10 job matcher din søgning 10 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Habitus
Brøndby Se rejsetid

IT-chef til vækstvirksomhed

Du forstår, at hverdagens drift er fundamentet for vores arbejde, og du er ikke bleg for sammen med vores IT-supporter at servicere vores organisation og understøtte de funktioner og systemer, vi i dag betjener os ved. Du har lyst til at arbejde i et dynamisk og udviklende miljø hvor faglighed, kvalitet, etik og høje standarder.

VisitDenmark
København Se rejsetid

VisitDenmark søger studentermedhjælper til Digital Marketing - genopslag

Er du skarp til eksekvering af kampagner i Googles annonceringsplatform og/eller kan du begå dig i Facebook Business Manager? Og er du klar på at markedsføre Danmark som rejsedestination over for et internationalt publikum? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i afdelingen for Digital Marketing.

SCR Rekruttering A/S søger for Agri-Norcold A/S
Hobro Se rejsetid

CIO

Søger du indflydelse, tager ansvar og brænder for at gøre en forskel? Vil du med på en digitaliseringsrejse og transformation mod en moderne IT-platform? Med reference til virksomhedens Økonomidirektør får CIO’en det overordnede ansvar for at drive IT-udviklingen i Agri-Norcold.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Praktikant til kommunikationsopgaver og ledelsesbetjening

Som praktikant hos Energinet bliver du en del af et uformelt miljø, som er kendetegnet ved et højt fagligt niveau, tværgående samarbejde og fokus på faglig og personlig udvikling. Vores opgave er at sikre forsyningen af el og gas i Danmark, samtidig med at den grønne omstilling sker samfundsøkonomisk effektivt.

Mercuri Urval søger for Energinet
Fredericia Se rejsetid

Chef for Cyber Defense (CISO)

Vi tilbyder et spændende job med masser af strategisk vigtige opgaver, der giver dig adgang til hele organisationen. Her er det afgørende, at du med nysgerrighed, pragmatisme og proaktivitet understøtter resten af organisationen til at øge sikkerhedsniveauet de rette steder og indfører nye tiltag.

IPW Systems A/S
Kolding Se rejsetid

Juniorkonsulent søges

Hos IPW Systems er vi i kraftig vækst. Derfor søger vi nu en juniorkonsulent til at indgå i vores voksende team. Der kunne nævnes en masse buzzwords her, men det er faktisk ikke helt vores stil. Selvfølgelig skal du helst kunne alt muligt forskelligt og være en bundhæderlig og pålidelig person.

Pharma Nord
Vejle Se rejsetid

PPC Specialist

Pharma Nords webafdeling i Vejle søger en erfaren Pay-Per-Click Specialist, der kan finetune vores kampagner på Google og Amazon, udtænke og opsætte nye kampagner og generelt styrke vores eCommerce på internationalt plan med annoncering samt SEO/SEM-tiltag.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

Content Creator & SoMe-studentermedhjælper

Er du god til at formulere dig på engelske og brænder du for at skrive? Kunne du tænke dig at videreudvikle vores brand op på sociale medier? Hvis ja, så tilbyder vi et studierelevant job, hvor du får ansvaret for vores kommunikation på sociale medier.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

Salesforce Functional Consultant

You’ll play back the requirements and prepare functional documentation to exceed client expectations using your deep functional Salesforce product knowledge and understanding of core Salesforce configuration (Sales/Service) and software features.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

Salesforce Technical Consultant

You’ll be working across a wide spectrum of industry sectors, from Consumer Products, Automotive to Telecommunications. You’ll be working with our clients to transform their business using the Salesforce.com platform supported by the one of the largest eco system of Salesforce apps.