23 job matcher din søgning 23 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 23 af 23 resultater.
Jyske Bank
Silkeborg

Konsulent til it-supportopgaver og brugeradministration

Vi søger en kollega, der har flair og interesse for at hjælpe og servicere andre i en stor virksomhed med en travl hverdag. Vi skal bruge en person, der har let ved at holde fokus på detaljen og sætter en ære i at være korrekt og omhyggelig.

Statens IT
Ballerup

Medarbejder til event management i Statens It’s Service Operation Center

Som en del af Service Operation Centers faste personale skal du proaktivt være med til at sikre en sikker og stabil drift samt højkundetilfredshed. Du bliver en del af overvågningsteamet og skal være god til at samarbejde med de teams og specialister, som skal agere på events fra vores overvågning.

Prescriba A/S

It-supporter (deltid, 20-30 timer) søges til innovativt sundhedshus i hjertet af København

Brænder du for at arbejde i et sundhedshus i rivende udvikling, hvor stærke it-løsninger, innovation og arbejdsglæde er i højsædet - så har vi jobbet til dig. Prescriba er netop nu på jagt efter en dygtig og udadvendt it-supporter.

Novo Nordisk A/S
Måløv

Talented IT System specialist using innovative & new technologies

Are you familiar with IT support and system management, maybe even know your way around system qualification and for sure have experience in implementing new and innovative IT solutions? Then you might be our new IT system specialist in Research & Development IT.

TrueCommerce Denmark ApS
Birkerød

Technical IT-Support Specialist

Ønsker du at være med til at forme dit eget job, få erfaring i en erfaren IT-virksomhed og et job, hvor din hjælp er værdsat allerede fra første arbejdsdag? Så kan det være dig, vi søger!

Statens Administration
Hjørring

It-driftsforvalter til RPA-gruppe i Statens Administration

Har du lyst til at arbejde med robotter og automatiseringsopgaver? Så har vi et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at blive en del af en RPA-gruppe og få praktisk erfaring med drift og forvaltning af software robotter.

Jobindex A/S søger for Cimco
København

IT-supporter til succesfuld virksomhed

Vil du være en del af et professionelt supportteam, der supporterer kunder på den globale arena? Som supporter kan du se frem til en alsidig rolle, hvor du til at begynde med bliver grundigt oplært i vores softwaresystemer og løsninger.

Bolia A/S
Aarhus

IT Senior Supporter

Bolia.com er en international og ambitiøs virksomhed i kraftig udvikling, og vi forsøger konstant at udvikle vores organisation til at kunne følge med denne flotte vækst. Derfor søger vi nu endnu en dynamisk og engageret IT Superbrand supporter i en nyoprettet stilling. Stillingen er placeret på vores internationale hovedkontor i Aarhus.

Statens It

Midlertidig ansættelse af servicemindede og løsningsorienterede IT-supportere til Servicedesk i Ballerup

Har du lyst og evnen til, at være med til at gøre en forskel for ca. 29.000 ansatte i staten ved at levere en professionel, kompetent og serviceminded it-support? Og har du derudover et stort servicegén og motiveres af kontakt til mange mennesker i løbet af dagen? Så skal du søge jobbet i Statens It.

Certa Intelligence & Security
København

Assistant IT-specialist

CERTA tilbyder en studentermedarbejderstilling, hvor du vil komme til at arbejde med opsætning, drift og support af vores interne it-systemer i samarbejde med vores hosting-udbydere og eksterne konsulenter.

Recruit IT ApS søger for GF Forsikring
Odense

Teamleder til IT-servicedesk til GF Forsikring

Du bliver en del af IT-driftsafdelingen, med 11 andre kollegaer, og med reference til IT-driftschefen. Som teamleder af IT-servicedesk, vil du få ledelsesansvaret for 4 medarbejdere. Dit hovedfokus bliver at drive IT-servicedesken, sikre god trivsel af dine medarbejdere og yde en optimal supportoplevelse for alle dine kollegaer i GF Forsikring.

Knowledge Cube A/S
København S

Studentermedhjælper til Service Desk i Knowledge Cube

Er du serviceminded og god til kundekontakt, og har du lyst til at få indsigt i den daglige drift i en IT-virksomhed, så er du måske den nye supporter vi søger til vores Application Management-team. Som studentermedhjælper forventer vi, at du kan være hos os i gennemsnit 10-15 timer pr. uge med mulighed for fleksibilitet omkring eksamensperioder.

Statens It

Midlertidig ansættelse af servicemindede og løsningsorienterede it-supportere til Servicedesk i Sønderborg

Har du lyst og evnen til at være med til at gøre en forskel for ca. 29.000 ansatte i staten ved at levere en professionel, kompetent og serviceminded it-support? Har du et stort servicegen, og motiveres du af kontakt til mange mennesker i løbet af dagen? Så skal du søge jobbet i Statens It.

Timengo DPG
Ballerup

Teknisk Supporter til Timengo DPG

Vil du være en del af en succes? Vil du arbejde med 100 % sikker post og e-Boks? Du vil blive en del af vores dygtige DPG-team, og dine hovedopgaver er, at yde suveræn support og implementeringer. Du vil også være ansvarlig for at installere DPG hos både små og store virksomheder.

Unik System Design A/S
Vejle

Supporter til IT-afdeling

Er du hurtig til at gennemskue tekniske problemer, og sætter du en ære i at yde den bedste IT-service til dine kollegaer? - Så har vi brug for dig og din ekspertise! Til vores interne it-afdeling søger vi en IT-supporter til 1. level support som brænder for at yde en effektiv og kundevenlig service.

Fiftytwo A/S
Aarhus

Customer Service Consultant

Til at understøtte vores vækst søger vi en Customer Service Consultant til vores Fiftytwo Hotline Team. Du får til opgave at servicere vores Retail Commerce løsning, Fiftytwo Leasing, Fiftytwo eSELLER samt Fiftytwo NAV/D365, og hjælpe vores kunder med deres udfordringer samt vejlede i vores systemer.

Netcompany
København

Netcompany søger studentermedhjælpere til Service Desk Team

Brænder du for at yde god service og support, og ønsker du at udvikle dine kompetencer inden for IT-drift, kommunikation og leverance? Så har du nu muligheden for at opbygge værdifuld erfaring ved siden af dit studie som vores nye studentermedhjælper i Netcompany Service Desk.

TrueCommerce Denmark ApS
Birkerød

Customer Service Assistant - studentermedhjælper

Har du nogensinde undret dig over, hvordan dit nye tøj kommer fra producenten ud til forhandleren, eller hvorfor din mælk lander i butikkerne hver eneste dag året rundt? Vi har rygende travlt og leder efter flere hænder, der kan hjælpe os mod nye successer og flere kunder.

Systematic A/S
Aarhus

Serviceminded IT-supporter til service desk

Brænder du for at øge dine kollegers værdi af it-systemer i en international virksomhed i vækst? Kan du håndtere og udbygge den gode relation? Og trives du i et livlig miljø? Så har vi jobbet til dig.

Nordic It Denmark ApS
Kgs. Lyngby

Erfaren IT-supporter til Nordic IT

Kunne du tænke dig at hjælpe os med at forbedre vores kundeservice igennem IT-support? Har du en ambitiøs målsætning om at levere fremragende service til vores kunder, og kunne du tænke dig at arbejde i en IT-virksomhed med support af vores softwareløsninger? Så vil vi glæde os til at høre fra dig.

Ravn IT A/S
Høje Taastrup

IT-Supporter

Du kommer til at få en travl hverdag med mange forskelligartede opgaver alt fra support, konfiguration og rådgivning af PC, server og netværk. Dine arbejdsopgaver kan spænde fra simple brugersupportopgaver til mere avancerede konfigurationer og udføres on-site, via telefon eller fjernsupport.

Orange Cyberdefense Denmark A/S
Brøndby

Security Support Engineer

Som Security Support Engineer, er det dit job at være pålidelig, opfølgende, proaktiv og troværdig. Du vil både komme til at håndtere større og mindre incidents, udføre changes og vejlede vores kunder med hensyn til best practice, så vores kunder får succes og ro til at gøre deres arbejde.

Apport Systems A/S
Risskov

Applikationssupporter Apport WMS

En af vores kolleger i supporten er kommet i lykkelige omstændigheder, hvorfor vi får behov for en ny dygtig applikationssupporter, til at varetage hendes opgaver under hendes barselsperiode. For den rette person, vil der være gode muligheder for efterfølgende fastansættelse.