25 job matcher din søgning 25 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 25 resultater.
Ernst & Young P/S
Fyn eller Jylland

Manager, Robotics Process Automation (RPA), Fyn eller Jylland

Du kan være med til at skabe den digitale dagsorden hos EY. Vi løser komplekse og forretningskritiske projekter i den private sektor - her får du muligheden for at udnytte dine kompetencer i et miljø hvor der er et stort fokus på udvikling.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Brande

Software Test Architect

As a Software Test Architect, you will be part of a dynamic team of 20+ committed control and software engineers, where you will play a key role in ensuring that wind turbine control solutions and products can be integrated into our product platforms efficiently and with the right level of quality.

Region Hovedstaden - Center for It, Medico og Telefoni
København

Test manager til Center for IT, Medico og Telefoni

Som test manager i CIMT vil du indgå i et testteam, der arbejder med test af projekter, nye leverancer og vedligehold samt arbejder målrettet med løbende test af Sundhedsplatformen.

Region Hovedstaden - Center for It, Medico og Telefoni
København

QA Manager til Center for IT, Medico og Telefoni (CIMT)

Kunne du tænke dig at arbejde med sikring af kvaliteten på nogle af de største offentlige sundhedsteknologiske projekter og releases, herunder til Sundhedsplatformen, og har du lyst til at hjælpe vores kolleger på hospitaler i Region Hovedstaden ved at sikre den bedst mulige kvalitet på nye IT-leverancer?

LB Forsikring
København

Teknisk tester med fokus på integrationer og automatisering

Med vores nye purpose ”Sammen gør vi forsikring overflødig” har vi sat kursen for vores fremtidige rejse og som teknisk tester bliver du en del af et team, der har ansvaret for at sikre, at vi konstant leverer løsninger af høj kvalitet til vores medlemmer.

IT-Partner Danmark A/S
Ballerup

Junior IT-supporter / Helpdesk Runner

Kan du se muligheder i stedet for problemer, er du positiv, social og har lyst til at udvikle dig, så slå til! Har du viljen og energien har du hermed mulighed for at udvikle dig praktisk og teoretisk. Vi søger en Junior IT-supporter / Helpdesk Runner der skal hjælpe med at gøre hverdagen nemmere for medarbejderne hos vores kunder i Danmark.

SpectraLink
Horsens

Product Support Engineer

As part of the Product Support team for our Wi-Fi and DECT products, you’ll serve as a point of escalation, via phone or email, for complex technical issues reported by all our customers. Our customers include end users, distributors or resellers, application partners, internal technical sales group, and some in-house support.

CUBS A/S
Greve

QA- og support-konsulent

Som QA- og support-medarbejder vil du bruge hovedparten af din tid på at kvalitetssikre vores applikation i samarbejde med udviklerne. Arbejdet består dels i afprøvning af nye eller ændrede funktioner i udviklingsfasen, samt fuld afprøvning af nye versioner inden de releases.

Region Sjælland
Ringsted

Erfaren Testmanager til Koncern IT, Region Sjælland

Vil du være med til at sikre, at vores it-løsninger lever op til vores kvalitetskrav? Har du solid erfaring indenfor testledelse, og teknisk viden om test og kvalitetssikring? Så kan du blive vores ny kollega!

Lessor A/S
Allerød

Konsulenter søges - erfarne eller nyuddannede

Du får gode muligheder for faglig udvikling i en uformel og venlig atmosfære, hvor vi har fokus på samarbejde og den gode tone. Vi søger lige nu adskillige nye, dygtige medarbejdere, der kan hjælpe vores kunder med service, support og implementering af vores efterspurgte lønsystem Lessor5.

Jobindex A/S
Galten

IT-supporter til global koncern

Jobindex søger på vegne af AVK. Vi tilbyder et job, hvor du i samarbejde med gode kolleger i Galten, Polen og Malaysia supporterer vores brugere og får ansvar for indkøb af pc-hardware og mobiltelefoner, primært i Danmark men også i udlandet.

BEC
Roskilde

Test & quality manager

Vil du arbejde intenst med test og kvalitet i et ambitiøst SAFe setup? Kan du sætte agile teams på sporet af best-practice for kvalitetssikring og kontrol og dermed sikre pengeinstitutterne it-løsninger i endnu højere kvalitet? Så er det dig, vi søger, som test & quality assurance manager i BEC.

Netcompany
København

Dedikeret og resultatorienteret Test Manager søges

I rollen som Test Manager bliver du ansvarlig for test på et eller flere projekter. Du vil indgå i den daglige projektledelse og vil – sammen med dine ledelseskolleger – få ansvar for at sikre kunden en IT-løsning, der virker, realiserer de forventede gevinster og ikke mindst er leveret til aftalt tid og budget.

Danske Spil A/S
Brøndbyvester

QA Automation Engineer med JavaScript-kompetencer.

Du bliver kollegaer med Scrum Masters, webudviklere, Sitecore (C#.Net)-udviklere og tekniske testere, som alle arbejder med at udvikle stærke kundevendte løsninger - primært på vores digitale e-commerce platform danskespil.dk.

Spillehallen.dk ApS
Viby eller Esbjerg

IT-Medarbejder

Til vores IT-afdeling søger vi 1 medarbejder, som kan besætte stillingen som IT-medarbejder og indgå i vores IT-team i Viby eller Esbjerg. Opgaverne vil bl.a. være IT-drift af online spillestedet Spillehallen.dk, intern IT-drift af resten af organisationen samt first level intern IT-support.

Itadel A/S
Viby

IT-Supporter

Brænder du for personlig kundeservice, og trives du i et dynamisk team, der yder høj service? Går du til dine opgaver med et smil, og er du en skarp problemknuser, så er det lige dig vi søger.

NAL MedieNet
Odense

IT- og servicemedarbejder til Nal MedieNet

Vi søger en IT- og servicemedarbejder, der kan bistå vores kontor og hjælpe vores 5.500 medlemmer. Opgaverne bliver blandt andet at være med til at løse internet- og signalproblemer hos vores medlemmer. Der er både tale om hjælp og svar via e-mail, telefonisk rådgivning og hjemmebesøg.

Bloom
Aarhus

Softwaretester

Vi søger på vegne af Cryptomathic. Som softwaretester vil du komme til at teste nye releases af både produkter og kundespecifikke løsninger. Arbejdet omfatter opsætning af forskellige testmiljøer herunder opsætning af HSM’er (Hardware Security Modules) for tests på forskellige platforme og versioner samt i forskellige integrationssammenhænge.

Acrelec Danmark
Rødovre

Support Engineer

Acrelec søger en IT-supporter med flair for kundeservice til at indgå i vores daglige helpdesk-funktion. Du skal yde support til vores kunder inden for software, hardware, netværk og servere.

Region Sjælland
Ringsted

IT-konsulent til den Klinisk Helpdesk, Koncern IT Region Sjælland

Vil du være med til at yde førsteklasses support til regionens ca. 18.000 brugere? Så er det måske dig, vi søger. I IT Helpdesk yder vi fejl- og anvendelsessupport på kliniske og administrative systemer på tværs af regionen via telefon og sagshenvendelser.

PolyTech A/S
Bramming

IT-specialist

Vil du være med på PolyTech’s spændende rejse? PolyTech er en virksomhed i kraftig vækst indenfor bl.a. vind industrien. Vi søger en dygtig IT-specialist, der vil skulle varetage en bred pallette af IT-opgaver og er nysgerrig på nye tiltag og altid klar til at lære nyt og følge udviklingen.

Stofa
Aarhus

QA Specialist - Test af streaming-apps og set-top bokse

Brænder du for at arbejde med, og udvikle dig inden for, test og kvalitetssikring, hvor kundeoplevelsen er i fokus? Og vil du arbejde med bl.a. Android Set-top boks, Android & IOS Streaming Apps, Chromecast & AppleTv? Så er her en unik mulighed for dig…

Jobindex A/S
Hellerup

Nysgerrig IT-driftsspecialist til support og drift af vores MS-platform

Vi søger på vegne af Vækstfonden. I takt med vores kunders succes er vi selv vokset, og derfor søger vi nu nye kræfter til vores IT-drift- og supportafdeling i Hellerup. Her får du din hverdag sammen med 5 dygtige kolleger, der arbejder med first-line support, drift samt sikkerhed og compliance.

Bolia A/S
Aarhus

Test and Release Manager med IT-arkitekt baggrund

Vi er i fuld gang med digitalisering af alle vores forretningsprocesser, og søger efter en profil som kan tage ansvaret for release management-processen og sikre governance på tværs af organisationen. Sammen med dine kolleger vil du medvirke til fortsat udvikling af Bolia’s IT-platform og samtidig sikre et højt serviceniveau overfor brugerne.

FlexDanmark
Aalborg

Systemadministrator, Aalborg

Som systemadministrator vil du varetage en vigtig rolle i den strategiske opgave med at modernisere, optimere og planlægge den fremtidige flextrafik. Opgaven løses i tæt samarbejde med forretningsrepræsentanter for trafikselskaberne og kommende leverandører.