vil have mulighed for at præge den agile udvikling og at være med til at teste centrale IT-løsninger til fremtidens skattevæsen.