20 job matcher din søgning 20 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 20 resultater.
Sentia Denmark A/S
Herlev, Odense eller Aarhus

Cloud Engineer

Er du vores nye Cloud Engineer med erfaring inden for AWS eller Azure? Har du interesse for fremtidens Cloud-teknologier og erfaring med AWS eller Azure Cloud Services, så er du måske vores nye Cloud Engineer. Vi har travlt og søger lige nu efter nye kolleger til vores Cloud Team.

Netcompany
København eller Aarhus

Developers med erfaring

Vi søger dygtige udviklere med erfaring til vores Application Services, der fra dag ét kan være med til at sikre, at vores IT-løsninger bliver ved med at klare den opgave, de er sat i verden for at løse. Har du lyst til at udvikle dine evner i vores Application Services og Danmarks dygtigste softwaremiljø?

Netcompany
København

Managing Architect til spændende Data Management-projekter

I Netcompany søger vi lige nu teknisk stærke Data Management profiler, der ønsker at udfordre sig selv i en rolle, som kræver høj teknisk faglighed og solid forretningsforståelse. Stillingen er en spændende mulighed for dig, der gerne vil sidde i en teknisk tung rolle med ansvar for, at vores dataløsninger understøtter vores kunders krav og behov.

DSV
Hedehusene

Technical Solution Architect/Specialist

As a Technical Solution Architect/Specialist, you will be working closely with other solution and business architects, product owners, implementation specialists and vendors to aorticulate and design technical solutions to best serve the Road Business; involving the transition and co-existence of modern and legacy platforms.

Cybercom A/S
Søborg

Azure Solution Architect

Cybercom A/S recruiting on behalf of client in Søborg. To strengthen the Danish cloud team, our client is looking for an Azure Solution Architect with presales experience. As Azure Solution Architect your main responsibility will be advising customers on modern and cloud services provision and transition.

Cybercom A/S
København

AWS Architect til en af Nordens ledende AWS-partnere

Kunne du tænke dig at blive en del af et AWS-team på over 100 højt certificerede kolleger, og kunne du tænke dig at være med til at sikre den fortsatte udvikling i vores AWS-forretning i Danmark? Har du erfaring med at designe samt implementere applikationer og løsninger på AWS-platformen? Hvis ja, så har vi en spændende udfordring til dig!

Energinet
Fredericia

Softwareudvikler og seniorsoftwareudvikler/løsningsarkitekt til agilt RPA-team

Vi søger to nye kollegaer, der kan tage lead på at videreudvikle processer og infrastruktur i vores RPA-team (Robotics Process Automation). Du bliver nøglemedarbejder i et lille agilt team, og som udvikler konfigurerer, tester, vedligeholder og videreudvikler du procesautomatiseringer i tæt dialog med kolleger og specialister fra hele Energinet.

Experis
Høje Taastrup

Cybersecurity Architect, IT Consulting

We are looking for new members of our team that can strengthen our Cybersecurity consulting business in a more challenging and complex digital world.

People Company
Glostrup eller Kolding

Enterprise Systemspecialist – GIS og Location Intelligence-løsninger

People Company søger for Geoinfo A/S en udadvendt, erfaren og kundeorienteret Enterprise Systemspecialist til landets førende software-distributør og konsulentvirksomhed indenfor geografiske informationssystemer (GIS). Det handler om drift, support, systemarkitektur, forskellige projekt- og konsulentopgaver ude hos kunder og internt.

Conscia A/S
Aarhus og Brøndby

Er du vores nye AWS Solutions Architect?

Vi har travlt og er på udkig efter dig, der allerede er blandt branchens dygtigste AWS DevOps Solutions Architects, eller har talent og ambition om at blive det. Vi søger nye kollegaer i både Aarhus og Brøndby.

Sikkerhedsstyrelsen
Esbjerg

Ambitiøs IT-konsulent

Kan du sætte digital retning? Og kan du både bidrage til data- og løsningsarkitekturleverancer og agere god sparringspartner? Så har vi lige nu en spændende stilling som IT-konsulent med fokus på systemdrift og løsningsarkitektur.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Brande

OT Cyber Security Architect – Infrastructure and Software Applications

As an OT Cyber Security Architect in the OT application team you will participate in reviews of new Cyber Security Solutions to make sure that the solution fits service and customer needs and create new Cyber Security designs together with our SCADA software and hardware development department.

FFW Danmark ApS
København

Drupal-udvikler

Står verdens største Drupal projekter på din bucket list? Så er du måske vores næste Drupal-udvikler? Vi vokser stærkt og søger 1-2 erfarne Senior Drupal-udviklere/-arkitekter, der ønsker at udvikle og udfordre sig selv i et internationalt miljø med store kunder og komplekse opgaver.

DSV
Horsens

Applikationsarkitekt - implementering af ny control tower platform

Hos Key Account i DSV Road A/S serviceres mange af de største danske og globale brands/virksomheder med kundespecifikke vejtransport- og logistikløsninger. IT er kernen som muliggør vore mange kunders komplekse supply chains, og vi står overfor implementering af ny control tower platform (TMS+).

E-Reactor
Hellerup

Erfaren webudvikler til B2B Magento e-handelsløsninger søges

Du er en erfaren webudvikler, rigtig gerne med erfaring indenfor Magento-udvikling. Alternativt skal du kunne de værktøjer og teknikker der indgår i dette arbejde. Herunder PHP, HTML, CSS, Bootstrap, React, Javascript, MySql, Git og hvad der ellers måtte indgå.

Seek4Cars A/S
Hjørring

Datamatiker

Har du lyst til at arbejde i en dynamisk og kundeorienteret virksomhed, og samtidig få lov til at udvikle dine kompetencer indenfor en række af forskellige teknologier? Så kunne jobbet som datamatiker og udvikler hos os måske være lige noget for dig.

ATP
Allerød

Domain Lead til ATP Livslang Pension

Du får en spændende og udfordrende hverdag, hvor du i samarbejde med teamet indgår i udvikling, vedligeholdelse og support af den samlede IT-løsning på pensionsområdet. Det kommer til at foregå i et tæt samspil med brugerne, aktuarerne og vores IT-leverandør.

PANDORA A/S
Copenhagen

IT Solution Architect, Global IT

We are looking for an IT solution architect with minimum 3 years of HR domain experience who is ready to be part of a global roll-out program of SAP SuccessFactors (SF).

KMD A/S
Ballerup

Cloud Specialist/Architect

Brænder dit hjerte for IT og særligt for Cloud-strategi- og teknologi? Så er du måske den nye medarbejder i KMD Technology and Security Services. Du vil indgå i et arkitekturteam på omkring 45 personer med forskellige arkitektur-profiler.

Økonomistyrelsen
Ballerup

Technical lead til klientnetværk og -services

Trives du i en ledende rolle, og har du erfaring med løsningsdesign, og ikke mindst implementering, af klient netværk og klient services? Så kan du meget vel være min kommende kollega.