9 job matcher din søgning 9 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

nemlig.com
Brøndby Se rejsetid

iOS-udvikler til prisvindende app

Vil du arbejde med en af Danmarks fedeste apps, hvor du er med til at give vores mange tusinde kunder en endnu lettere mulighed for at købe dagligvarer, når de vil? Så fortsæt din karriere hos nemlig.com, hvor vi i fællesskab bygger spændende løsninger med nye teknologier og med kunderne i centrum!

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Lead backend-udvikler til intuitive og værdiskabende app-løsninger

Brænder du for at levere værdiskabende løsninger med kort time-to-market? Vi leder efter en Lead backend-udvikler, der vil være med til at løse vigtige samfundsmæssige opgaver gennem intuitive og værdiskabende app-løsninger for både interne og eksterne målgrupper i Skatteforvaltningen.

Schødt A/S
København Se rejsetid

Full-stack Javascript-udvikler

Vi søger en full-stack JavaScript udvikler til videreudvikling af vores backends samt web og native apps. Du vil indgå i sprints i samarbejde med udviklere, UX’ere og ledelsen og vil samtidigt deltage i de tekniske overvejelser med udviklerne.

JP/Politikens Hus
Aarhus Se rejsetid

Android-udvikler

Har du bred erfaring med Android-udvikling? Trives du med at arbejde selvstændigt krydret med regelmæssig sparring fra dygtige og flinke kollegaer? Vil du være med til at drive app-udviklingen for et af Danmarks største mediehuse? Hvis du kan svare “ja” til ovenstående, så er det dig vi står og mangler!

Hviid & Larsen ApS søger for Lyngsoe Systems
Aars Se rejsetid

Firmware – softwareudvikler

Du vil blive ansvarlig for at designe og udvikle komplekse IT-løsninger af høj kvalitet til kunder inden for logistikområdet over hele verden. Du vil komme til at deltage i alle projektfaser; lige fra detaljerede specifikationer og design af løsninger til programmering og test.

Dansk Medicinsk Datacenter ApS
Vallensbæk Se rejsetid

Systemudvikler til klinisk applikation

Mindre, veletableret systemhus, søger en systemudvikler til vores patientjournal-applikation. Du kommer til at indgå i alle dele af produktionen. Primært udvikling, men også dokumentation, dataudveksling, tilretninger, drift af servere/services etc. Er du stabil, skarp og lærenem?

LEMAN A/S
Fredericia Se rejsetid

Senior IT Developer

Can you develop and integrate solutions within international transport, freight forwarding and logistics? Then you are the one we are looking for! You will join a team of developers and business process owners where you daily will be challenged by your colleagues and our business to create best-in-class solutions.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Backend-udvikler til innovativt DevOps-team i stor it-afdeling

Vil du være med til at levere fremtidens løsninger til sundhedsvæsenet? Og har du et startup-mindset samt energi til at være en del af en agil organisering, der har til opgave at have en central og aktiv rolle i den digitale transformation af sundhedsvæsenet? Så er det dig, vi leder efter.

Kodeministeriet
København Se rejsetid

Kodekunstner søges!

Fornemmelsen, når man efter timers logisk tænkning endelig finder de linjer kode, der omsætter et problem til en løsning. Når man klikker på debug og ser resultatet tone smukt frem på skærmen. Den fornemmelse er det, der driver dig (og os).