9 job matcher din søgning 9 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Enghouse Networks
Aarhus

Marketing Campaign Manager

This role requires a savvy marketer with strong business and technical acumen. You will succeed if you are the type of person that understands how to work with sales at all levels as well as other internal business stakeholders. Creating alignment among the teams while building processes that scale is key.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Kommunikationskoordinator (Barselsvikar)

Vær med til at skabe fortællingen om den grønne omstilling, når du som kommunikationskoordinator bidrager til kommunikationen i DataHub-selskabet på både internt, eksternt og på strategisk niveau.

Jobindex A/S søger for Computerworld
Herlev Se rejsetid

Digital marketing specialist til Danmarks førende formidler af tech-viden

Kan du løfte Computerworlds marketing-aktiviteter til næste niveau med et stærkt datadrevet og digitalt fokus? Så er det dig, vi leder efter som vores digital marketing manager.

Unit it
Aarhus Se rejsetid

Salgs- og marketingkoordinator (tidsbegrænset)

Er du struktureret og praktisk i din tilgang til din dagligdag og kan du have mange (uforudsete) bolde i luften, så læs med her. Opgaver er mange og kommer ofte fra dag til dag, så du skal trives i have mange bolde i luften og være omstillingsparat.

IT-Universitetet i København
København Se rejsetid

IT-Universitetet søger Teamlead til vores DevOps team

Er du en passioneret leder, og har du interessen for at sætte en strategisk og operationel retning for et team? Har du erfaring med drift og udvikling af IT-infrastruktur og systemløsninger? Vil du arbejde i en spændende og udviklende organisation? Hvis du kan svare ja til ovenstående, så er dette stillingen for dig.

Uniconta
Ballerup Se rejsetid

Uniconta A/S søger Danmarks skarpeste produkt- og driftschef

Vi har vokseværk og skal derfor bruge en kollega, der kan hjælpe os med at tilrettelægge og styre processerne for vores fremtidige udvikling og drift. Stillingen er nyoprettet, og du forventes derfor at medvirke til at definere det helt præcise indhold i jobbet samt fastlægge snitfladerne til de andre funktioner i vores organisation.

Habitus
Brøndby Se rejsetid

IT-chef til vækstvirksomhed

Du forstår, at hverdagens drift er fundamentet for vores arbejde, og du er ikke bleg for sammen med vores IT-supporter at servicere vores organisation og understøtte de funktioner og systemer, vi i dag betjener os ved. Du har lyst til at arbejde i et dynamisk og udviklende miljø hvor faglighed, kvalitet, etik og høje standarder.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Praktikant til kommunikationsopgaver og ledelsesbetjening

Som praktikant hos Energinet bliver du en del af et uformelt miljø, som er kendetegnet ved et højt fagligt niveau, tværgående samarbejde og fokus på faglig og personlig udvikling. Vores opgave er at sikre forsyningen af el og gas i Danmark, samtidig med at den grønne omstilling sker samfundsøkonomisk effektivt.

Zealand Business College
Ringsted Se rejsetid

IT- og digitaliseringschef søges til en af Danmarks største erhvervsskoler - Genopslag

Følger du de digitale udviklingstendenser? Har du IT-teknisk indsigt og kan du understøtte den pædagogisk/didaktiske og administrative digitale udvikling med digitale læringsformer? Har du erfaring med digitalisering og IT på uddannelsesinstitutioner? Så er ZBC måske din næste arbejdsplads.