7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 7 af 7 resultater.
LEMAN A/S
Taulov eller Greve

IT Service Desk Agent

Motiveres du af at arbejde med markedsledende teknologi, og trives du i et dynamisk miljø med højt tempo? Så er det måske dig, vi søger til vores Group IT, IT Operations-afdeling. Som IT Service Desk Agent vil du få mulighed for at bringe al din IT-erfaring i spil – nationalt som internationalt.

Timemsystem ApS
Glostrup

Applikationssupporter

TIMEmSYSTEM søger en ny kollega som brænder for at gøre hverdagen lettere for vores kunder. Vores ny kollega skal have en solid erfaring med at levere support til kunder, der er på forskelligt niveau, når det kommer til IT, og det er centralt, at du forstår at kommunikere efter deres behov.

Recruit IT ApS
Klampenborg

IT-konsulent til Itavis

Brænder du for IT-Infrastruktur, hosting og cloudløsninger? Så er det måske dig vi leder efter. På vegne af Itavis søger vi en erfaren IT-konsulent, der forstår at kommunikere sikkerhed som en attraktiv vare for forretningen.

IT Forum Gruppen
Århus eller Odense

It-supporter til Århus eller Odense

Du skal være en fast del af vores Helpdesk-team, der dynamisk er bemandet med 5-8 erfarne systemkonsulenter, der alle yder 1st, 2nd og 3rd level support til vores ca. 700 kunder. Vi fungerer som SPOC for en del af disse, og med reference til vores CTO, Kenneth Hansen, vil du deltage i løsning af forskellige opgaver.

Økonomistyrelsen
Ballerup

Systemkonsulent til drift af tidsregistrerings- og bookingsystemer

Vi søger en systemkonsulent til at varetage den daglige administration af vores fælles tidsregistreringssystem samt diverse bookingsystemer. Du vil indgå i projektarbejde, den daglige tekniske drift og løbende udvikling af vores services og driftsmiljø, som anvendes af vores kunder i Statens It.

Seek4Cars A/S
Hjørring

Datamatiker

Har du lyst til at arbejde i en dynamisk og kundeorienteret virksomhed, og samtidig få lov til at udvikle dine kompetencer indenfor en række af forskellige teknologier? Så kunne jobbet som datamatiker og udvikler hos os måske være lige noget for dig.

Økonomistyrelsen
Ballerup

Systemkonsulent til drift af ESDH-systemer

Vi søger en systemkonsulent til at indgå i vores ESDH-gruppe, som administrator af vores fælles ESDH-systemer F2 og WorkZone. Du vil indgå i projektarbejde, den daglige tekniske drift og løbende udvikling af vores ESDH-systemer, som avendes af vores kunder i Statens It.