13 job matcher din søgning 13 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 13 af 13 resultater.
Acrelec Danmark
Rødovre

Support Engineer

Acrelec søger en IT-supporter med flair for kundeservice til at indgå i vores daglige helpdesk-funktion. Du skal yde support til vores kunder inden for software, hardware, netværk og servere.

IT-Partner Danmark A/S
Ballerup

Junior IT-supporter / Helpdesk Runner

Kan du se muligheder i stedet for problemer, er du positiv, social og har lyst til at udvikle dig, så slå til! Har du viljen og energien har du hermed mulighed for at udvikle dig praktisk og teoretisk. Vi søger en Junior IT-supporter / Helpdesk Runner der skal hjælpe med at gøre hverdagen nemmere for medarbejderne hos vores kunder i Danmark.

SpectraLink
Horsens

Product Support Engineer

As part of the Product Support team for our Wi-Fi and DECT products, you’ll serve as a point of escalation, via phone or email, for complex technical issues reported by all our customers. Our customers include end users, distributors or resellers, application partners, internal technical sales group, and some in-house support.

CUBS A/S
Greve

QA- og support-konsulent

Som QA- og support-medarbejder vil du bruge hovedparten af din tid på at kvalitetssikre vores applikation i samarbejde med udviklerne. Arbejdet består dels i afprøvning af nye eller ændrede funktioner i udviklingsfasen, samt fuld afprøvning af nye versioner inden de releases.

Lessor A/S
Allerød

Konsulenter søges - erfarne eller nyuddannede

Du får gode muligheder for faglig udvikling i en uformel og venlig atmosfære, hvor vi har fokus på samarbejde og den gode tone. Vi søger lige nu adskillige nye, dygtige medarbejdere, der kan hjælpe vores kunder med service, support og implementering af vores efterspurgte lønsystem Lessor5.

Jobindex A/S
Galten

IT-supporter til global koncern

Jobindex søger på vegne af AVK. Vi tilbyder et job, hvor du i samarbejde med gode kolleger i Galten, Polen og Malaysia supporterer vores brugere og får ansvar for indkøb af pc-hardware og mobiltelefoner, primært i Danmark men også i udlandet.

Spillehallen.dk ApS
Viby eller Esbjerg

IT-Medarbejder

Til vores IT-afdeling søger vi 1 medarbejder, som kan besætte stillingen som IT-medarbejder og indgå i vores IT-team i Viby eller Esbjerg. Opgaverne vil bl.a. være IT-drift af online spillestedet Spillehallen.dk, intern IT-drift af resten af organisationen samt first level intern IT-support.

Itadel A/S
Viby

IT-Supporter

Brænder du for personlig kundeservice, og trives du i et dynamisk team, der yder høj service? Går du til dine opgaver med et smil, og er du en skarp problemknuser, så er det lige dig vi søger.

NAL MedieNet
Odense

IT- og servicemedarbejder til Nal MedieNet

Vi søger en IT- og servicemedarbejder, der kan bistå vores kontor og hjælpe vores 5.500 medlemmer. Opgaverne bliver blandt andet at være med til at løse internet- og signalproblemer hos vores medlemmer. Der er både tale om hjælp og svar via e-mail, telefonisk rådgivning og hjemmebesøg.

Region Sjælland
Ringsted

IT-konsulent til den Klinisk Helpdesk, Koncern IT Region Sjælland

Vil du være med til at yde førsteklasses support til regionens ca. 18.000 brugere? Så er det måske dig, vi søger. I IT Helpdesk yder vi fejl- og anvendelsessupport på kliniske og administrative systemer på tværs af regionen via telefon og sagshenvendelser.

PolyTech A/S
Bramming

IT-specialist

Vil du være med på PolyTech’s spændende rejse? PolyTech er en virksomhed i kraftig vækst indenfor bl.a. vind industrien. Vi søger en dygtig IT-specialist, der vil skulle varetage en bred pallette af IT-opgaver og er nysgerrig på nye tiltag og altid klar til at lære nyt og følge udviklingen.

Jobindex A/S
Hellerup

Nysgerrig IT-driftsspecialist til support og drift af vores MS-platform

Vi søger på vegne af Vækstfonden. I takt med vores kunders succes er vi selv vokset, og derfor søger vi nu nye kræfter til vores IT-drift- og supportafdeling i Hellerup. Her får du din hverdag sammen med 5 dygtige kolleger, der arbejder med first-line support, drift samt sikkerhed og compliance.

FlexDanmark
Aalborg

Systemadministrator, Aalborg

Som systemadministrator vil du varetage en vigtig rolle i den strategiske opgave med at modernisere, optimere og planlægge den fremtidige flextrafik. Opgaven løses i tæt samarbejde med forretningsrepræsentanter for trafikselskaberne og kommende leverandører.