20 job matcher din søgning 20 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 20 resultater.
Fiftytwo A/S
Kolding

System Consultant

Som System Consultant for eCommerce bliver du en del af vores konsulentteam i Kolding, der arbejder med vores egen avancerede multi-tenant løsning. Sammen med dine kollegaer står du for at servicere kundernes eCommerce løsning. P.t. har vi omkring 150 kunder og det bliver minimum til en ny kunde om måneden.

Danske Andelskassers Bank A/S
Hammershøj

Vi søger en IT-konsulent med erfaring i robotudvikling til digitalisering og automatisering

Danske Andelskassers Bank A/S arbejder hele tiden med automatisering og optimering af processer og arbejdsopgaver, og i det arbejde spiller robotter allerede en vigtig rolle. Vi søger nu endnu en it-konsulent med interesse i robotudvikling, der kan hjælpe os med at levere hurtige, let anvendelige og relevante løsninger for vores kunder og kolleger.

Columbus A/S
Ballerup

Karriere som supportkonsulent hos Columbus

I Infrastructure Services arbejder vi ud fra ITIL-principperne i en afvekslende hverdag med både tekniske og kundevendte arbejdsopgaver. Som supportkonsulent får du en helt central rolle i at implementere nyt infrastruktur-miljø for vores kunder og sikre en verdensklasse oplevelse, når de er i dialog med Columbus.

Spillehallen.dk ApS
Viby J

IT-medarbejder

Til vores IT-afdeling søger vi 1 medarbejder, som kan besætte stillingen som IT-medarbejder og indgå i vores IT-team i Viby. Nogle af dine opgaver vil bestå af IT-drift af online-spillestedet Spillehallen.dk, intern IT-drift af resten af organisationen, samt intern IT-support.

Certa Intelligence & Security
København

Assistant IT-specialist

CERTA tilbyder en studentermedarbejderstilling, hvor du vil komme til at arbejde med opsætning, drift og support af vores interne it-systemer i samarbejde med vores hosting-udbydere og eksterne konsulenter.

Jobindex A/S søger for Forca A/S
Hellerup

Erfaren og serviceminded it-supporter

Har du det bedst, når der virkelig er brug for din hjælp og service blandt kunder og flere hundrede kollegaer? Og vil du være en del af et kompetent team og en yderst succesfuld virksomhed inden for den finansielle branche?

Acrelec Danmark
Rødovre

Kørende tekniker – oftest fra dit hjem direkte til installation

Efter grundig oplæring og introduktion får du – sammen med dine kolleger – ansvar for at installere, reparere og servicere samtlige af de løsninger, som vi tilbyder hos vores mange kunder. Derudover dokumenterer du udført arbejde og udfører fejlfinding af mindre komplekse problemer over telefonen eller med hjælp fra egen Support.

Knowledge Cube A/S
København S

Studentermedhjælper til Service Desk i Knowledge Cube

Er du serviceminded og god til kundekontakt, og har du lyst til at få indsigt i den daglige drift i en IT-virksomhed, så er du måske den nye supporter vi søger til vores Application Management-team. Som studentermedhjælper forventer vi, at du kan være hos os i gennemsnit 10-15 timer pr. uge med mulighed for fleksibilitet omkring eksamensperioder.

Sentia Denmark A/S
Herlev

Serviceminded Supporter / Systemadministrator til Internal IT

Er du klar til at gå en superspændende fremtid i møde i en succesfuld virksomhed inden for innovative teknologiske løsninger? Er du frisk på at yde verdens bedste IT-support? Og sætter du en ære i at yde professionel service i en organisation, hvor vi tænker og arbejder med og for kunderne?

Mazanti-Andersen Korsø Jensen
København

Advokatfirma søger en IT-ansvarlig til drifts- og digitaliseringsopgaver

Vi tilbyder et attraktivt arbejdsmiljø med dygtige kollegaer, og du skal arbejde i et mindre team bestående af en deltids IT-supporter og dig selv. Du vil skulle drive IT-afdelingen, så huset oplever en kompetent og hurtig IT-service, og samtidig skal du være med til at sikre, at vi udvikler os effektivt inden for digitalisering.

Bloom
Aarhus

Full Stack Developer

We are recruiting on behalf of JumpStory. Do you want to be an important part of creating the “Netflix of images”? As a Full-stack Developer you will join a fast-paced multi-disciplinary team, where you will work with tech and business people to build state of the art websites focusing on both technical performance and amazing UX.

eSmiley A/S
København

Junior IT-supporter til intern drift i en innovativ vækstvirksomhed

Drømmer du om at starte din karriere inden for it-drift og brugersupport i en etableret softwarevirksomhed? Så er det dig, vi søger! Vi har travlt og vækster både i ind- og udland. Derfor udvider vi nu vores IT-organisation i Ørestad med en junior IT-supporter.

Dansk Skoleforening for Sydslesvig
Flensborg, Tyskland

Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V. søger en IT-Supporter

IT- afdelingens ansatte er ansvarlige for driften af Skoleforeningens administrative og pædagogiske IT-systemer. Afdelingen står for systemernes vedligeholdelse og videreudvikling, yder brugersupport ved tekniske problemer og besvarer spørgsmål om nye produkter.

Twins Consulting ApS
Odsherred

IT-supporter med stærke kommunikative evner

Vi søger på vegne af Odsherred Kommune. De kommende år sætter de fokus på at gøre en forskel for deres administrative IT-brugere, hvor de skal have en god og effektiv serviceoplevelse, som tager udgangspunkt i den enkelte brugers behov.

Netcompany
København

Netcompany søger studentermedhjælpere til Service Desk Team

Brænder du for at yde god service og support, og ønsker du at udvikle dine kompetencer inden for IT-drift, kommunikation og leverance? Så har du nu muligheden for at opbygge værdifuld erfaring ved siden af dit studie som vores nye studentermedhjælper i Netcompany Service Desk.

Gyldendal A/S
København

Gyldendal søger en erfaren supporter med bred teknisk viden og stort servicegen til Helpdesk-teamet

Kunne du tænke dig at blive en del af Gyldendals Helpdesk og arbejde i hjertet af København? Er du en erfaren og dygtig IT-supporter med bred teknisk viden? Har du lyst til at møde kollegaer i huset på forskellige niveauer? Så skal du læse videre her.

Jobindex A/S
Struer

Teknisk supporter / træner til solid virksomhed i vækst

Vi søger på vegne af Tallykey. Har du solid erfaring med IT og data? Og kunne du tænke dig en udadvendt rolle, hvor du gør kunderne til eksperter i vores produkter? Bliv en del af TallyKey og varetag et vigtigt område, hvor du får ansvar for teknisk produkttræning og -dokumentation samt forhandlersupport.

PANDORA A/S
Copenhagen

Mac Specialist, IT Operations

Do you love Apple and Macs, and know-how to design and support solutions in an enterprise environment? Do you want to be a part of the world’s leading jewelry company and the creation of a state of the art global Mac Service Line? And are you passionately customer-focused, and able to drive the development of our Mac services?

Azets Insight A/S
Herlev

Softwarearkitekt

Har du et øje for effektiv og robust arkitektur? Har du en holdning til, hvad det vil sige at skrive Clean Code? Er du en stærk formidler af tekniske løsninger? Er du arkitekt i hjertet, men ønsker fortsat at bevare hands-on erfaring med softwareudvikling? Så har vi måske jobbet til dig.

DLA Piper
Aarhus

IT Support Analyst i Aarhus

Vil du være med til at sikre altid tilgængelige og optimerede IT-systemer og -værktøjer samt bidrage til at udvikle fremtidssikrede IT-løsninger hos DLA Piper Denmark? Vi leder efter en ny kollega til vores IT-afdeling, hvor vi hjælper hinanden i et energisk og uformelt arbejdsmiljø og tilsammen supporterer vores to kontorer.