13 job matcher din søgning 13 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 13 af 13 resultater.
Statens IT
Ballerup

Fire it-supportelever til Statens It

Vil du være elev på en dynamisk arbejdsplads, hvor du kan afprøve din it-viden i praksis og lære mere? Så er en stilling som it-support elev i Statens It måske noget for dig. Du skal have lyst og evner til at være med til at gøre en forskel for ca. 28.000 ansatte i staten ved at levere en professionel, kompetent og serviceminded it-support.

DSV
Hedehusene

It-supporter til vores danske lokationer

Vil du være en del af et team af erfarne kolleger som supporterer hele den danske DSV-forretning? Så tilbyder vi dig et alsidigt job, hvor dine IT-kompetencer og gode service bidrager til, at dine kolleger altid har en arbejdsstation, der er klar, og at forretningen kører optimalt.

VIGA Recruitment
København

DPA-System søger en IT- og systemadministrator

VIGA Recruitment søger for vores kunde DPA-System en IT- og systemadministrator. Du vil både skulle hjælpe kollegerne med problemer i O365, og trække data ud af systemerne på foranledning af eksterne parter eller dine kolleger.

IT Forum Gruppen
Århus eller Odense

It-supporter til Århus eller Odense

Du skal være en fast del af vores Helpdesk-team, der dynamisk er bemandet med 5-8 erfarne systemkonsulenter, der alle yder 1st, 2nd og 3rd level support til vores ca. 700 kunder. Vi fungerer som SPOC for en del af disse, og med reference til vores CTO, Kenneth Hansen, vil du deltage i løsning af forskellige opgaver.

IT & Co ApS
Rødekro

Ambitiøs IT-tekniker

Brænder du for IT-Sikkerhed, IT-infrastruktur og Cloud-løsninger og sætter du en ære i at udføre uovertruffen service, så har vi jobbet til dig.

Certa Intelligence & Security
København

Assistant IT-specialist

CERTA tilbyder en studentermedarbejderstilling, hvor du vil komme til at arbejde med opsætning, drift og support af vores interne it-systemer i samarbejde med vores hosting-udbydere og eksterne konsulenter.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg

Systemadministrator til support og administration

Som administrator får du ansvaret for to systemområder, som understøtter den måde at arbejde på. Det første systemområde dækker Jira, VersionOne og Confluence, som sikrer de bedste rammer for udvikling af nye ejendomsvurderingsløsninger. Det andet er UFST’s nye Udviklingsmodel, som vi er i gang med at etablere for hele styrelse.

Vectrus Services A/S
Thule, Grønland

IT Specialist, Thule Air Base

Vectrus Services A/S yder service, drift og vedligehold af Thule Air Base, Grønland, og søger en en IT-specialist til fastansættelse på basen. Du skal agere som lokal projektleder på mindre IT-projekter, identificere mulige forbedringer, indsamle data, udarbejde drift rapporter, udføre hardware-vedligeholdelse.

Timemsystem ApS
Glostrup

Applikationssupporter

TIMEmSYSTEM søger en ny kollega som er dygtig til IT og brænder for at gøre hverdagen lettere for vores kunder. Vores nye kollega skal have en solid erfaring med at levere support til kunder, der er på forskelligt niveau, når det kommer til IT, og det er centralt, at du forstår at kommunikere efter deres behov.

Travel Pool Europe F.M.B.A
København

Information Consultant – Kommunikative opgaver og support – Studentermedhjælper

Vi søger en engageret studentermedhjælper, der har lyst til at arbejde med varierende kommunikative opgaver – særligt online kommunikation med fokus på virksomhedens forskellige interessenter.

Prime Cargo A/S
Kolding

IT Supporter med stærke kommunikative evner

Er du serviceminded, og i stand til at give hurtig og effektiv service til flere brugere samtidig? Så kan det være dig vi leder efter til vores IT Service Desk. Her er din mulighed for at få masser af tekniske udfordringer i en international virksomhed, med mulighed for både at udvikle og støtte en organisation.

Human Power
Storkøbenhavn

Selv­kø­ren­de IT-Drift Manager

Vi søger på vegne af vores klient, en IT-drift Manager i Storkøbenhavn. Sætter du en ære i at holde en IT-platform i luften, og er du drevet af god drift? Med reference til Ledelsen tilbydes du en spændende stilling, der indeholder masser af faglige udfordringer i en vækstvirksomhed.

RIT A/S
Lystrup

IT-systemkonsulent – cloud infrastruktur specialist

Du skal fungere som teknisk konsulent og rådgiver over for en række udvalgte kunder. Du skal selvstændigt tage dig af både opgaver, projekter og drift hos dine kunder. Du vil få et tæt samarbejde med de øvrige IT-systemkonsulenter samt vores helpdesk-funktion.