14 job matcher din søgning 14 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Energinet
Fredericia Se rejsetid

It-sikkerhedsanalytiker til Danmarks bedste it-sikkerhedsafdeling

Brænder du for at gøre en forskel for cyber- og informationssikkerheden i Danmarks mest kritiske infrastruktur – og vil du gøre karriere i en koncern, hvor det er et strategisk fokusområde? Så søg jobbet som it-sikkerhedsanalytiker i Energinet.

Region Hovedstaden - Center for It, Medico og Telefoni
København Se rejsetid

Erfaren IT-infrastrukturarkitekt til nyt stærkt team med fokus på transformation, sammenhæng og cloud

Du får ansvar for at skabe helhedsorienterede løsninger på tværs af vores fem sektioner og 14 tekniske teams. Din hovedopgave bliver at sikre den arkitektoniske sammenhængskraft imellem teknisk specialiserede siloer, så vi får styrket det tværgående samarbejde i organisationen og kvaliteten i de løsninger, vi leverer.

Recruit IT ApS
Copenhagen

IT Security Architect for anonymous client

For our client we are looking for an IT Security Architect. Do you have passion within IT security architecture, and would you like to be part of a global company in growth? Then continue reading.

Jobindex A/S søger for Naviair
Kastrup Se rejsetid

IT-infrastrukturspecialist til Naviairs IT-afdeling

Kan du gribe den teknologiske styrepind og indtage en nøglerolle, hvor du bl.a. er med til at sætte retningen for og definere vores arkitektur og fremtidige løsninger? Så tag plads i cockpittet hos Naviair. Her får du en høj grad af frihed i hverdagen, mens vi bygger videre på dit tekniske fundament.

Plesner A/S
København Se rejsetid

Erfaren MS365 og Azure IT Operations Specialist med kompetencer inden for it-sikkerhed

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du er en erfaren teknisk person med faglige kompetencer inden for Microsoft Cloud-teknologier og it-sikkerhed, og som ser dig selv spille en vigtig rolle i vores it-team's ambitiøse arbejde med forretningsudvikling og digitalisering.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

It-arkitekt med interesse for sikkerhed og digital udvikling til Center for Telemedicin

Er du drevet af digital udvikling af sundhedsvæsenet? Har du interesse for og erfaring med it-sikkerhed? Og trives du i et komplekst organisatorisk landskab? Så kom med i vores team, hvor vi forvalter og videreudvikler en fælles national it-infrastruktur og telemedicinske løsninger til medarbejdere og borgere i hele landet.

Styrelsen For It og Læring
København Se rejsetid

Vil du være med til at passe på børn og unges data?

Vi kan derfor tilbyde dig en unik mulighed for at arbejde med informationssikkerhed og it-sikkerhed i krydsfeltet mellem it-drift, udvikling af nye it-systemer, GDPR og rådgivning af undervisningssektoren – alt sammen med det formål at styrke sikkerheden omkring børn, unge og voksnes data.

TELE-POST
Taastrup eller Nuuk Se rejsetid

Senior arkitekt til netværksafdelingen hos TELE Greenland

TELE-POST – bringer verdenen tættere på. Under den overskrift arbejder vi i TELE-POST med at sikre det bedste netværk i et af verdens geografisk vanskeligste områder. Som senior arkitekt får du en central rolle i dette arbejde. Du trives med en god udfordring, du tager naturligt teten, og du får god energi når du mødes af komplekse opgaver.

Peak Rekruttering søger for JN Data A/S
Roskilde eller Silkeborg Se rejsetid

Af­de­lings­le­der til Cyber Defence Center (CDC)

Til certificeret sikkerhedsafdeling i den finansielle sektor søges en erfaren og udviklingsorienteret leder med IT-sikkerhedserfaring, der kan drive og udvikle et af Danmarks bedste Cyber Defence Centre. Du har solid ledererfaring og minimum 5 års erfaring med operationel sikkerhed-/infrastrukturledelse.

Aety ApS
Copenhagen Se rejsetid

Application Specialist

Do you want to identify and meet customer needs by providing infrastructure and application solutions using a DevOps approach? Are you familiar with cloud, application servers, and automation? Then we might have the right opportunity for you! Our ideal candidate is curious by nature, willing to learn, and has a positive and collaborative attitude.

DHI
Hørsholm Se rejsetid

DevOps engineer for space data

Are you passionate about data engineering, cloud technology, and best practice in DevOps? Do you want to make a positive impact on the world, monitoring and preserving ecosystems globally and guiding human activity for sustainable development? Join us leveraging satellite imagery at cloud scale.

Bloom søger for Timengo
Ballerup Se rejsetid

Teknisk konsulent

Som medarbejder hos Timengo bliver du desuden en del af et af Danmarks førende konsulenthuse inden for leverance af cloud, sikkerhed og infrastruktur på Microsoft-platformen, idet de bor på samme lokalitet som timengo a/s.

PenSam
Farum Se rejsetid

Data engineer til Investeringsområdet i PenSam

Brænder du for programmering, datahåndtering og automatisering, og har du lyst til at bruge din ekspertviden til at udvikle værktøjer til investeringsforvaltningen i PenSam – så har vi jobbet til dig! Vi søger en ny kollega til en nyoprettet stilling.

Zealand Pharma A/S
Søborg (Denmark) or Marlborough/Boston (MA, USA) Se rejsetid

IT Infrastructure Director

Be the new IT Infrastructure Director in a biotech company focused on the discovery, design and development of innovative peptide-based medicines. Zealand is in search of an experienced technology leader to lead our global infrastructure and operations (I&O) function within the IT department.