23 job matcher din søgning 23 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 23 af 23 resultater.
Systematic A/S
København

Erfaren Java-udvikler til Systematic Consulting i København

Motiveres du af at have masser af variation i dit arbejde, både i form af forskellige typer af opgaver, men også i form af forskellige kunder samt brancher? Så grib muligheden for at blive udvikler i Systematics Consulting afdeling.

TV2
Odense

Full-stack udvikler til tværgående DevOps team hos TV 2

Brænder du for udvikling, open-source teknologier og lækre løsninger, og vil du gerne arbejde med teknologier både on-premise og i cloud miljøer? Har du erfaring fra en lignende stilling, eller har du stor interesse for og viden om bl.a. Linux og udvikling, så vil vi gerne høre fra dig.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg

Erfarne udviklere med ambitioner og lyst til faglige udfordringer

Er du en faglig skarp udvikler, der motiveres af høje kvalitetskrav og kan levere på dem? Vil du arbejde med moderne teknologier og udvikle it-løsninger, der er væsentlig for finansieringen af Danmark? Så har vi brug for dig!

Earmaster ApS
Aarhus

Musikalsk Lead-udvikler til verdenskendt musikteori-App

Har du talent for at stå i spidsen for softwareudvikling og sætte de tekniske og arkitekturmæssige rammer, som du også selv er med til at implementere? Er du samtidig musikalsk og spiller et instrument, så tilbyder vi en unik mulighed for at kombinere din faglighed med din interesse.

Chr. Hansen A/S
Aarhus

MES Application Architect

You will play an important role as the overall MES Application Architect designing and conceptualizing the MES solutions, and be a vital link in translating user requirements and business needs into fully-traceable and scalable MES solutions.

FlexDanmark
Aalborg

Erfaren softwareudvikler til udvikling af flextrafikken

Vil du være med til at skrive en succeshistorie om kollektiv trafik, der har vakt international opmærksomhed? Brænder du for at udvikle IT-løsninger, der understøtter brugernes behov? Så er du måske vores nye kollega. Du bliver en del af et team på 5 engagerede softwareudviklere.

FlexDanmark
Aalborg

Lead softwareudvikler til flextrafikken

Vil du være med til at skrive en succeshistorie om kollektiv trafik, der har vakt international opmærksomhed? Brænder du for at udvikle IT-løsninger, der understøtter brugernes behov? Så er du måske vores nye kollega. Du vil blive 'spillende træner' i et team på 5 engagerede softwareudviklere.

Promando
Copenhagen

Senior Software Developer ( Server side)

We are recruiting on behalf of Softpay. You will be a key player in ensuring that Softpay can work with existing and new partners, and evolves over time with increased requirements from the market.

MatchMaker
Copenhagen

Senior Software Developer ( Client side)

We are recruiting on behalf of Softpay. You will be a key player in developing the best payment SDK for internal developers and external partners, that allow us to support a variety of solutions, and make Softpay the preferred tap-to-phone solution in the market.

Hello Retail ApS
Copenhagen

Hello Retail is searching for two Senior Full-Stack Developers

As a full-stack developer, you will help propel both Hello Retail and our customers’ businesses forward through smarter personalization & better customer insights. If you want to work with big data & high-performance platforms, then Hello Retail might be the right place for you.

FFW Danmark ApS
København

Drupal-udvikler

Står verdens største Drupal projekter på din bucket list? Så er du måske vores næste Drupal-udvikler? Vi vokser stærkt og søger 1-2 erfarne Senior Drupal-udviklere/-arkitekter, der ønsker at udvikle og udfordre sig selv i et internationalt miljø med store kunder og komplekse opgaver.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg

Innovative udviklere til talentfuldt udviklingsteam

Vi søger innovative udviklere med flere års erfaring til at tage del i ansvaret for udviklingen i afdelingen, og til at dele denne erfaring med sine talentfulde kollegaer. Vi har fokus på forretningsudvikling gennem teknologi og på at skabe en super moderne udviklingsorganisation, både igennem den teknologi og de metoder, vi benytter.

Systematic A/S
Aarhus

Software Developer for DevOps Team

Would you like to have a say in how we work with DevOps culture at Systematic? And do you want to contribute to the operation of critical systems with a focus on stability, robustness, and scalability? If so, we have the perfect job for you.

iHeadHunt ApS
København

Java-udviklere til virksomhed i vækst

iHeadHunt søger for kunde. Vil du være java-udvikler i virksomhed, som har et landsdækkende forhandlernet med 2000+ ansatte og er en af de mest anerkendte inden for branchen?

E-Reactor
Hellerup

Erfaren webudvikler til B2B Magento e-handelsløsninger søges

Du er en erfaren webudvikler, rigtig gerne med erfaring indenfor Magento-udvikling. Alternativt skal du kunne de værktøjer og teknikker der indgår i dette arbejde. Herunder PHP, HTML, CSS, Bootstrap, React, Javascript, MySql, Git og hvad der ellers måtte indgå.

BEC
Roskilde

DevOps developer

Would you like to play an important role in building up the new DevOps Department in BEC's Center of Excellence? And are you interested in securing a professional and relevant DevOps setup which minimizes cost and waste in development ensuring focus on lead-time? Then it might be you we are looking for.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg

Full stack-udvikler med fokus på frontend, og som gerne vil være med til at skabe den gode brugeroplevelse

Er du klar til at tage et ansvar i udviklingen af fremtidens IT-løsninger til skattevæsnet? Som IT-udvikler i Udvikling OSM (One Stop Moms) bliver du en del af et agilt, tværfagligt team, med basis i agile arbejdsprincipper, hvor vi arbejder vi i korte sprints og med daglige stand-up møder.

Seek4Cars A/S
Hjørring

Datamatiker

Har du lyst til at arbejde i en dynamisk og kundeorienteret virksomhed, og samtidig få lov til at udvikle dine kompetencer indenfor en række af forskellige teknologier? Så kunne jobbet som datamatiker og udvikler hos os måske være lige noget for dig.

Enghouse Networks
Ballerup

Senior Application Consultant

Are you interested in implementing high-quality technical business processes in our software platform and bridging the gap between software development and customer support?

STELLA CARE ApS
Frederiksberg

Softwareudvikler til formålsdrevet virksomhed

Vi ønsker en ny medarbejder, som kan træde ind i teamet og gøre sin del for at bidrage til vores succes. Du kommer til at arbejde med opgaver, hvor du hurtigt kan se dit arbejde virke i praksis, og at din indsats gør en forskel for rigtig mange mennesker.

Twins Consulting ApS
Vejle

Dygtig og passioneret full-stack udvikler med "hjertet"i frontenden søges til CodeOptimus

Twins Recruitment søger en dygtig full-stack udvikler til CodeOptimus’s team i Vejle. Det er sjovt og udviklende at være en del af CodeOptimus og teamet består i dag af en flok engagerede og passionerede medarbejdere med hver deres spidskompetence og man ser på faglig sparring og teknologisk interesse som en naturlig del af arbejdet.

Rambøll Management Consulting
Aarhus

Softwareudvikler hos Rambøll Stakeholder Intelligence

Vil du være med til at hjælpe lærere, pædagoger, ledere og andre beslutningstagere med at skabe de bedste muligheder for trivsel, engagement og læring? Kunne du tænke dig at lave moderne webbaserede løsninger, der samler og visualiserer data?

Smartpage A/S
Valby

Vi søger en .Net developer

Du kommer til at arbejde på en lang række af vores spændende projekter, som leveres i tæt dialog med vores samarbejdspartnere, og du kommer også til at deltage i dialogen med vores kunder, for at sikre at den løsning der bliver leveret, skaber mest mulig værdi for kunden.