19 job matcher din søgning 19 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 19 af 19 resultater.
Djøf
København

Serviceminded it-supporter til Djøf, der trives med 1. line support

Djøf søger en udadvendt, ansvarsfuld og struktureret it-supporter til en nyoprettet stilling, som i samarbejde med vores nuværende it-supporter og de øvrige i teamet på 8 dygtige medarbejdere sørger for alt forefaldende 1. line support.

Dansk Skoleforening for Sydslesvig
Flensborg, Tyskland

Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V. søger en IT-Supporter

IT- afdelingens ansatte er ansvarlige for driften af Skoleforeningens administrative og pædagogiske IT-systemer. Afdelingen står for systemernes vedligeholdelse og videreudvikling, yder brugersupport ved tekniske problemer og besvarer spørgsmål om nye produkter.

Apport Systems A/S
Risskov

Applikationssupporter Apport WMS

En af vores kolleger i supporten er kommet i lykkelige omstændigheder, hvorfor vi får behov for en ny dygtig applikationssupporter, til at varetage hendes opgaver under hendes barselsperiode. For den rette person, vil der være gode muligheder for efterfølgende fastansættelse.

Ellab A/S
Hillerød

Er du vild med software, validering og dokumentation?

Så er du den nye medarbejder, vi søger! Du vil som vores nye medarbejder indgå i vores kvalificerede validerings- og testteam, som sikrer den høje Ellab-kvalitet på vores softwareløsninger inden release til kunden. Din primære opgave vil være at bidrage til høj kvalitet i validering og test af vores softwareløsninger.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Lyngby

2. level supportere til ejendomsvurderingssystem

Som vores nye 2. level supporter får du en unik mulighed for at være med til at løse en af de mest komplekse og vigtige udviklingsopgaver i staten. Du deltager i opbygningen af supportkæden i det fremtidige ejendomsvur­derings­system – for derefter at kunne nyde godt af dit arbejde i en varig rolle som 2. level supporter.

Sentia Denmark A/S
Nordhavn

Serviceminded On-site-Support & Operations Engineer

Brænder du for give den bedste kundeoplevelse? Trives du med kundekontakt i en sjov og udfordrende hverdag? Er du erfaren med en bred teknisk viden? Og har du lyst til at blive Support & Operation Engineer i en spændende virksomhed?

nemlig.com
Brøndby

IT-supporter til Danmarks største online supermarked

Udnyt dit store supporthjerte og din solide erfaring med IT-support hos os. Vi giver dig en unik mulighed for at sætte dit brede kendskab til hardware og software i spil, fordi vi vil være proaktive og levere den bedste IT-service til forretningen og samtidig sikre, at vores kolleger har de bedste IT-løsninger ved hånden – det kan du hjælpe med.

Alumeco A/S
Odense

IT-supporter

Skal du være vores nye IT-supporter? Du indgår i IT-afdelingens serviceteam, hvor du vil deltage i first-line IT-support til vore brugere på lokationen i Odense, samt i vore datterselskaber i ind- og udland. Arbejdsopgaverne omfatter også brugeradministration i sekundære systemer som f.eks. telefonsystem, awarenessportal o.l.

Fiftytwo A/S
Kolding

System Consultant

Som System Consultant for eCommerce bliver du en del af vores konsulentteam i Kolding, der arbejder med vores egen avancerede multi-tenant løsning. Sammen med dine kollegaer står du for at servicere kundernes eCommerce løsning. P.t. har vi omkring 150 kunder og det bliver minimum til en ny kunde om måneden.

Danske Andelskassers Bank A/S
Hammershøj

Vi søger en IT-konsulent med erfaring i robotudvikling til digitalisering og automatisering

Danske Andelskassers Bank A/S arbejder hele tiden med automatisering og optimering af processer og arbejdsopgaver, og i det arbejde spiller robotter allerede en vigtig rolle. Vi søger nu endnu en it-konsulent med interesse i robotudvikling, der kan hjælpe os med at levere hurtige, let anvendelige og relevante løsninger for vores kunder og kolleger.

Columbus A/S
Ballerup

Karriere som supportkonsulent hos Columbus

I Infrastructure Services arbejder vi ud fra ITIL-principperne i en afvekslende hverdag med både tekniske og kundevendte arbejdsopgaver. Som supportkonsulent får du en helt central rolle i at implementere nyt infrastruktur-miljø for vores kunder og sikre en verdensklasse oplevelse, når de er i dialog med Columbus.

Certa Intelligence & Security
København

Assistant IT-specialist

CERTA tilbyder en studentermedarbejderstilling, hvor du vil komme til at arbejde med opsætning, drift og support af vores interne it-systemer i samarbejde med vores hosting-udbydere og eksterne konsulenter.

Jobindex A/S søger for Forca A/S
Hellerup

Erfaren og serviceminded it-supporter

Har du det bedst, når der virkelig er brug for din hjælp og service blandt kunder og flere hundrede kollegaer? Og vil du være en del af et kompetent team og en yderst succesfuld virksomhed inden for den finansielle branche?

Knowledge Cube A/S
København S

Studentermedhjælper til Service Desk i Knowledge Cube

Er du serviceminded og god til kundekontakt, og har du lyst til at få indsigt i den daglige drift i en IT-virksomhed, så er du måske den nye supporter vi søger til vores Application Management-team. Som studentermedhjælper forventer vi, at du kan være hos os i gennemsnit 10-15 timer pr. uge med mulighed for fleksibilitet omkring eksamensperioder.

Mazanti-Andersen Korsø Jensen
København

Advokatfirma søger en IT-ansvarlig til drifts- og digitaliseringsopgaver

Vi tilbyder et attraktivt arbejdsmiljø med dygtige kollegaer, og du skal arbejde i et mindre team bestående af en deltids IT-supporter og dig selv. Du vil skulle drive IT-afdelingen, så huset oplever en kompetent og hurtig IT-service, og samtidig skal du være med til at sikre, at vi udvikler os effektivt inden for digitalisering.

eSmiley A/S
København

Junior IT-supporter til intern drift i en innovativ vækstvirksomhed

Drømmer du om at starte din karriere inden for it-drift og brugersupport i en etableret softwarevirksomhed? Så er det dig, vi søger! Vi har travlt og vækster både i ind- og udland. Derfor udvider vi nu vores IT-organisation i Ørestad med en junior IT-supporter.

Twins Consulting ApS
Odsherred

IT-supporter med stærke kommunikative evner

Vi søger på vegne af Odsherred Kommune. De kommende år sætter de fokus på at gøre en forskel for deres administrative IT-brugere, hvor de skal have en god og effektiv serviceoplevelse, som tager udgangspunkt i den enkelte brugers behov.

Netcompany
København

Netcompany søger studentermedhjælpere til Service Desk Team

Brænder du for at yde god service og support, og ønsker du at udvikle dine kompetencer inden for IT-drift, kommunikation og leverance? Så har du nu muligheden for at opbygge værdifuld erfaring ved siden af dit studie som vores nye studentermedhjælper i Netcompany Service Desk.

Gyldendal A/S
København

Gyldendal søger en erfaren supporter med bred teknisk viden og stort servicegen til Helpdesk-teamet

Kunne du tænke dig at blive en del af Gyldendals Helpdesk og arbejde i hjertet af København? Er du en erfaren og dygtig IT-supporter med bred teknisk viden? Har du lyst til at møde kollegaer i huset på forskellige niveauer? Så skal du læse videre her.