13 job matcher din søgning 13 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 13 af 13 resultater.
NDI Group A/S
Brørup

IT-Supporter - NDI Group A/S

NDI Group A/S søger en IT-Supporter, som kan være med til at sikre, at koncernens IT-brugere for en lettere hverdag. Vi søger en energisk, hjælpsom, nysgerrig og innovativ kollega, der ønsker at indgå i et stærkt team af kompetente kollegaer.

Twins Consulting ApS
Esbjerg

Dygtig og passioneret service- og supportmedarbejder

Til vores kunde, WorkPoint A/S i Esbjerg, søger vi en dygtig og passioneret en service- og supportmedarbejder til at indgå i den daglige drift af deres supportafdeling. Vi forventer, at du kan lide kundekontakten og er god til at håndtere problemstillinger på 1. og 2. level support.

CUBS A/S
Greve

QA- og support-konsulent

Som QA- og support-medarbejder vil du bruge hovedparten af din tid på at kvalitetssikre vores applikation i samarbejde med udviklerne. Arbejdet består dels i afprøvning af nye eller ændrede funktioner i udviklingsfasen, samt fuld afprøvning af nye versioner inden de releases.

Banedanmark
København

It-koordinator

Har du mod på at være med til at sikre drift og vedligehold af Banedanmarks administrative it-systemer samt styrke it-driftskoordineringen? I stillingen som it-koordinator får du et spændende job med engagerede kolleger.

Bloom
Skanderborg og Glostrup

Hardware Servicetekniker

For Curvature, søger Bloom 2 Hardware Serviceteknikere, i hhv. Glostrup & Skanderborg, der skal være med til at servicere og drifte deres alsidige portefølje af kunder.

Acrelec Danmark
Rødovre

Support Engineer

Acrelec søger en IT-supporter med flair for kundeservice til at indgå i vores daglige helpdesk-funktion. Du skal yde support til vores kunder inden for software, hardware, netværk og servere.

IT-Partner Danmark A/S
Ballerup

Junior IT-supporter / Helpdesk Runner

Kan du se muligheder i stedet for problemer, er du positiv, social og har lyst til at udvikle dig, så slå til! Har du viljen og energien har du hermed mulighed for at udvikle dig praktisk og teoretisk. Vi søger en Junior IT-supporter / Helpdesk Runner der skal hjælpe med at gøre hverdagen nemmere for medarbejderne hos vores kunder i Danmark.

Recruit IT ApS
Albertslund

Forretningskonsulenter til Navitrans

Recruit IT søger på vegne af Navitrans. Har du en IT eller transport og logistik baggrund, brænder du for IT og har du kendskab til Microsoft Dynamics 365 Business Central? Så kan du nu blive en værdifuld del af Navitrans internationale konsulent team.

SpectraLink
Horsens

Product Support Engineer

As part of the Product Support team for our Wi-Fi and DECT products, you’ll serve as a point of escalation, via phone or email, for complex technical issues reported by all our customers. Our customers include end users, distributors or resellers, application partners, internal technical sales group, and some in-house support.

HOFOR
København

IT-udbudskonsulent til Indkøb

Der er tale om et job med en stor andel kommercielt indhold og med en høj grad af selvstændighed. Du får din egen portefølje af indkøbsopgaver inden for givne områder af HOFOR og vil være med til at sikre, at der altid er gode aftaler til rådighed for HOFORs mange funktioner og opgaver.

Lessor A/S
Allerød

Konsulenter søges - erfarne eller nyuddannede

Du får gode muligheder for faglig udvikling i en uformel og venlig atmosfære, hvor vi har fokus på samarbejde og den gode tone. Vi søger lige nu adskillige nye, dygtige medarbejdere, der kan hjælpe vores kunder med service, support og implementering af vores efterspurgte lønsystem Lessor5.

Itadel A/S
Viby

IT-Supporter

Brænder du for personlig kundeservice, og trives du i et dynamisk team, der yder høj service? Går du til dine opgaver med et smil, og er du en skarp problemknuser, så er det lige dig vi søger.

PolyTech A/S
Bramming

IT-specialist

Vil du være med på PolyTech’s spændende rejse? PolyTech er en virksomhed i kraftig vækst indenfor bl.a. vind industrien. Vi søger en dygtig IT-specialist, der vil skulle varetage en bred pallette af IT-opgaver og er nysgerrig på nye tiltag og altid klar til at lære nyt og følge udviklingen.